פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT שמחובר אליו DVI לDVI למסך המחשב ו DVI לHDMI לLCD מדגם LG 37LC53 עכשיו הבעיה היא שאני מנסה לשנות רק את הרזולוציה של ה LCD הרזולוציה של המסך משתנה גם איך אני משנה רק את הרזולוציה של ה LCD עוד דבר אני רוצה שיראו בשני המסכים אותו דבר לא רק להרחיב את השולחן העבודה תודה מראש!
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים לא נראה לי שאפשראיך רואים ב-LCD 37 ? רואים סביר ? אפשר גם לקרוא טקטס בגודל נורמלי או שאין סיכוי ?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר רואים מצויין ואפשר ליקרוא אבל רק עם אני משנה את הרזולוציה אז יש פה אולי מישהו שיודע איך אני יכול לשנות רק בLCD?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר כן אבל Exten זה רק מרחיב את המסך לא כול הסמלים וההתחל והכול שם וזה באסה ולא שווה אין איזשהי דרך שיהיה אפשר?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים Clone כשמו הוא, שיכפול של המסךנראה לך הגיוני שתוכל לשכפל את מה שאתה רואה אבל שזה יהיה ברזולוציה אחרת? זה פשוט לא אפשרי.בקיצור או לעבוד ב-Extend או לעבוד כל פעם רק עם תצוגה אחת.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים זה לא קשור לכרטיס, פשוט אי אפשר לעשות Clone ברזולוציות שונות בכללכל הרעיון של Clone הוא ששני המסכים יהיו זהים, משוכפלים, ומכאן שמו באנגלית.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מסכים. אם כי שאלה שמעניינת, אם יש שני כרטיסים שמחוברים בCF או SLI, האם אז הם יוכלו לתת רזולוציה נפרדת לכל מסך?
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר הבנתי לבד שבCLONE אי אפשר השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה דרך תוכנה אחרת או משהו כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.