עבור לתוכן

יש מקלדת מומלצת לGAMERS שכוללת עברית עליה?

Featured Replies

פורסם

היי

יש כזאתי?

לא צריכה להיות משהו מתוחכם או משוכלל

אפילו פשוטה

רק שתהיה נוחה, מהירה (לא ננעלים מקשים) ועם עברית

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

מה רע במקלדת פשוטה כמו ה Logitech Media Keyboard? היא נוחה ופשוטה, ואפשר ללחוץ על כמה כפתורים ביחד.

פורסם

מצטרף ליאר.

פורסם
  • מחבר

זאתי מקלדת די פשוטה, אין לה כל מיני דברים כמו פרופילים, כמו ANTI GHOSTING וכל מיני דברים כאלו

לא עדיף משהו יותר מתקדם ואיכותי?

אם יש כזה?

פורסם

מה רע במקלדת פשוטה כמו ה Logitech Media Keyboard? היא נוחה ופשוטה, ואפשר ללחוץ על כמה כפתורים ביחד.

מסכים איתך 100%.

אבל אם אתה מחפש בשביל ההרגשה שתיתן לך שאתה GAMER!

יש לך את ה G15 שהיא בטווח מחירים קצת יקרים יחסית מתחיל מ 450 + , אם התקציב שלך מאפשר זאת, GAMERS בדרך כלל הולכים עליה.

שים לב שיש לך 2 גירסאות למקלדת הזאת!! אז תברר את זה קודם.

וגם אם אתה GAMER אתה זקוק לעכבר מתאים כדי לקבל ביצועים ביחס למקלדת.

הייתי הולך על ה MX 518 שהוא מעולה לגיימרים, וגם זול יחסית לעכברים אחרים.

פורסם

בעקרון לחבר'ה שמשחקים RTS וRPG זה שימושי. לFPS פחות[יכול להיות שיש איזה פיצ'ר או שנים נחמדים, אבל כלום מעבר ששווה את התוספת מחיר הענקית לFPS].

פורסם

זאתי מקלדת די פשוטה, אין לה כל מיני דברים כמו פרופילים, כמו ANTI GHOSTING וכל מיני דברים כאלו

לא עדיף משהו יותר מתקדם ואיכותי?

אם יש כזה?

תגיד את האמת, אתה באמת הולך להשתמש בשטויות האלה?

מה אתה צריך פרופילים במקלדת? במילא אתה מארגן לך את המקשים כמו שאתה רוצה במשחק.

אני לא מבין מה לא בסדר באחת פשוטה.

פורסם

תגיד את האמת, אתה באמת הולך להשתמש בשטויות האלה?

מה אתה צריך פרופילים במקלדת? במילא אתה מארגן לך את המקשים כמו שאתה רוצה במשחק.

אני לא מבין מה לא בסדר באחת פשוטה.

לי יש G15 ואני משתמש במקשי המקרו.

צריך למצוא את הסבלנות ליצור להם שימוש, אבל אחרי שזה קיים זה ממש כיף במשחקים מסוימים.

בGENERALS ZH שאני משחק הרבה, וכמעט תמיד אני משחק עם צבא RANDOM ויש 3 צבאות שונים (עם וריאציות) אני מכוון לכל צבא סט משלו.

M1 מחליץ ל 6 מקשי מקרו בשביל GLA

M2 מחליף ל USA

M3 מחליף ל CHINA

מכיוון שעם כל צבא יש לי פורמט מסוים שאני עובד איתו בסימון קבוצות אז זה יוצא מאוד שימושי.

למשל USA אני תמיד שם קבוצות הגנה של הליקופטרים ב 8,9,0 ומכוון להם לשמור על איזורים שונים בבסיס.

בעזרת מקשי הF1,F2 וכו... אפשר לשמור מקומות במפה ולחזור אליהם כמו שעושים עם יחידות.(עדיף בתחילת המשחק שיש יותר זמן פנוי).

אז אני מכוון F1 F2 וF3 לאיזורים שעליהם אני רוצה להגן בבסיס.

ומכוון מקרו G1 G2 ו G3 שיסמנו קבוצה של הליקופטרים ואז יעברו לאיזור ההגנה ואז יתנו להם פקודת GUARD.

זה נותן לי זמן תגובה מהיר ומאפשר לי לקחת את ההליקופרים להתקפה ולהגיב מהר (או לחזור בקלות) למצב הגנה.

אומנם יש תוכנות נפרדות שיוצרות מקרו ואפשר להשתמש בכל מקש פנוי במקלדת במקום במקשים מיוחדים.

אבל עם הדריוור של הG15 זה מחליף פרופילים אוטומטית בהפעלת משחק, ואפילו מגיע עם ומתעדכן בפרופילים מוכנים למשחקים.

וגם אפשר להיכנס לפורומים ולשתף או להוריד פרופילים שאחרים עשו למשחקים שזה ממש נחמד.

פורסם

אוקיי למקרה כזה זה יכול להיות נחמד.

אבל חוץ מבמשחקי אסטרטגיה אני לא יכול לחשוב למה צריך כל כך הרבה מקשים.

לדעתי לך על מקלדת פשוטה וזהו אלא אם אתה באמת צריך את כל הקיצורים האלה.

פורסם

כמו שאמרתי והבחור מעלי[Art Tatum] הוסיף, אם אתה לא גיימר של אסטרטגיה, RTS, MMORPG, RPG, אין סיבה לא ללכת על מקלדת פשוטה.

פורסם

Zboard

איך לא חשבת עליה? Oם

פורסם

אין אפשרות לקנות zboard בארץ, ואף חנות לא מוכנה להזמין.

פורסם

בשביל זה המציאו את EBAY אבל אז צריך לעשות חריטה על המקלדת(עוד 150 שקל)

גם אני חשבתי לקנות ZBOARD מEBAY אבל אני לא יודע אם זה כ"כ משתלם לי

פורסם

G15 וחריטה בעברית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים