פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים טוב, אני די בטוח מה אני הולך לקנות אבל התייעצות אתכם לא תזיק לי מעבד: CORE 2 DUO E4500 תקציב שלי בין 200 ל 300 חשבתי על אולטרה 120 אקסטרים השני שלי היה OCZ VENDDETA 2 אישור?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אתה לא מפחד שהקרור הזה יקח את הלוח איתו ? הוא כבד רצח ועוד עאם שמים מאוורר בכלל.ם המחשב שלי היה שוכב לא הייתי חושב פעמיים
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר אתה לא מפחד שהקרור הזה יקח את הלוח איתו ? הוא כבד רצח ועוד עאם שמים מאוורר בכלל.ם המחשב שלי היה שוכב לא הייתי חושב פעמייםהאמת היא שלא חשבתי על זה....הדבר הזה לא מיועד לכך?...טוב גם ככה המחשב שלי מבלה רוב הזמן בשכיבה....האמת היא שבשכיבה ה טמפרטורות באופן טבעי נמוכות יותר בגלל שהחום פשוט עולה למעלה והחוצה....
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים עוד משו שהמחשב שוכב הקירור נוגע עוד יותר טוב במעבד ומקרר אותו.אזמה שהאולטרה כבדה אבל היא שווה במיוחד אם אתה רוצה להתפרע עם הOC וגם בלי קשר הוא יקפיא את המעבד, במיוחד בחום הזה.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר עוד משו שהמחשב שוכב הקירור נוגע עוד יותר טוב במעבד ומקרר אותו.אזמה שהאולטרה כבדה אבל היא שווה במיוחד אם אתה רוצה להתפרע עם הOC וגם בלי קשר הוא יקפיא את המעבד, במיוחד בחום הזה.יקפיא הוא לא....אני מקווה שהקירור יהיה טובואני גם צריך לשנות כמה דברים למארז כם בגלל שאני הופך הותו על הצד אני צריך סירקולציה שונה, שלוקחת מהצדדים ומוציאה ללמעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.