פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים חבר שלי אומר כל הזמן שאין אנטי אלייזינג בRSX ופה http://en.wikipedia.org/wiki/RSX_%27Reality_Synthesizer%27 רשום Maximum anti-aliasing sample rate: 8.0 GigaSamples per second (2 AA samples * 8 ROPs * 550 MHz) שלפי מה שהבנתי זה אומר שיש לו את התכונה הזו האם יש לו אין אין לו אנטי אלייזינג ומהן ההתפתחויות בגרפיקה לעומת האקסבוקס 360 בעתידכי אומרים שהמפתחות מתחילות לנצל את כמות האינפורמציה שניתן לדחוס על דיסק BD וזה יעניק גרפיקה יותר טובה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים כבעל PS3 אני יכול להגיד שיש משחקים שפשוט בוכים לAA ויש משחקים שזה נראה כאילו רץ עליהם AA מספק, לא 16XQ אבל רץ עליהם AA מסוים 4 או 2.
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים gtabak_37 ברמת העיקרון אתה אפילו לא חייב תמיכה חומרתית בAA אפשר לעשות את זה גם דרך תוכנה רק שזה גוזל הרבה משבים משחקים נמדדים בנפרד שזה נוגע לגרפיקה
פורסם 2008 באוגוסט 1517 שנים MASSIVE צודק , וזה נגזרת של הארכיטקטורה שממנה פותח המעבד של הPS3.יש גם דרכים לעקוף את זה על ידי שיטות שונות של דימוי HDR.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים כן אבל תזכור שככל שאתה מכניס יותר אפקטים לסוגיהם אתה לוקח יותר משבים מה שבסופו של דבר ייתן או פריימים נמוכים יותר או פשרות אחרות ככה שגם אם יש לך AA וHDR ביחד לא אומר שהמשחק עצמו יראה יותר טוב מגרסת הPS3 יכול להיות פגיעות בדברים אחרים ובגלל זה בודקים כל משחק לגופו
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אחי הסוני 3 לא צריך AA משום שברזולוציה גבוהה אתה לא צריך משהוא שימתח את הפיקסלים AA מיועד בעיקר לרזולוציות נמוכות או רזולוציות ביניים
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים BLUEFIRE , אתה ממש אבל ממש לא צודק.עובדתית , אי אפשר לפספס שאין AA בקטעים מסוימים ושום רזולוציה לא תעזור (אלא אם כן זה מסך קטן) על מסך 37 אינצ' ומעלה.מה גם שחלק מהמשחקים (רובם) ב2 הקונסולות רץ ב720P ולא ב1080P.מה שכן , לי זה לא ממש מפריע לרוב ולא תמיד שוה את הכח עיבוד שהולך בכיוון הזה לדעתי , אבל זה כבר עניין אחר.ד"א , כשאני משחק על ה22" במחשב עם הPS3 העניין הרבה יותר שולי.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אחי הסוני 3 לא צריך AA משום שברזולוציה גבוהה אתה לא צריך משהוא שימתח את הפיקסלים AA מיועד בעיקר לרזולוציות נמוכות או רזולוציות ביניים720P עם AAX4 נותן תמונה הרבה יותר טובה מ1080P ללא AA. ונחש מה יותר כבד? נכון,1080P ללא AA. אז AA זה חשוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים שטויות במיץ. אני כבר 3-4 שנים משחק במחשב ברזולוציה של 1600X1200 (מסך CRT 21 אינץ) ואני יכול להגיד לך שללא ספק משחק ברזולוציה 1600X1200 נראה הרבה יותר מרשים ממשחק ב 1280X1024 עם AAX4. ברזווציה ממש גבוהה כבר לא ממש שמים לב ל AA. הבעייה היא שבשתי הקונסולות כיום רב המשחקים לא עוברים את ה 720P ככה שברב המשחקים כן חשוב AA. ביום שבו משחקים באמת ירוצו ב 1080P נדבר.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אולי נראה יותר מרשים אבל אי אפשר לשחק ככה.שיחקתי אצל גל (פותח הדיון) ב COD4 ו BFBC על הPS3, ופשוט אי אפשר לשחק ככה אחרי שהתרגלת למחשב.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים בטח שאפשר.בסך הכל הגרפיקה ב BF למשל די טובה ולא מרגישים בכלל חוסר ב AAהתמונות כאן הם תמונות שצילמתי והועלו אוטומטית לאתר של EA אין לי מושג איזו רזולוציה אני משחק אבל המשחק נראה על מסך 28 פשוט מדהים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר דווקא אני ממש לא אהבתי את הגרפיקה של BF:BC לעומת COD4 לפחות...אצלי מרגישים את החוסר באנטי אלייזינג רק כשמסתכלים מקרוב יחסית אבל כשיושבים על הספות לא מרגישים בכלל לפי דעתייש לי טלוויזית 40 אינטש והספות זה כמה מטרים בודדים אני לא זוכר מתי בדקתי לאחרונה אבל אני חושב 3 מטרודרך אגב עומרי (Black Rain) היה לו קשה לשחק והוא הרגיש את החוסר באנטי אלייזינג כי הוא לקח כיסא מהבית שלי וישב מול הטלוויזיה ממש קרוב אליה הוא אמר שהוא עושה את זה כי הוא רגיל למחשב- אבל כשיושבים מרחוק לא מרגישים כל כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.