עבור לתוכן

HD555, HD595 - עלות מול תועלת

Featured Replies

פורסם

יש לי את התקציב לשתיהן אבל השאלה שלי אם ה595 מצדיקות תוספת של כמעט 500 שקלים, במיוחד שרוב השימוש שלהן הוא בחיבור לנגן D2.

מה דעתכם?

פורסם

דעתינו היא שמוצרי אודיו כאלו הם לא מוצרי מחשב ואין ממש "מצדיק תוספת" או "משתלם". יש כאלו שההפרש שווה להם גם 2000 ש"ח (בעולם שבו קיימים רק המוצרים שהזכרת) ויש כאלו שההפרש לא שווה להם אפילו שקל (באותו עולם).

לא יודע מה הנגן הזה שהזכרת, אבל אם זה נגן נייד, יכול להיות שה595 לא ממש יתאימו לו (אני פשוט לא זוכר את כל הנתונים בעלפה). לא מעט אוזניות טובות דורשות הגברה ולא ממש מתאימות לנגנים ניידים.

פורסם
  • מחבר

ההתנגדות של שתי האוזניות היא 50 אוהם.

אני מבין את התשובה שלך אבל בסך הכל שאלתי עד כמה ההבדל בינהן מורגש ובה הוא מתבטא. אחרי הכל אני קונה "על עיוור" ואם יש מישהו שהאזין לשתיהם הוא יכול לתת לי מושג לגבי ההבדלים בסאונד שלהן.

פורסם

במקרה יש לי את הHD595 וגם במקרה יש לי את הD2 (איזה צרוף מקרים :smile1: )

מה שאין לי זה את הHD555 ולכן אני לא יכול לתת ערבות בנושא האיכות שתקבל בינהם

מה שכן...

השילוב של ה595 עם הD2 וקבצי קול איכותיים הוא מעולה... אני מרוצה. אבל כאמור זה רק אני, ואני לא יכול לתת הבטחות במקרה שלך

פורסם

איזה סוג מוזיקה אתה שומע ולאיזה שימוש האוזניות ?

פורסם

אני שומע בעיקר רוק... על סוגיו השונים...

בבית אני מחובר לRACK החיצוני של הcreative audigy 2 zs platinum

ובחוץ אני מחבר את ה595 לD2 וA3 שלי... אבל לא תמיד... לא נוח להסתובב איתם יותר מדי, בשביל זה אני מחזיק גם את הKSC75 שלי...

פורסם
  • מחבר

אני לא שמוע סוג מוזיקה אחד ספציפי: טראנס, ראפ, רוק, מטאל, קלאסית - את הטוב ביותר מהכל.

פורסם

פשוט תלך ותשמע את שתיהן בעצמך, אחרת תהיה בספקות אם עשית את ההחלטה הנכונה או לא.

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר חנות באזור תל אביב שמאפשרת לעשות את זה?

פורסם

אם אני לא טועה בקילומבו אפשר אבל האתר שלהם לא עולה לי כרגע אז אני לא יכול לאמת את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים