עבור לתוכן

צריך חוות על האוזניות AKG K414P..

Featured Replies

פורסם

http://www.akg.com/personal/K_414_P,pcatid,6,pid,61,_psmand,1.html

מחירם הוא 172 שקלים חדשים בבאג.

אני רוצה להשתמש בהם לנגן נייד (D2) ביומיום בנסיעות וכאלה..

ממליצים לי עליהם ? איך היחס עלות/ביצועים שלהם ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ? ???

פורסם

מבחינת הסאונד האוזניות בהחלט נותנות תמורה טובה לכסף, במיוחד כשהן מחוברות לנגן עם איכות סאונד כמו הD2 (יש לי את שניהם).

מבחינות הנוחות האוזניות האלה קצת פחות טובות, הן לא ניידות כמו שמציגים אותן, ודווקא הן די מסורבלות ולא נוחות.

הקטע המתכתי שמתקפל נוטה להתחמם מאוד מהשמש כשמים אותן על הראש, והוא גם תולש שערות מהראש.

פורסם
  • מחבר

מרגישים לחץ על האוזניים אחרי שימוש ממושך ?

פורסם

גם לי יש את האוזניות האלה ובגדול אני די מרוצה, איכות הסאונד סבבה בשבילי אבל אחרי שימוש ממושך יש קצת לחץ על האוזנים ולי אישית זה מציק כי אני מרכיב משקפים.

פורסם
  • מחבר

גם לי יש את האוזניות האלה ובגדול אני די מרוצה, איכות הסאונד סבבה בשבילי אבל אחרי שימוש ממושך יש קצת לחץ על האוזנים ולי אישית זה מציק כי אני מרכיב משקפים.

איכות סאונד סבבה ?

סבבה לא מספיק =]

פורסם

למה שלא תבדוק אותן בעצמך?

פורסם
  • מחבר

למה שלא תבדוק אותן בעצמך?

יש מקום בצפון שאני יוכל לבדוק אותם ?
פורסם

אתה יכול לבדוק אותן בבאג זה מה שאני עשיתי

פורסם

אני יכול לומר לך מנסיון של האחיות הקטנות של האוזניות ה-K26P שהם ממש טובות! (ניסיתי מחבר שהביא מארה"ב ב-30 דולר אותם)

האטימה של הרעשים ממש טובה ואהבתי את האפקט אטימה יותר מאוזניות IN EAR.

הסאונד היה ממש מרשים ואהבתי אותם בהרבה לעומת ה-JBL רפרנס 220 שיש לי. בשמיעת מוזיקה אלקטרונית הסאונד הישתבר והטראבל והבאס היו עמוקים וטובים בגלל העובדה שזה אוזניות קשת ויש "הד"(תהודה טבעית של אוזניות קשת).

אומנם מומלץ לומר שבהחלט הקטע המתכתי אולי קצת "מסוכן" אבל לא עד כדי כך שיפריע לחווית השימוש באוזניות.אם אתה מעביר או משחק באוזניות אז מדי פעם תצתרך להתאים אותם מחדש לראש שזה לוקח חצי דקה.

בנוגע ללחץ של האוזניות- קיים, הרי אם לא יהיה לחץ כל שהוא של האוזניות אז לא יהיה אפקט אטימה.. :smile1: (זה ככה בכל אוזניות הקשת).

רמת המגוככות של האוזניות היא בינונית, הם לא ענקיות כמו של סטודיו שיגרמו לאנשים לצחוק עליך מהצד אבל גם לא שטוחות וכוסיות כמו אוזניות זולות ב-20 שקל. בשביל האייכות סאונד והרמת מגוכחות הקלילה הייתי משתמש בהם.

סך הכל האוזניות נראה לי ממש שוות השקעה של 170 שקל ומומלצות מאוד, 3D מקסיס שנותן להם ת'אופציה להיתקפל בצורה כזו נחמד ומאפשר לקפל אותם לצורה קטנה ולדחוף לכיס(גדול) או לתיק. מקבלים עם האוזניות גם קייס נחמד שלא יצא לי לראות כי החבר שלי איבד אותו. תמיד אתה יכול לנסות אותם בבאג לפני הקניה או משהו דומה...

