פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים שלום, אחלה פורום, מזל שיש פורומים כאלה בישראל.לנושא:המעבד שלי הוא יחסית טוב DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHzאך הוא לא מפיק ביצועים, הFPS ברצפה, האם זה קשור לדרייבר? , אם כן מאיפה אוכל להוריד??עכשיו עוד שאלה לגבי הזכרוןיש לי 1GB, אני חושב שזה שני כרטיסיםשל 512MB ואני רוצה להגדיל, ל2GBהלוח אם שלי: Gigabyte GA-8I945PL-Gהאם יש לי סלוט פנוי?
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1951יש לך 4 סלוטים ככה שיהיה לך מקום לשדרוגמה זאת אומרת לא מפיק ביצועים? הוא לא עולה? עשית לו OC?
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר לא זכור לי שהתקנתי דרייבר או משהו אי פעם, ובדקתי את הכרטיס מסך הזה עם מעבד כמו שלי רק של משהו אחר, והוא הפיק ביצועים.לגבי כרטיס זכרוןאיזה מומלץ, אני רוצה אחד טוב ~200שחתודה רבה.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אני ממליץ שתנסה לתאר את הבעיה בצורה אינפורמטיבית מבלי לקפוץ למסקנות. רשום את המפרט המלא שלך באופן מסודר, רשום באיזה משחקיםאתה חווה בעיות, האם הבעיה מופיעה רק שאתה משחק במשחקי רשת או באופן כללי ?FPS נמוך במשחקים בדרך כלל נובע מכרטיס מסך חלש אבל יכול גם לנבוע מבעיות אחרות במערכת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.