עבור לתוכן

נתב באמצאות תוכנה (הסוף לסבל !)

Featured Replies

פורסם

http://www.kerio.com/kerio.html

הורדתי את הROUTER שלהם, אני לא יודע הרבה חוץ מלחבר רשת בסיסית ביותר של שני מחשבים עם כבל בWIN2K או XP וזאת הסיבה כנראה שאני לא מבין הרבה בכל המונחים של הרשתות ואני לא מצליח להריץ את התוכנה ולהבין איך משתמשים בה.

אני רוצה דבר פשוט מאוד, יש לי ADSL בUSB ושני כרטיסי רשת מחוברים ללא HUB או SWITCH, סתם ככה, אני רוצה להגביל כל מחשב לאפשרות הורדה של 28KB MAXIMUM, איך ?

אני ממש צריך עזרה, אם מישהו יודע איך להריץ שרת בתכונה הזאת כשמשתמש שני נכנס ויש קשר ואפשר לנתב מידע ולהגביל את הBANDWIDTH אני אודה לו מאוד, אין לי 500 שקל ל ROUTER מה אני יכול לעשות...

בבקשה עזרו אני נואש ביותר!

פורסם

יש לך שני כרטיסי רשת מחוברים למחשבים אחרים ? אני מניח שלא נוכל להסביר לך בכמה משפטים איך לעשות רשת בינהם.

בעצם אתה מבקש לדעת איך לעשות מעין "HUB" עם כרטיסי הרשת במחשב.

יש מספר תוכנות של Router, לדוגמא Winroute בהמפורסמת בינהם.לא כולם מספקות אשפרות של הגבלת רוחב פס של משתמשים, במוסחי תקשורת זה נקרא QOS - Quality os service.

פורסם

התוכנה Bandwidth Controller שהמליצו עליה פה היא תוכנה מאוד מאוד קלה ועושה את העבודה מצויין.

פורסם
  • מחבר

יש לך שני כרטיסי רשת מחוברים למחשבים אחרים ? אני מניח שלא נוכל להסביר לך בכמה משפטים איך לעשות רשת בינהם.

בעצם אתה מבקש לדעת איך לעשות מעין "HUB" עם כרטיסי הרשת במחשב.

יש מספר תוכנות של Router, לדוגמא Winroute בהמפורסמת בינהם.לא כולם מספקות אשפרות של הגבלת רוחב פס של משתמשים, במוסחי תקשורת זה נקרא QOS - Quality os service.

יש לי פה כרטיס רשת ובמחשב אחר כרטיס רשת ושניהם מחוברים בכבל רשת, במחשב השני יש גם מודם ADSL שלא מחובר בכרטיס רשת אלא בUSB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים