פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים שלום.. יש לי את המחשב הנ"ל בבית:שלום יש לי בבית את המפרט הנ"ל:amd athlon 3200 939gigabyte ga-k8nfגיגה זיכרון a-data 400ddrx800xl pci-e120sata1 גיגה wd ספק hec 400 עקב הפסקת חשמל הלוח נשרף ולכן אני צריך חדש.. אם אפשר אני רק צריך לוח פשוט כמו זה שהיה לי בערך שיתמוך במה שצריך...(אין לי כוונה לשדרג את הלוח מעבד וזכרונות )יד שניה בא בחשבון אבל לא מצאתי עד עכשיו..תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אם תשיג ויש במלאי אז :http://www.p-see.co.il/category.asp?catcode=128&AdCat=128עריכה: הכוונה שתקח את ה-K8N
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר אוקי.. 350 נראה די בסדר ללוח חדש..רק שב2 הלוחות יש דבר שאני לא צריך.. אחד כרטיס מסך מובנה ובשני הכנה לsli.בכל מקרה חשוב לי מאוד הכ.קול מפני שאין לי כרטיס חיצוני אלא הוא יהיה אונבוארד על הלוח.. איזה מבין הכ. קול של הלוחות עדיף?realtek alc880 audio codec או realtek alc850 audio ac'97 codec ? וגם בכלל בכללי איזה מבין 2 הלוחות עדיף כי הם עולים אותו דבר?תודה רבה..עוד הצעות יתקבלו בברכה.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מפונק אה?? קודם תראה אם יש בכלל להשיג, ואם יש תחטוף..אחרי זה תתפנק מה אתה צריך ומה לא. אלו לוחות שאולי נשארו אם בכלל להשגה חדשים ואם תחכה אולי לא תשיג יותר.. עריכה: אמרתי מי עדיף..ובכל מקרה כרטיס OB או SLI ממש, אבל ממש לא משנים לך כלום.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר **עדכון...2 הלוחות קיימים במלאי.. איזה לוח עדיף מבחינה כללית? ואיזה עדיף מבחינת הכ.קול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.