עבור לתוכן

מציאת מארז מתאים לחבר, עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ערב נאה לכולכם,

חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה.

הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו.

יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN.

הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב.

אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב.

אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרישות הנ"ל, אשמח לשמוע.

תודה רבה,

יאיר.

פורסם

Thermaltake Eureka ברמה גבוהה בהרבה בכל הנוגע לאיכות (בנוי מאולמיניום),קירור,שקט וגודל. הוא פשוט ענק.

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר את המארז והוא מעולה, אך זה לא ממש מה שהוא רוצה.

כפי שאמרתי הוא רוצה מארז גדול (full tower), שנראה טוב, כמה שיותר מאוורר וחלון צד.

אני ממש לא בטוח שיש אחד כזה עם כל השילובים, ככה שאשמח לשמוע את דעתך לגבי האנרמקס והטגן.

פורסם

עם ה-Tagan אין לי ניסיון.

האנרמקס איכותי וקריר אבל לא אהבתי את המראה שלו. אם הוא אהב שיקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

כן המראה לא משהו, מה לעשות זה הטעם שלו.

טוב, תודה על העזרה דור אציע לו את המארז הזה.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הUBER CHAKRA... יש לי אחד כזה והוא מצויין.. סרקולציה מצויינת.. גדול מאוד ומרווח... יפה (עניין של טעם) ושקט.. לא הכי שקט שיש אבל עדיין הוא לא מרעיש.. עם שלושה מאווררים במארז (12,12,25)

פורסם
  • מחבר

הוא לא מחפש שקט ממילא :lol:

מה עם TT Armor או ANTEC 900?

האנטק יוכל להכיל כרטיסים גדולים מ HD4870, או לחילופין אפילו גדולים מה HD4870 X2?

פורסם

מה אתה חושב על +Thermaltake Armor דגם VH6000BWS?

אני מתכוון לקנות שבוע הבא...

פורסם

הייתי לוקח את השני אם הייתי במקומו, חח אני בעצמי לוקח שבוע הבא... :smile1:

ואני חושב שלא צריך לשים את הדלת השנייה, אני חושב שהמאוורר הזה עם 23CM מספיק...

פורסם
  • מחבר

לא אמרת שאתה לוקח את ה+?

אז להחליף את הפאנל לפאנל עם המאורר או להשאיר את הפאנל המקורי ללא מאוורר בכלל?

פורסם

נכון, צודק, לא שמתי לב שזה דגם VA8000BWS ולא VH6000BWS שאני קונה...

ואני ממליץ לקחת ישר דגם VH6000BWS, משלם 800 ש"ח על מוצר וסגרנו, בלי שום החלפות דלת וכדומה...

פורסם
  • מחבר

בסדר אני כבר אשאיר את ההחלטה בשבילו שיחליט בין הצ'קרה שעולה 500 ש"ח בין ה TT שעולה 800 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים