עבור לתוכן

התאמת מעבד, לוח אם וזכרונות - E8500

Featured Replies

פורסם

המעבד עצמו עובד ב FSB 1333Mhz

בהנחה ואני קונה לוח אם עם תמיכה בזכרונות DDR3 עד כמה זה קריטי להתאים את הFSB של הלוח לזה של המעבד ולדאוג שגם הזכרונות יהיה 13333Mhz?

האם אני מאבד משהו בזה שאני לא עובד לצורך העניין עם זכרונות של 1600Mhz? או לוח אם מהיר יותר?

כמו כן, אני מבקש המלצה על לוח אם מתאים שיתאים למעבד הזה ולזכרונות DDR3 (אני לא שוקל תמיכה גם בDDR2) אם אפשר.

המחשב בעיקר נועד להחליף את הזקן הנוכחי ולהרצה של מישחקים על הרשת תמיכה בCF או SLI יכולה להיות נחמדה למרות שזה לא בתכנון הראשוני.

תודה

עומר

פורסם

לוח אם:

GA-EP45T-DS3

זכרונות:

DDR3 1600Mhz של חברה טובה

רק אפשר להבין דבר אחד - מה הלחץ ל-DDR3?! מה קשה לחכות שהמחירים ירדו? הזכרונות האלה נכון להיום מהווים יחס עלות תועלת גרוע והמגמה מ-DDR3 לא מצדיקה זכרונות שעולים כפליים.

פורסם

מה הקטע פו לא אבנתי כל זה כדי שלא תעשה OC ? למה אתה מתאים תמעבד תלוח אם ותזיכרונות לאותה המהירות ?

פורסם

מה השימושים שלך מהמחשב? וכמו שהועלה כבר האם מתוכנן OC ואם כן עד איזה רמה(פחות או יותר)

פורסם

אם CF או SLI לא בתכנון הראשי אז עדיף שתוותר על זה, אם לא קונים את 2 הכרטיסים ביחד אז הערכה הופכת להרבה פחות משתלמת.

עוד שאלה:

למה אתה רוצה DDR3? אתה אפילו לא עושה OC (לא רשמת לפחות), וכל העניין הזה יביא לך אולי אולי 5% שיפור בתוכנות תובעניות מבחינת זכרון,

במקומך הייתי הולך על לוח Gigabyte GA-EP43-DS3L שעולה כ520 שקל, יחד עם זכרונות 2*2GB במהירות 800MHZ שיעלו בין 400 ל460~

את שאר הכסף שמור לכרטיס מסך, שזה היעוד העיקרי של המחשב.

פורסם
  • מחבר

לוח אם:

GA-EP45T-DS3

זכרונות:

DDR3 1600Mhz של חברה טובה

רק אפשר להבין דבר אחד - מה הלחץ ל-DDR3?! מה קשה לחכות שהמחירים ירדו? הזכרונות האלה נכון להיום מהווים יחס עלות תועלת גרוע והמגמה מ-DDR3 לא מצדיקה זכרונות שעולים כפליים.

נורא פשוט, לוח אם שתומך גם ב2 וגם ב3 בדר"כ מגיע רק עם שני סלוטים ל3.

המערכת הפעלה המתוכננת היא Home premium 64bit אז יש תמיכה ביותר מ4GB.

OC זה לא הקיק שלי, אבל במידה והרכיבים מתאימים, אולי אני אשחק עם זה קצת, לא הרבה.

אם CF או SLI לא בתכנון הראשי אז עדיף שתוותר על זה, אם לא קונים את 2 הכרטיסים ביחד אז הערכה הופכת להרבה פחות משתלמת.

למה בדיוק זה הופך לפחות משתלם?

השאלה המהותית שלי היא אם יש טעם להריץ הכל על אותו FSB, או שיש מקום ללוח אם או לזכרונות בFSB יותר גבוהה (כמובן אם לוח האם תומך במעבד)

עומר

פורסם

אין לך שום סיבה לקנות לוח אם בעל תמיכה בזכרונות DDR3 זה יהיה סתם בזבוז

פורסם

אין לך מה לדאוג להתאמה של FSB, כל עוד הלוח אם תומך בFSB של המעבד והזכרון הכל יפעל כראוי.

בנוגע למערך, נגיד ואתה קונה כרטיס אחד עכשיו ואחר עוד 3 חודשים. בעוד שלוש חודשים במחיר שהוספת על לוח תומך SLI וספק יותר חזק תוכל לקנות הרבה יותר חזק מהראשון שכבר יש לך, והוא יהיה יותר חזק מהמערך שיכל להיות לך (שגם היה פולט הרבה יותר חום וכנראה יותר רועש)

לסיכום, לך על ההצעה שלי. יותר משתלם מזה לא תשיג... (איזה סוכן מכירות אני אה? )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים