פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים האם המארז Silverstone KUBLAI SST-KL03B מומלץ?איך הוא בהשוואה למארזים כמו CoolerMaster CM 690 או NZXT Tempest או Tagan Twin-Engine?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים סה"כ לפי דעתי הוא עדיף עליהם , אם אין בעיה של תקציב נראה לי שהייתי לוקח אותו (צריך להוסיף לו עוד 2 מאווררים) ...הוא פשוט לא TOOLESS ...ויש גם גרסא עם חלון , תבדוק את זה ...http://www.pro-clockers.com/reviews/?id=56&page=5
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים הכוונה שאתה לא צריך כלים כדי להתקין ד.קשיח, צורב DVD, מברג למשל.כמו כן, מצידי המארז יש ברגים שאתה יכול להבריג החוצה עם האצבעות שלך בללא צורך בכלים כמו שאמרתי מקודם.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אין קשר בין זה לזה, להפך-דווקא הרבה מארזים שהם Tool-less מכילים תפסים באיכות נמוכה יחסית, וכבר עדיף לשים ברגים.אני למשל לא אוהב תפסי פלסטיק שמחזיקים את כרטיסי ה PCI מאחורה, ותמיד מעדיף שיהיה שם בורג שיחזיק הכל כמו שצריך.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר טוב נראה לי שאני אקח את המארז ביחד עם ספק PCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer 750W Retail ו-2 מאווררים של 1600 RPM של Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN.מה דעתכם על השילוב הזה?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים לי יש את המארז הזה מארז ממש חזק שקט קריר וגדול!אל תדאג תיקח אותו בעיניים עצומות אני אומר לך לא תתבאס.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אין קשר בין זה לזה, להפך-דווקא הרבה מארזים שהם Tool-less מכילים תפסים באיכות נמוכה יחסית, וכבר עדיף לשים ברגים.אני למשל לא אוהב תפסי פלסטיק שמחזיקים את כרטיסי ה PCI מאחורה, ותמיד מעדיף שיהיה שם בורג שיחזיק הכל כמו שצריך.ויש הרבה מארזים שיש להם מקום לבורג בנוסף לתפסי הפלסטיק...
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים לא יא מצחיק , תמונות של המארז שלך בבית , אני יודע איך הוא נראה מהביקורות ברשת ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.