עבור לתוכן

טמפ' לוח אם גבוה

Featured Replies

פורסם

לא זה לא קבוע על 75 אלא נע בין 75 ל -77 מעלות

ואכן כן גם אחרי מנוחה של כשעתיים (המחשב היה כבוי לחלוטין) אחרי הדלקה זה ישר על 74 עד 77

כאילו החיישן או פיענוח הנתונים ממנו מוכפלים ב- 2 קבוע

אולי הוא פשוט מציג במעלות פרנהייט למרות שרשום C

פורסם

נגעת בצלעות הקרור של הNB והVRM (אלו שמכוסים בצלעות הנחושת והHEATPIPES)? היות וקרור המעבד שלך נעשה ע"י מים, אין זרימת אויר מספקת באזור זה וכנראה שמכאן הטמפ' הגבוהה. תנסה לכוון מאוורר (אם יש לך) לאזור מסביב למעבד ולראות אם יש שיפור (למרות המאוורר הגדול בדלת הצד).

פורסם
  • מחבר

א- באמת תודה על התגובות - ממש כייף להיעזר בכם - קבלו חח' בלב רחב

אז ככה זו הבעיה - אם באמת הייתי מרגיש חום כזה עם האצבע על אחד מההיטפייפס הייתי מפסיק את הדילמה הזו

אבל ההיפך הוא הנכון - הכל קר שם למגע יד מה עוד יש לי FAN CONTROLLER די טוב השולט על 4 מאוררים וכן מציג 4 טמפ ע"י 4 חיישנים

אחד מהחיישנים הללו נימצא בסביבה של המעבד כך שאוכל לעקוב על הטמפ הפנימית ליד המעבד והוא מראה רק 32 מעלות אז אין לי שום בעיה של איורור לאחר המון בדיקות. יש זרימת אויר אופטימלית במארז.

ולא נראה לי שהחיווי בEVEREST הוא בפרנהיט כי יש שם בסוגרים את המעלות בפרנהיט שזה 174 בקירוב

שוב אני חוזר למסקנה שזה החיישן - השאלה היא האם ניתן לשלוח את הלוח הזה כ- RMA בגלל תקלה כזו?

או האם ניתן לעדכן את סוג ה- Sensor Type הזה ITE IT8718F + DES ISA 290h

פורסם

ולא נראה לי שהחיווי בEVEREST הוא בפרנהיט כי יש שם בסוגרים את המעלות בפרנהיט שזה 174 בקירוב

שוב אני חוזר למסקנה שזה החיישן - השאלה היא האם ניתן לשלוח את הלוח הזה כ- RMA בגלל תקלה כזו?

אולי זה סתם באג בביוס ועדכון ביוס יסדר את זה, שווה לנסות.

פורסם
  • מחבר

חחחחח ;) זה בדיוק מה שעשיתי היום - עדכנתי ל- F5 למרות שזה תיקון לגבי RAID בלבד

לא עזר - חחחחחח

מה גם עכשיו עשיתי OC נחמד של 4G זכרונות על 890MHZ המחשב טס

הטמפ פצצה בהתחשב בטמפ סביבה שלי של 28 מעלות

הכל טוב רק הטמפ של ה SYS מראה 79 וזה לא קרוב למה שאני מרגיש עם האצבע על הצ'יפים אולי יש שם 40 מעלות NAX

טוב נו נואשתי - הלך אז הלך נתרגל לחלק את זה ב-2 מהיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים