עבור לתוכן

HP Pavilion dv6789e VS Toshiba Satellite A300

Featured Replies

פורסם

אחי אני לא מת על תושיבה אבל פה אישית הייתי הולך עליו .

אין לי כוח לפרט אני היום בסטלה מחר אם לא יענו לך אז אני ינסה לעזור לך בצורה יותר מפורטת .

נ.ב אחי חכה עד סוף הקיץ כי כל רגע יש משהוא חדש .

פורסם

קודם כל יש להם טעות, הטושיבה זה 15.4 אינצ', לא 17.

השאלה שלך קצת בעייתית כי אחד יקר מהשני ב 1500 שקל, אבל אם אתה שואל יחס ביצועים-מחיר אז ברור שה HP, אבל כמו שאמר מי שלפני - זה שוק מאוד דינאמי כך שהרבה דברים ישתנו עד סוף הקיץ.

פורסם
  • מחבר

אפשר עוד תגובות

פורסם
  • מחבר

בבקשה אפשר עוד תגובות.....

פורסם

תראה אחי גם לי היתה התלבטות בין טושיבה לHP אמנם שתי דגמים שונים HP6860 והטושיבה Satellite A300 15B (שזה אותו סידרה בדיוק רק דגם יותר מתקדם) בכל מקרה אני החלטתי להשקיע יותר וללכת על הטושיבה בין היתר כי הכרטיס מסך של הHP הוא מהסידרה הבעייתית (שירות של HP +כרטיס מסך עם פונטנציל הרסני= :kopfpatsch:).

ודרך אגב שניהם דגמים יותר מתקדמים מהמחשבים שציינתה וגם קיבלתי הצעות מחיר זולות בהרבה מהמחשבים הנ"ל .

הנה לינק לדיון (מקווה שיעבוד)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351853.0

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

תראה אחי גם לי היתה התלבטות בין טושיבה לHP אמנם שתי דגמים שונים HP6860 והטושיבה Satellite A300 15B (שזה אותו סידרה בדיוק רק דגם יותר מתקדם) בכל מקרה אני החלטתי להשקיע יותר וללכת על הטושיבה בין היתר כי הכרטיס מסך של הHP הוא מהסידרה הבעייתית (שירות של HP +כרטיס מסך עם פונטנציל הרסני= :kopfpatsch:).

ודרך אגב שניהם דגמים יותר מתקדמים מהמחשבים שציינתה וגם קיבלתי הצעות מחיר זולות בהרבה מהמחשבים הנ"ל .

הנה לינק לדיון (מקווה שיעבוד)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351853.0

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה .

ראיתי את הדיון ולי כן חשוב חיי סוללה ופחות משחקים מתקדמים.

וגם הטושיבה יותר יקר מhp עם מסך מגע ומסך לוח

פורסם

תגיד אחי למה אתה מתלבט דווקה בין שניהם הם די שונים (מחיר \מעבד)

מהם הצרכים הספציפים שאתה צריך?

אם אתה לא צריך להריץ עליו משהו רציני לך כבר על הHP

פורסם

לך על טושיבה ותהנה .

אני ניסיתי כמה HP ניידים וממש לא אהבתי את הביצועים ואת דרך עבודתם בכל הפרמטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים