עבור לתוכן

המוד הג'נרי ביותר שלי :P

Featured Replies

פורסם

בעיקרון שמתי המון מאווררים מספקים וממחשבים קודמים. בעקרון הכל התחיל שהמחשב שלי היה כל כך חם שאיזה רכיב אחד נפתח כזה והמחשב כל הזמן היה קורס בגלל שהמעבד היה מגיע לטמפרטורת קריסה :(

בקיצור, הנה תמונות:

p8140357ga7.jpg

p8140358ue5.jpg

p8140359fi1.jpg

p8140360lw3.jpg

עוד מעט אני יעלה סרטון..

אגב אני יודע שבתמונה האחרונה רואים שהמאורר שבקדמת המארז הפוך, טעות שלי:P

עריכה:

הנה סרטון

http://img532.imageshack.us/my.php?image=p8140361td4.flv

פורסם

סדר בכבלים דחוף

פורסם

גם לא יזיק נקיון, יש לך הרבה אבק

פורסם

חבל שלא קראת אתץ המדריך באתר על קירור המארז

סך הכול מה שצריך הוא סירקולציה נכונה בישביל ליצור קירור מיירבי

אם תשים 12 מאוררים שיכניסו אויר למארז לא רק שהוא ירעיש כמו טרקטור

אלה גם הוא לא יעשה את העבודה כמו שצריך

[אני ממליץ לך בחום לקחת דף ועיפרון לצירר מרובע ועל הנייר פשוט לצייר מאוררים וליראות איזה מאורר מוציא לאן ומי עושה מה ותכנן את העסק ככה שמה יכניסו וכמה יוציאו ואני בטוח שהטמפרטוה שלך תרד

מעבד לזה

נקה את ההיסטניק של המעבד הוא מסריח

כנל לגבי הספק

אםן ישלך קומפרסוקר תעשה את זה

אם לא גם מברשת איפור עם פאן תעשה את עבודה

בהצלחה

אבירם

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מאווררים שמוציאים אויר, למעלה ומאחורה.

ו4 מאווררים שמכניסים, 2 בצד, אחד מקדימה ואחד מאחורה למטה איפה שהכרטיס מסך :)

אין לי קומפרסור אבל עוד מעט יהיה :D

מקסימום ננקה עם פן...עם פן זה בסדר נכון? ברור שלא על חום אל תחשבו שאני מפגר

פורסם

תמיד עדיף שיותר מאווררים יוציאו אוויר החוצה, גם יוצר לחץ שלילי, וגם חוסך בהצטברות אבק על כל העסק

פורסם

איזה מעבד יש לך עכשיו ? ההמלצה שלי היא עם מפריע לך שהמחשב עושה בעיות חום תיקנה מעבד משהו כמו הE2140 הוא גם חזק יחסית וגם נורא קר 30מעלות עם קירור רגיל אבל בכללי עם המעבד שלך מספיק לך ואתה לא רוצה חדש תיקנה פשוט תAC FREZZER 7 וגמור עניין :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי פנטיום 4, אני מתכנן לרכוש AC 7 PRO שיהיה גם למעבדים הבאים שיהיו

כדי להחליף את המעבד אני אצתרך להחליף לוח אם, וזכרונות, כרטיס מסך, ספק, ומארז כי הבנתי שיש לי מיני

פורסם

תמיד עדיף שיותר מאווררים יוציאו אוויר החוצה, גם יוצר לחץ שלילי, וגם חוסך בהצטברות אבק על כל העסק

למה טוב לחץ שלילי? ומה זה בכלל "לחץ שלילי"?

באבק זה לא חוסך, להפך. המאווררים שואבים החוצה, ואויר חדש ומלא אבק נכנס פנימה בדיוק אותו דבר, ואף יותר גרוע. כי לא ניתן לשים מסנן על כל הפתחים כמו על מאוורר מכניס, והאבק מצטבר על כל הרכיבים הפנימיים במקום להתרכז על מאוורר מכניס.

פורסם

לא ניתן לשים מסנן על כל הפתחים כמו על מאוורר מכניס

שלום לך, לא רק שניתן לשים מסננים על כל פתח, אלא שאפשרי אפילו לחסום את הפתחים כליל באם מיקומם לא יועיל לסירקולציה.

בעניין לחץ שלילי, הכוונה שעל ידי הוצאת אוויר אקטיבית על ידי מאווררים נוצר לחץ שיונק אוויר חדש מבחוץ, כך ניתן לוותר על מאווררים שמכניסים אוויר ועל יד כך לחסוך ברעש מיותר .

פורסם

תלוי באיזה מארז. יש מארזים מחוררים לחלוטין, שצריך לכסות את כולם בפילטרים, ועוד יותר גרוע זה לנקות את זה.

אם אתה חוסם את כל הפתחים, אתה לא מאפשר כניסת אוויר קר למארז, אלא דרך פתחי מאווררים ששואבים החוצה, ואתה מוריד את יעילות השאיבה שלהם.

ועדיין, כניסת אוויר לא מבוקרת ומסוננת למארז גורמת לאבק על כל הרכיבים הרגישים, יותר מאשר כניסה כן מסוננת.

פורסם

דיברתי על מארזים נורמלים, לא על מארזי מסננת ;D

בכל מקרה כל אחד עושה מה שמתאים לו, לי מנסיונות רבים זה עובד הכי טוב מבחינת קירור , שקט ונקיון.

פורסם

זה לא מחשב, זה אסון. מתפלא שאף אחד עדין לא אמר את זה.

תראו כמה לכלוך, איזה חוסר סדר, איך המאווררים מחוברים, איפה הם מונחים, איזה סידור גרוע, איך הכל מבודד.

פשוט פורנומודינג.

פורסם
  • מחבר

יאללה אז מה לעשות? חח בגלל זה פרסמתי פה:P

החוטים שיכולים להפריע לאויר מסודרים, בקשר האבק אני ינקה, מה עוד?

פורסם

יאללה אז מה לעשות? חח בגלל זה פרסמתי פה:P

החוטים שיכולים להפריע לאויר מסודרים, בקשר האבק אני ינקה, מה עוד?

אתה רוצה לעשות טיפול כמו שצריך?

תנתק את כל הכבלים, כן, את כולם...

תנקה, ותחזיר אותם אחד אחד כמו שצריך בלי סיבוכים מיותרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים