פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים יש לי את התקציב לשתיהן אבל השאלה שלי אם ה595 מצדיקות תוספת של כמעט 500 שקלים, במיוחד שרוב השימוש שלהן הוא בחיבור לנגן D2.מה דעתכם?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים דעתינו היא שמוצרי אודיו כאלו הם לא מוצרי מחשב ואין ממש "מצדיק תוספת" או "משתלם". יש כאלו שההפרש שווה להם גם 2000 ש"ח (בעולם שבו קיימים רק המוצרים שהזכרת) ויש כאלו שההפרש לא שווה להם אפילו שקל (באותו עולם).לא יודע מה הנגן הזה שהזכרת, אבל אם זה נגן נייד, יכול להיות שה595 לא ממש יתאימו לו (אני פשוט לא זוכר את כל הנתונים בעלפה). לא מעט אוזניות טובות דורשות הגברה ולא ממש מתאימות לנגנים ניידים.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר ההתנגדות של שתי האוזניות היא 50 אוהם.אני מבין את התשובה שלך אבל בסך הכל שאלתי עד כמה ההבדל בינהן מורגש ובה הוא מתבטא. אחרי הכל אני קונה "על עיוור" ואם יש מישהו שהאזין לשתיהם הוא יכול לתת לי מושג לגבי ההבדלים בסאונד שלהן.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים במקרה יש לי את הHD595 וגם במקרה יש לי את הD2 (איזה צרוף מקרים ) מה שאין לי זה את הHD555 ולכן אני לא יכול לתת ערבות בנושא האיכות שתקבל בינהם מה שכן... השילוב של ה595 עם הD2 וקבצי קול איכותיים הוא מעולה... אני מרוצה. אבל כאמור זה רק אני, ואני לא יכול לתת הבטחות במקרה שלך
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אני שומע בעיקר רוק... על סוגיו השונים...בבית אני מחובר לRACK החיצוני של הcreative audigy 2 zs platinum ובחוץ אני מחבר את ה595 לD2 וA3 שלי... אבל לא תמיד... לא נוח להסתובב איתם יותר מדי, בשביל זה אני מחזיק גם את הKSC75 שלי...
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים מחבר אני לא שמוע סוג מוזיקה אחד ספציפי: טראנס, ראפ, רוק, מטאל, קלאסית - את הטוב ביותר מהכל.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים פשוט תלך ותשמע את שתיהן בעצמך, אחרת תהיה בספקות אם עשית את ההחלטה הנכונה או לא.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים אם אני לא טועה בקילומבו אפשר אבל האתר שלהם לא עולה לי כרגע אז אני לא יכול לאמת את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.