עבור לתוכן

מה דעתכם, מחשב עד 1000$ בארה"ב

Featured Replies

פורסם

לאילו צרכים מיועד המחשב?

פורסם
  • מחבר

עבודה משרדית, תכנות סרטים ומעט משחקים

פורסם

מבחינת משחקים הוא לא יהיה אידיאלי, אלא אם כן מדובר על משחקים ישנים יחסית. למרות שה-X4500 יותר חזק מה-X3100, הוא עדיין לא מתקרב לרמה של כרטיסים נפרדים. אם אתה רוצה דווקא את הדגם הזה אתה יכול להסתכל גם על הגרסא שלו עם פלטפורמת פומה. ה-HD3200 הוא כרטיס המסך המובנה החזק ביותר בשוק כרגע והוא כבר כן מתקרב לרמה של כרטיסים נפרדים בסיסיים.

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147768

חוץ מזה ניתן גם לקנות את ה-dv5 עם כרטיסי מסך יותר חזקים.

הדגם הוא חדש ולדעתי אין עליו אחריות בארץ, אז זה משהו שכדאי לברר. לא ראיתי אותו בעצמי אבל הביקורות עד כה טובות סה"כ. ב-1000$ אתה יכול גם לשקול מחשב יותר קטן אם ניידות חשובה לך.

פורסם
  • מחבר

המחשב יהיה בעיקר בבית לכן הניידות היא לא החלק הכי חשוב, ובכלל אני מעדיף נייד עם מסך 15.4 לא קטן אבל גם לא ענק כמו ה17.

ובכל זאת אני מעוניין שכאשר אני אשתמש בו ללא טעינה הוא לא יגמר אחרי שעה - שעה וחצי אלא יחזיק קצת יותר.

כמובן שהמשחקים שאני מדבר עליהם, הם לא ברמה גבוהה אולי מדי פעם אסטרטגיה. אולי RED ALERT 3

פורסם

המחשב יהיה בעיקר בבית לכן הניידות היא לא החלק הכי חשוב, ובכלל אני מעדיף נייד עם מסך 15.4 לא קטן אבל גם לא ענק כמו ה17.

ובכל זאת אני מעוניין שכאשר אני אשתמש בו ללא טעינה הוא לא יגמר אחרי שעה - שעה וחצי אלא יחזיק קצת יותר.

כמובן שהמשחקים שאני מדבר עליהם, הם לא ברמה גבוהה אולי מדי פעם אסטרטגיה. אולי RED ALERT 3

אם אלו השיקולים אז אכן פלטפורמת סנטרינו 2 עדיפה על פומה. חוץ מאי הוודאות לגבי האחריות זה נראה לי דגם נחמד. אבל , שוב, לא ראיתי אותו.

אם תמהר, יש כרגע קוד הנחה עצום של 400$ על כל מחשבי פביליון בקונפיגורציה מעל 1300$ אם אתה קונה דרך HP. אבל זה רלוונטי רק אם יש לך אפשרות לרכוש דרך האתר שלהם (כרטיס אשראי אמריקאי). עם הקוד הזה אפשר לקבל מחשב עם קונפיגורציה הרבה יותר גבוהה באותו המחיר.

דרך אגב, אם אתה מוכן לשקול מחשב בלי סנטרינו 2 , אז ה-Dell Studio 15 נמכר במחיר אטרקטיבי שיאפשר לך להוסיף אחריות מורחבת שלפי הדיווחים כאן בפורום מכובדת בארץ.

פורסם
  • מחבר

באמת שכחתי לציין את זה, המחשב נקנה בארה"ב...לשם אני טס בסוף חודש ספטמבר...

שקלתי בהתחלה לקנות את מחשבי הSTUDIO מאחר שיש להם תג מחיר אטרקטיבי והם באמת נראים טוב, ובכלל DELL נראת לי כחברה יותר רצינית

אבל אז יצא CENTRINO 2 ואם אני קונה כבר מחשב עכשיו אז למה שלא יהיה עדכני, כי אומנם אין יותר מדי שיפורים בCHIPSET אבל עדיין יש כגון תמיכה בWIFI N ועוד כמה תוספים.

ולא נראה כי DELL מתכננים להוסיף את זה לסדרת הSTUDIO שלהם בקרוב.

וכאן בדיוק הלבטים שלי, האם שווה לקנות ככה או ככה, האם שווה לחכות (כי קרובים שלי יכולים לקנות את זה כבר עכשיו) , כי פשוט עכשיו הבנתי שבארה"ב יש הנחות BACK TO SCHOOL...

פורסם
  • מחבר

מישהו, יש אולי מושג מתי נגמרות הנחות BACK TO SCHOL, האם יש טעם לחכות, האם יש טעם ללכת על CENTRINO 2 או שההבדל ממש ממש לא מורגש...

פורסם

לחכות למה?

לא הבנתי בדיוק למה אתה מחכה כי סנטרינו 2 כבר יש והנחות Back to School זה עכשיו (כפי שציינתי נכון למתי שכתבתי את זה היה מבצע עצום על הדגם הזה דרך HP). אם אתה מתכוון לחכות שדל יוציאו את הסטודיו עם סנטרינו 2 אז אין טעם לחכות לדעתי, זה דגם שרק עכשיו יצא אז זה לא מאד סביר שיתעדכן בקרוב. עניין של ניחוש בלבד בשלב זה אבל תמיד יש סיכוי שזה מסביב לפינה. עוד לא שמעתי על זה מוכרז. ההבדל עד כמה שאני מצליחה להתרשם מרחוק הוא לא עצום ברוב המקרים.

אני מניחה שההנחות של Back to School יגמרו די בקרוב כי שנת הלימודים שם מתחילה בחלק מהקולג'ים כבר עכשיו. בכל מקרה Dell ו-HP עורכות הנחות גדולות מאד לעתים די קרובות, זה כנראה חלק ממדיניות התמחור שלהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים