פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים שלום לכולם!אני רוצה לעבור ללינוקס לנסיון אישי כי אני רוצה לנסות דברים חדשיםהשימוש העיקרי שלי במערכת ההפעלה יהיה לגלישה באינטרנט ולעבודה משרדית (עבודות ועוד...)עכשיו אני אפילו לא ניסיתי את לינוקס ואני רוצה מערכת הפעלה פשוטה לי ולמשפחה (אני בן 14)אני רוצה כעיקרון לעשות דואל בוט עם WIN XPחשבתי על אובנטו אבל יש מלא תת הפצות - איזה היא הפשוטה והנוחה ביותר אני רוצה גם סביבה גראפית יפהוהאם אני צריך דרייברים מיוחדים עם החומרה שלי או שהכל בא בהתקנה כי החומרה שלי היא מאוד ישנהושאלה קטנה לגבי אופן אופיס - האם זה שומר את הקובץ נגיד בתוכנה המקבילה לוורד בקובץ שהוורד של אופיס יכול לקרוא אותו? נגיד אם אני מעביר קובץ שכתבתי איתו במקביל לוורד באופן אופיס בדיסק און קי למחשב שמותקן בו רק ווינדוס ואופיס של מיקרושיט האם זה יקרא אותו כמו שצריך?תודה רבה לעוזריםגל
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אם אתה מתעקש על אובונטו, הייתי ממליץ על Mint או על אובונטו הרגיל.יש כ"כ הרבה מידע על כל בעיה ודבר שרוצים לעשות באובונטו שגם אם תתקל במשהו שלא יעבוד לך out of the box, זה יהיה די קל להתגבר עליו.Mint היא גרסא של אובונטו עם יותר תמיכה ב 3rd party stuff... יותר דברים עובדים ישר ללא התערבות המשתמש.אני בכלל הייתי ממליץ על openSUSE האחרונה, היא נראית פשוט מדהים ומאד נוחה לשימוש. KDE4 פשוט דבר יפה...
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר החלטתי על אובונטו הרגיל כי בארץ אין הרבה משתמשים במשתמשים במינט שיכולים לתת לי תמיכה וגם אהבתי את הממשק הגראפי יותראני אוריד ויתן עדכונים אם יקרה משהו שאלה קטנה- כשאני מתקין את האובונטו הוא ישר מזהה את הווינדוס ועושה דואל בוט או שאני צריך להגדיר משהו? והאם הקבצים ששמורים בווינדוס יכולים להיקרא על ידי הלינוקס כמו מוזיקה סרטים וקבצים אחרים.ולא ענית לי על השאלה לגבי האופן אופיס, אשמח אם תענה
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים התקנה הוא מזהה את חלונות ויתקין תפריט לדואל בוט.תקרא טוב את מה שאתה בוחר בחלוקת המחיצות כי אחת מהאפשרויות היא להתקין במקום חלונות.אופן אופיס יודע לשמור קבצים גם בפורמט של אופיס (וורד אקסל...) בנוסף לפורמט הטבעי שלו.למעט כרטיסי מסך בלינוקס החומרה עובדת היטב דרך הקרנל ללא צורך בהתקנת דרייברים נוספים.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים ואם יש לך אינטרנט אל חוטי שדרכו המחשב שלך מחובר אז אולי תהיה לך בעיה בחיבור אם אתה מחובר בחייגן. סך הכל נשמע כמו מהלך מבורך ומעניין.. בהצלחה וברוך הבאה למשפחת אבונטו!
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר אני מבטיח לך שבתגובה הבאה שלי יהיה רשום כך אבל אני לא בבית אני גולש מהפלאפון, ויש לי בקשה קטנה לטיפים וטריקים ללינוקס בשביל משתמש מתחיל כמוני וכדי ללמוד קצת
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מה אלה בדיוק שתי הגירסאות האלה שאתה מזכיר??גם אני בימים אלה שוקל והולך להתקין גירסה להתנסות בלינוקס ולא יודע במה לבחור.. אם אתה מתעקש על אובונטו, הייתי ממליץ על Mint או על אובונטו הרגיל.יש כ"כ הרבה מידע על כל בעיה ודבר שרוצים לעשות באובונטו שגם אם תתקל במשהו שלא יעבוד לך out of the box, זה יהיה די קל להתגבר עליו.Mint היא גרסא של אובונטו עם יותר תמיכה ב 3rd party stuff... יותר דברים עובדים ישר ללא התערבות המשתמש.אני בכלל הייתי ממליץ על openSUSE האחרונה, היא נראית פשוט מדהים ומאד נוחה לשימוש. KDE4 פשוט דבר יפה...
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר ממליץ לך בחום על אובונטו הרגיל- פשוט, נוח, מזהה את כל החומרה אוטומטית, יש אפקטים לשיפור חוויית השימוש פשוט נפלא למתחיליםאני משתמש בה ונהנה כל רגע ולא רק זה אלא יש לך אתר בעברית ווויקי שלם עם כל המידע, מדריכים, טיפים וטריקים בעברית!האתר+ קישור להורדת הגירסה החדשה ביותר http://ubuntu-il.com/site/הוויקי עם כל המדריכים, טיפים, טריקים ועוד http://www.ubuntu-il.com/wiki/index.php?title=%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99שיהיה בהצלחה ואם אתה מתקין אני מבטיח לך הנאה גדולה הרבה יותר מאשר השימוש עם ווינדוס (מומלץ לעשות דואל בוט ולהגדיר כ40- 30 אחוז מההארד דיסק ללינוקס כי גם ככה כל הקבצים בווינדוס נגישים מהלינוקס)אני שמתי לזה 15 ג'יגה וזה מספיק לי.הכי פשוט למתחילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.