עבור לתוכן

בעיה בOC בלוח ASRock ConRoeXFire-eSATA2

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

עכשיו לבעיה..

קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2

עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה...

אני יסביר יותר טוב..

הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה..

אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה....

גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר...

ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200..

נ.ב

זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC

תודה לעוזרים...

פורסם
  • מחבר

מישו יכול בבקשה לענות לי??

פורסם

א. קרא את חוקי הפורום! אין להקפיץ ת'רדים כל עוד לא עברו 24 שעות מההודעה האחרונה.

בפעם הבאה תקבל אזהרה.

ב. פרסם פה צילום של תפריט הOC בלוח שלך.

פורסם

קבע את הActual Frequency ל 210MHz, ובטל את ה-SpeedStep.

דווח לגבי המצב.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה :) עובד אבל...

ברגע שאני מגיע ל240 המחשב לא נדלק לי.. :( לצערי.. אז אני צריך לאפס את הביוס.. אני כרגע ב220 .. אני בודק יציבות...

ואין בעיה של קירור.. פשוט אחרי שאני עושה שמירה בביוס הוא לא נדלק יותר עד שאני מוציא את הבטריה..

יש איזשהי דרך לסדר את זה?? או שזה הלוח אם..?

פורסם

תוריד את מהירות הזיכרון (אתה כנראה מאיץ אותו מעבר למה שהוא יכול) ותבדוק אם יש לך אופציה להעלות את מתח המעבד.

דבר נוסף, אלא אם בא לך לטגן את המעבד, תפעיל את הEnhanced Halt State וה CPU Thermal throtteling ... גם הSPEEDSTEP מומלץ להפעיל שכן מדובר בOC זניח שלא מצריך את ביטול האופציה הזו. אם אתה רוצה לבדוק את מהירות המעבד תפעיל CPUZ ותוכנה כמו OCCT או PRIME95 ואז תראה שבעומס המעבד יעלה את המהירות שלו.

פורסם
  • מחבר

משו פה מוזר לי... גם עם אני מוריד את המהירות של הזיכרון (שהוא 667MHZ CL5 ) עושה לי את אותו הדבר..

ואין לי אפשרות להעלות את המתח.. :(

ובלוח הקודם שלי (4CoreDual-sata2) העליתי ל250 בלי בעיות... (וגם שם לא היה לי אפשרות לעלות מתח..) והוא היה לי יציב.. השיא שלי עומד על 3.1GHZ

אבל עם הלוח הזה יש לי בעיות..

ולגבי כל האפשרויות בביוס של להוריד את המהירות של המעבד עם הוא לא מתאמץ אני לא מעוניין בזה... (יש לי כרגע freezer 7 pro ואני באמצע שלב של בניית קירור מים... יש לי משאבה ורדיאטור.. חסר לי רק בלוק שאמור להגיע לי או שבוע הבא או עוד שבועיים )

אני מחפש להוציא את המקסימום מהמחשב הזה... אהה ועוד משו.. שהייתי ב3.1GHZ המעלות שלי במאמץ היו 45 גג.. אז אין בעיה של לטגן את המעבד :P

ולגבי התוכנות של בדיקת מאמץ.. אני בודק עם OCCT ועם S&M

הנה התמונה של הCHIPSET.. (שיניתי את המהירות של הזיכרון.. אבל לתמונה שמתי אחרי איפוס..)

12082008001jo5.th.jpg

למי שלא רואה

http://img228.imageshack.us/img228/2/12082008001jo5.jpg

פורסם

לא ציינת אפילו באיזה מעבד מדובר. רשום בבקשה את המפרט המלא.

פורסם
  • מחבר

E2220 2.4MHZ

ASRock ConRoeXFire-eSATA2

1GB kingstone 667MHZ

nVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS

Thermaltake TR2-430W

Freezer 7 PRO+MX2

זה המפרט.. לא ציינתי הארד דיסק וכונן כי אני לא חושב שאתה צריך את זה בישביל לעזור לי...

פורסם

והשקעת בקרור מים? גם אם אתה רק קונה בלוק, היה עדיף לקנות לוח אחר כמו הP31-DS3L ולעשות OC נורמאלי למעבד...

פורסם
  • מחבר

משאבה ורדיאטור היה לי מקירור מים קודם שלי.. (של P4.. ואני מחליף את הבלוק בגלל שהבלוק הקודם הוא סוקט 478 ומה שיש לי עכשיו בלוח זה סוקט 775 ואין לי כח להתעסק עם שינויים במבנה של הבלוק שיש לי כרגע... )

ועל הבלוק אני לא משלם... דוד שלי מארה"ב מתעסק עם קירורי מיים.. (שדרך אגב עסק מאוד מצליח :P חח ) אז הוא שולח לי בלוק..

ועוד משו... את הלוח הקודם שלי 4CoreDual-Sata2 קניתי בגלל שהיה שם חיבור AGP.. לא היה לי בזמנו (לפני 3 חודשים) את הכרטיס שיש לי עכשיו שהוא PCIE..

אז החליפו לי את הלוח הקודם בלוח הזה בגלל שהקודם עשה לי בעיות..(הכרטיס קול המובנה לא עבד טוב.. גימגם כזה..)

פורסם
  • מחבר

הקפצה..

עבר יותר מ24 שעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים