עבור לתוכן

מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה, צריך הסברים והמלצות.

Featured Replies

פורסם

יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי.

זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי?

תודה לעונים.

ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

פורסם

לא יעזור שיש לך תמיכה ב HD.....אתה צריך כרטיס טלווזיה מאוד יקר עם תמיכה ב HD..ושהממיר של היס יהייה יס HD...

בכל מקרה..אם המסך שלך באמת תומך ב HD...צריכה להיות לו כניסת HDMI....ואז אתה לא צריך את המחשב כדי לראות HD מהיס....

בקיצור...אם יש לך YES HD...אז סבבה לך אחי...תיקנה כבר HDMI...ותחבר למסך שאתה טוען שתומך HD...ותהנה...

פורסם
  • מחבר

המסך שלי הוא HD Ready, ואני בכיף מריץ עליו 1080P באיכות מעולה.

אין לי כניסת HDMI, ולכן אני רוצה כרטיס טלוויזיה.

שמעתי שהpvr1500 wintiv יספק את הסחורה ואני יראה שידורי HD (אני רוכש YES HD), באיכות מעולה.

ואני יוכל להקליט וכדומה..

פורסם

אין טעם לדעתי לקחת חבילת HD של הוט או יס כי כרגע יש רק איזה 5 ערוצים יותר שהם ב-HD ואני לא רואה טעם בשביל זה ולשלם פי שתיים. אבל שמע, אם אתה חושב שזה חשוב לך וכמו שרשום עליך בפרטים שלך שאתה גר בקיסריה וכסף לא חסר לך אז לך על זה! ;)

בנוגע לכרטיס טלויזיה אני לא מאמין אבל כך מה שבא לך- חיצוני/פנימי, מה שיותר יהיה יעיל לך.. תקליק למחשב ב-USB/ PCI ותהנה!

ורגע, לא הבנתי.. אם יש לך מסך LCD (טלויזיה) אז למה אתה לא מחבר ת'מחשב אליו ואז רואה את מה שהקלטת בטלויזיה.. הרי זה יהיה הרבה הרבה יותר נוח לדעתי מאשר לצפות במסך מחשב 22".. אתה תמיד יכול לעשות DOUL VEIW ולרקוד ממסך למסך וככה יהיה לך נוח! רק שים לב שההגדרות תואמות/ ברזולוציה טובה על ה-LCD בשביל שתראה טוב ולא סתם קקה כמו שקורה להרבה אנשים שמחברים ת'מחשב ב-VGA ולא מסדרים ת'הגדרות טוב.. ;D

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מממ תודה.

אבל תאמת שהLCD אולי יותר גדול מה המסך של המחשב שלי, והוא לא תומך HD ולכן אני עושה את הצעד הזה...

בקשר לDUEL VIEW, אני פשוט לא רוצה להתעסק עם זה, המסך שלי מעולה ואני יכול לסובב ספה מסוימת ולראות מזוית טלווזיה ולא לשבת על כיסא.

פשוט רציתי המלצות על כרטיס טלוויזיה שיתן לי את מה שאני צריך, תמיכה בHD, עם כניסה שתיהיה תואמת לYES HD (אין לי מושג איזה, קרוב לוודאי HDMI), ושאני יוכל להקליט ושיהיה פיצ'רים חמודים, פנימי/חיצוני לא משמעותי מבחינתי... אני רק רוצה להיות בטוח שאני אחליף ערוצים ביס ולא בכרטיס לא המסך...

ולכן שמעתי על הPVR1500 WINTV נראה לי..

צריך חוות דעת, אם זה יתן לי את מה שאני מבקש, וכדומה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים