עבור לתוכן

ATI HD 4870*2 צריך לוח אם SLI?

Featured Replies

פורסם

??

פורסם

לא.

SLI זה רק ל 2 כרטיסים ומעלה של NVIDIA.

4870X2 זה כרטיס אחד של ATI והוא מתאים לכל לוח. (אבל לא לכל מארז :)P

פורסם

אתה צריך לוח שמבוסס על P43 ומעלה, תציין תקציב ונוכל לעזור לך יותר

פורסם
  • מחבר

ה EPOX MF-4 בלוח אם הזה הכרטיס יעבוד?

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק, דבר ראשון אפילו כרטיס בודד של 4870 יהיה צוואר בקבוק לכל המערכת שלך

הוא גם לא תומך בPCIE2.0,ואינו תומך בCF (אם התכוונת לשני כרטיסים של 4870)

אני הייתי ממליץ לך על 9600GT או 9800GT אין לך מה לחפש מעבר לזה אלא אם תשדרג את הלוח אם ללוח יותר עדכני 740G, 770 או 780G

פורסם

סתם שיהיה לך ברור, הכרטיס בעומס מלא, צורך באיזור 450 וואט, מה שאומר שאתה צריך ספק של לפחות 650.

פורסם

450W אתה לא נסחף ? :smile1:

פורסם

לא, הוא לא נסחף - בביקורת של Tom's Hardware בעומס מלא המערכת הגיעה ל 437 וואט

ז"א שבמפרט אחר [יותר דיסקים קשיחים וכדומה] הצריכה עלולנ להיות גבוהה יותר.

צריך ספק באזור ה 600 וואט לפחות...

פורסם

המעבדים החדשים של AMD צורכים 125W / 140W והכרטיס 450W ואני לא מחשב את שאר ההתקנים כונן קשיח , CD ובלה בלה

אז צריך למחשב כזה ספק 1000W ?

פורסם

אני אישית חושב שהגזמת, ספק של 650W עדיין יוכל לסחוב, ובכלל המינימום ל-4870X2 הוא 550W

פורסם

לגבי האתרי חומרה " TOMS " יש לי הסגות ...

יש אינטרסים , כסף , ושיקולים זרים לטעמי ... " אדון קישוט אל תהיה כל כך תמים " מכירים את השיר ?

למה אתר HWZONE המכובד לא יכול בעצמו לבדוק את הפרטים והוא מסתמך על אתרי חומרה בחו"ל ? או בנצמרקים בחו"ל או תוכנות אחרות

למה אתם לא עושים בדיקות בעצמכם עם הוכחות ! חסר כסף ? נעשה פה מגבית לפחות נקבל תוצאות אמיתיות .

פורסם

OK, נגיד שזה אתר לא אמין בעליל על איזה אתר אתה ממליץ בשביל לבדוק את ההספק של הכרטיס?

פורסם

לגבי האתרי חומרה " TOMS " יש לי הסגות ...

יש אינטרסים , כסף , ושיקולים זרים לטעמי ... " אדון קישוט אל תהיה כל כך תמים " מכירים את השיר ?

למה אתר HWZONE המכובד לא יכול בעצמו לבדוק את הפרטים והוא מסתמך על אתרי חומרה בחו"ל ? או בנצמרקים בחו"ל או תוכנות אחרות

למה אתם לא עושים בדיקות בעצמכם עם הוכחות ! חסר כסף ? נעשה פה מגבית לפחות נקבל תוצאות אמיתיות .

מי אמר שלקחתי את זה מ-tomshardware?! :bash:

דווקא לקחתי את זה מהאתר:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350366.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים