עבור לתוכן

כמה יהיה מורגש ההבדל אם אשדרג מ2 ג'יגה ל4 ג'יגה זכרון ראם

Featured Replies

פורסם

רציתי להתייעץ איתכם כמה ההבדל יהיה מורגש , אני מריץ ויסטה 64 ומשחקים כמו אונריל 3,

עכשיו אני שואל את זה כי הזכרונות שלי לא זולים (סוג הזכרונות HK במפרט) ואם אני רוצה להוסיף 2 ג'יגה זה מעל 350 שקל!!

ככה שאני רוצה לדעת אם זה באמת שווה את התוספת כסף (הלא קטנה).

דרך אגב אם כבר אתם יודעים על חנות אולי שאפשר למצוא את זכרונות הללו במחיר טוב (מצאתי רק ב380 ומעלה) ויש מישהו אולי שרוצה למכור יד שנייה?

פורסם

אתה לא תרגיש ממש הבדל כי כיום מספיק למחשבים 2 גיגה אבל אם אתה משתמש בבהרבה תוכנות כמוני למשל אני מריץ 3 מערכות הפעלה על וירטואל PC

ןלכן צריך להקצות הרבה RAM לכל אחת מההם לכן יש לי 4 גיגה אבל הכי טוב אל תשדרג תראה איך אתה מסתדר עם 2 לכמה חודשים ובהמשך אם תצטרך תקנה עוד מה שגם אולי המחירים יירדו

פורסם
  • מחבר

אני נמצא עם שני ג'יגה כבר מעל שנה אין לי מה לחכות עוד כמה חודשים והמחיר של הזכרונות הספציפיים הללו לא יירד יותר מזה..זה לא הזכרונות סטנדרט שלהם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב הקדשתי לזה עוד מחשבה...

עוד 2 ג'יגה לזכרונות בדיוק כמו שלי יעלה 390 שקל!! ::)

אני יכול לעומת זאת להוסיף עוד 2 ג'יגה כאלה :

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=31

או

:

http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPI~15~0.htm

האם כדאי? העניין פה שבגללו אני בכלל חושב כי הזכרונות שלי כרגע עובדים ב960MHZ משהו כזה במקום 800 ( בגלל הOC שעשיתי- ואת הזכרונות שלי שחררתי לתזמונים נמוכים יותר של 4-4-4-12), ואני לא יודע אם הזכרונות הללו יוכלו להגיע לזה

נ.ב לא אכפת לי שיהיו לי 4 סטיקים של 1 ג'יגה, במחשב הזה אני יודע שאני לא אעבור את ה4 ג'יגה (אולי במחשב הבא ;D)

פורסם

המעבר מ2GB ל4GB לא יועיל המון אבל השיפור קיים.

אני משאר שאתה עובד עם מערכת הפעלה 32BIT,כאמור הניצול המקסימאלי פה יהיה כ3.25/3GB.

אני הייתי מציע לחסוך כסף ולקנות עוד ג'יגה אחד באותם תזמונים,יחסוך כסף ויהיה יעיל יותר :xyxthumbs:.

יום טוב D:

פורסם

המעבר מ2GB ל4GB לא יועיל המון אבל השיפור קיים.

אני משאר שאתה עובד עם מערכת הפעלה 32BIT,כאמור הניצול המקסימאלי פה יהיה כ3.25/3GB.

אני הייתי מציע לחסוך כסף ולקנות עוד ג'יגה אחד באותם תזמונים,יחסוך כסף ויהיה יעיל יותר :xyxthumbs:.

יום טוב D:

:xyxthumbs:
פורסם

איך הגעתם למסקנה שהוא על 32BIT כשהוא רושם בהודעה שלו 64BIT?

פורסם

צודק,ככה אני מרוכז אחרי 21 שעות ללא שינה :kopfpatsch:

בכל מקרה,אם כך אז הג'יגה הנוסף בהחלט יעזור D:,הזכרונות מSKYPC הם זכרונות מעולים אני חושב שהם עדיפות מעולה בשבילך :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים