פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יש ברשותי שתי מדפסות שהם בעצם מכשיר משולב פקס מדפסת סורק וכו..השאלה היא כזאתהמדפסות מחוברות על ידי כבל usb רציתי לדעתאם יש אפשרות לחבר דונגל בלוטות' ואיתו להפוך את המדפסת לאל חוטית.שאלה נוספת שלא קשורה למדפסותיש ברשותי מחשב נייד עם בלוטות' מובנההאם אני יכול לחבר אליו עכבר אלחוטי בלי הדונגל של העכבר?
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר אתה צריך שרת הדפסה אלחוטי והוא יעבוד על WIFI ולא BT.לא כ"כ הבנתי אחי.. אתה יכול להסביר לי קצת יותר בנושא?
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים קודם כל אני לא אח שלך.שנית יש לך שתי סוגי שרתי הדפסה היום: כאלו שמתחברים בצורה קווית או אלחוטית.האפשרות האלחוטית היד תמיד דרך אותו פרוטוקול שידור שהוא בתקן ieee 802.11, כלומר שידור רשת אלחוטית כמו בבתי קפה כדי לגלוש עם לפטופ לצורך העניין (כדוגמא מחיי היומיום).
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים קודם כל אני לא אח שלך.אתם לא באתם אחים.אם לא הבנת זה סלנג.אין צורך לענות בצורה כולכך בוטה.הרבה יותר ברור ומכובד אם היית רושם, שאתה לא מעוניין שיפנו אליך בצורה כזאת.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים שים לב גם שלמרות שכמעט כל שרת מדפסות יעבוד כמעט עם כל מדפסת, שיתוף של פיצ'ר הסורק ברשת יעבוד רק במקרים נדירים.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אכן.יש מכשירים משולבים אלחוטיים, וזאת כנראה הדרך היחידה לגרום לסורק לעבוד ברשת.
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים מחבר אז ככהקודם כל ... לבחור שקראתי לו אחי והתעצבן מזה אז וואלה מצטער זה ככה בשפה שליעכשיו לגבי הנושא... לא כ"כ הבנתי אני מצטער על הבורותיש לי מחשב נייד gigabyte w468n ומדפסת לא אלחוטיתיש דרך שאני אוכל להדפיס בה מבלי שהיא תהיה מחוברת עם כבל למחשב? אם כן אז איך?ומה בקשר לשאלה על העכבר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.