פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים כן,מומלץ להוסיף לו מאורר אחד מקדימה וזהו. (גם ככה אין יותר מקומות למאוררים)
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים יש לך גם את ה-Cooler Master 334 שעולה קצת יותרhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1265בכל אופן,אין שום סיבה לפתוח דיון בניפרד על הספק. פה זה פורום ספקים ובדיון אחד אתה יכול לדבר על כמה ספקים שתרצה,כמה מארזים שתרצה וכמה מערכת אל פסק שתרצה בין אם זה רק על מארזים ובין אם זה על כל הנושאים יחד. מאחר ושני הדיונים פעילים אני לא אאחד. בפעם הבאה אני מבקש לפתוח אך ורק אחד.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר אני קונה מנעה מחשבים ואין להם את זה יש לך משו אחר להציע בתקציב הזה של 200~ ש"ח
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים למארזי HEC הייתי ממליץ להוסיף (מניסיון) את KAMA BAY שנותן מאוורר 12CM נוסף מקדימה - ואז יהיו לך 2X12 מקדימה ו-2X12 מאחורה(אחד של הספק). החורים הסטנדרטיים במארזי HEC שעליהם מתלבשים המאווררים באים בצורה של מסננת שבה המרווחים בין החרירים די גדולים מה שפוגם בכניסת/יציאת האוויר אל/מתוך המארז. ה-KAMA BAY שעולה 90 ש"ח הוא גם שקט בטירוף ןגם מכניס אוורי שבדיוק מאפשר להוריד טמפרטורה בעוד 5-12 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.