אני אישית אהבתי וממליץ! :xyxthumbs:

(אני גם הולך לקנות אותם אחרי שיהיה לי קצת כסף אחרי הביזבוזים שלי)

פורסם
  • מחבר

אני יכול לומר לך מנסיון של האחיות הקטנות של האוזניות ה-K26P שהם ממש טובות! (ניסיתי מחבר שהביא מארה"ב ב-30 דולר אותם)

האטימה של הרעשים ממש טובה ואהבתי את האפקט אטימה יותר מאוזניות IN EAR.

הסאונד היה ממש מרשים ואהבתי אותם בהרבה לעומת ה-JBL רפרנס 220 שיש לי. בשמיעת מוזיקה אלקטרונית הסאונד הישתבר והטראבל והבאס היו עמוקים וטובים בגלל העובדה שזה אוזניות קשת ויש "הד"(תהודה טבעית של אוזניות קשת).

אומנם מומלץ לומר שבהחלט הקטע המתכתי אולי קצת "מסוכן" אבל לא עד כדי כך שיפריע לחווית השימוש באוזניות.אם אתה מעביר או משחק באוזניות אז מדי פעם תצתרך להתאים אותם מחדש לראש שזה לוקח חצי דקה.

בנוגע ללחץ של האוזניות- קיים, הרי אם לא יהיה לחץ כל שהוא של האוזניות אז לא יהיה אפקט אטימה.. :smile1: (זה ככה בכל אוזניות הקשת).

רמת המגוככות של האוזניות היא בינונית, הם לא ענקיות כמו של סטודיו שיגרמו לאנשים לצחוק עליך מהצד אבל גם לא שטוחות וכוסיות כמו אוזניות זולות ב-20 שקל. בשביל האייכות סאונד והרמת מגוכחות הקלילה הייתי משתמש בהם.

סך הכל האוזניות נראה לי ממש שוות השקעה של 170 שקל ומומלצות מאוד, 3D מקסיס שנותן להם ת'אופציה להיתקפל בצורה כזו נחמד ומאפשר לקפל אותם לצורה קטנה ולדחוף לכיס(גדול) או לתיק. מקבלים עם האוזניות גם קייס נחמד שלא יצא לי לראות כי החבר שלי איבד אותו. תמיד אתה יכול לנסות אותם בבאג לפני הקניה או משהו דומה...

אני אישית אהבתי וממליץ! :xyxthumbs:

(אני גם הולך לקנות אותם אחרי שיהיה לי קצת כסף אחרי הביזבוזים שלי)

ואלה שכנעת אחי אחי =]

יום ראשון נקפוץ לבאג לקנות אותם..

הם ישלימו לי את הסריה של האוזניות חחח זה המחלה שלי !!

Sennheiser hd515 - חצי פתוחות

Sennheiser Pmx70 - ספורט

Sehnneiser Cx500 - מוניטור

ועכשיו גם ה - AKG K414P - אוזניות סגורות

בכוונה הלכתי על הדגם הזה שאני יודע שאין לו איכות סאונד הכי בשמיים (כמו האוזניות של ה - 500 שקל ומעלה)

אבל יש להם עיצוב יפה ביותר והם מצוינות לנסיעות וכאלה..

פורסם
בשמיעת מוזיקה אלקטרונית הסאונד הישתבר והטראבל והבאס היו עמוקים וטובים בגלל העובדה שזה אוזניות קשת ויש "הד"

WTF?!

פורסם

כל מה שאני יגיד הוא שמכירתי אותם אחרי קניית ה JBL220!

קודם תשמע אותם!

ואני עם נגן D2.

סגנונות המוזיקה שאני שומע הם:

Industrial , EBM , Dark Wave , Dark Electro , Synthpop , Celric , Chillout , Metal , Gothic , Vocal , Jazz , Blues , Classic Rock , Alternative Rock , Classic Music , New Age , Instrumental , Gothic metal , World Music

פורסם
  • מחבר

כל מה שאני יגיד הוא שמכירתי אותם אחרי קניית ה JBL220!

קודם תשמע אותם!

ואני עם נגן D2.

סגנונות המוזיקה שאני שומע הם:

Industrial , EBM , Dark Wave , Dark Electro , Synthpop , Celric , Chillout , Metal , Gothic , Vocal , Jazz , Blues , Classic Rock , Alternative Rock , Classic Music , New Age , Instrumental , Gothic metal , World Music

גם אני עם אותו נגן.. וכן אני אשמע אותם לפני.. ברור !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים