עבור לתוכן

מחפש תת הפצה של אובונטו למשתמשים מתחילים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לעבור ללינוקס לנסיון אישי כי אני רוצה לנסות דברים חדשים

השימוש העיקרי שלי במערכת ההפעלה יהיה לגלישה באינטרנט ולעבודה משרדית (עבודות ועוד...)

עכשיו אני אפילו לא ניסיתי את לינוקס ואני רוצה מערכת הפעלה פשוטה לי ולמשפחה (אני בן 14)

אני רוצה כעיקרון לעשות דואל בוט עם WIN XP

חשבתי על אובנטו אבל יש מלא תת הפצות - איזה היא הפשוטה והנוחה ביותר אני רוצה גם סביבה גראפית יפה

והאם אני צריך דרייברים מיוחדים עם החומרה שלי או שהכל בא בהתקנה כי החומרה שלי היא מאוד ישנה

ושאלה קטנה לגבי אופן אופיס - האם זה שומר את הקובץ נגיד בתוכנה המקבילה לוורד בקובץ שהוורד של אופיס יכול לקרוא אותו? נגיד אם אני מעביר קובץ שכתבתי איתו במקביל לוורד באופן אופיס בדיסק און קי למחשב שמותקן בו רק ווינדוס ואופיס של מיקרושיט האם זה יקרא אותו כמו שצריך?

תודה רבה לעוזרים

גל

פורסם

אם אתה מתעקש על אובונטו, הייתי ממליץ על Mint או על אובונטו הרגיל.

יש כ"כ הרבה מידע על כל בעיה ודבר שרוצים לעשות באובונטו שגם אם תתקל במשהו שלא יעבוד לך out of the box, זה יהיה די קל להתגבר עליו.

Mint היא גרסא של אובונטו עם יותר תמיכה ב 3rd party stuff... יותר דברים עובדים ישר ללא התערבות המשתמש.

אני בכלל הייתי ממליץ על openSUSE האחרונה, היא נראית פשוט מדהים ומאד נוחה לשימוש. KDE4 פשוט דבר יפה...

פורסם
  • מחבר

החלטתי על אובונטו הרגיל כי בארץ אין הרבה משתמשים במשתמשים במינט שיכולים לתת לי תמיכה וגם אהבתי את הממשק הגראפי יותר

אני אוריד ויתן עדכונים אם יקרה משהו

שאלה קטנה- כשאני מתקין את האובונטו הוא ישר מזהה את הווינדוס ועושה דואל בוט או שאני צריך להגדיר משהו? והאם הקבצים ששמורים בווינדוס יכולים להיקרא על ידי הלינוקס כמו מוזיקה סרטים וקבצים אחרים.

ולא ענית לי על השאלה לגבי האופן אופיס, אשמח אם תענה

פורסם

התקנה הוא מזהה את חלונות ויתקין תפריט לדואל בוט.

תקרא טוב את מה שאתה בוחר בחלוקת המחיצות כי אחת מהאפשרויות היא להתקין במקום חלונות.

אופן אופיס יודע לשמור קבצים גם בפורמט של אופיס (וורד אקסל...) בנוסף לפורמט הטבעי שלו.

למעט כרטיסי מסך בלינוקס החומרה עובדת היטב דרך הקרנל ללא צורך בהתקנת דרייברים נוספים.

פורסם

ואם יש לך אינטרנט אל חוטי שדרכו המחשב שלך מחובר אז אולי תהיה לך בעיה בחיבור אם אתה מחובר בחייגן.

סך הכל נשמע כמו מהלך מבורך ומעניין..

בהצלחה וברוך הבאה למשפחת אבונטו! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

מזל טוב גל ;D

אני מקווה שבתגובה הבאה שלך יהיה רשום"מערכת הפעלה:UNIX"

פורסם
  • מחבר

אני מבטיח לך שבתגובה הבאה שלי יהיה רשום כך אבל אני לא בבית אני גולש מהפלאפון, ויש לי בקשה קטנה לטיפים וטריקים ללינוקס בשביל משתמש מתחיל כמוני וכדי ללמוד קצת

פורסם

מה אלה בדיוק שתי הגירסאות האלה שאתה מזכיר??

גם אני בימים אלה שוקל והולך להתקין גירסה להתנסות בלינוקס ולא יודע במה לבחור..

אם אתה מתעקש על אובונטו, הייתי ממליץ על Mint או על אובונטו הרגיל.

יש כ"כ הרבה מידע על כל בעיה ודבר שרוצים לעשות באובונטו שגם אם תתקל במשהו שלא יעבוד לך out of the box, זה יהיה די קל להתגבר עליו.

Mint היא גרסא של אובונטו עם יותר תמיכה ב 3rd party stuff... יותר דברים עובדים ישר ללא התערבות המשתמש.

אני בכלל הייתי ממליץ על openSUSE האחרונה, היא נראית פשוט מדהים ומאד נוחה לשימוש. KDE4 פשוט דבר יפה...

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך בחום על אובונטו הרגיל- פשוט, נוח, מזהה את כל החומרה אוטומטית, יש אפקטים לשיפור חוויית השימוש פשוט נפלא למתחילים

אני משתמש בה ונהנה כל רגע ולא רק זה אלא יש לך אתר בעברית ווויקי שלם עם כל המידע, מדריכים, טיפים וטריקים בעברית!

האתר+ קישור להורדת הגירסה החדשה ביותר http://ubuntu-il.com/site/

הוויקי עם כל המדריכים, טיפים, טריקים ועוד http://www.ubuntu-il.com/wiki/index.php?title=%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%93_%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%99

שיהיה בהצלחה ואם אתה מתקין אני מבטיח לך הנאה גדולה הרבה יותר מאשר השימוש עם ווינדוס (מומלץ לעשות דואל בוט ולהגדיר כ40- 30 אחוז מההארד דיסק ללינוקס כי גם ככה כל הקבצים בווינדוס נגישים מהלינוקס)

אני שמתי לזה 15 ג'יגה וזה מספיק לי.

הכי פשוט למתחילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים