פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מחבר האם התוכנה הזאת מסוגלת להראות נתוני טמפ' ו-FPS בתוך משחק?דבר ראשון שאפו על ההקפצה ;Dדבר שני התשובה לצערי היא לא..בשביל FPS יש לך את FRAPS שכבר בדקתי והיא תוכנה קלה
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אני בטוח שהתוכנה שאתה מציע מצויינת.אבל ה-RIVATUNER דואגת לראות את הטמפ' ו-FPS גם על הדסקטופ וגם בתוך סביבת 3D.ב-FRAPS הותיקה אני משתמש רק לצורך שמירת קטעים מתוך משחק.
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים מדריך מעולה, תודה רבה על ההשקעה! אם OC הוא כזה פשוט ונוח, יתכן שהכרטיס הבא שאני אקנה יושפע מהנוחות לעשות איתו OC (וכמובן יושפע גם מהיכולות שלו ).
פורסם 2008 בנובמבר 317 שנים אפשר להכניס מדריך נוסף?זה בקשר ל-RIVATUNERhttp://www.vaguetech.com/index.php?pageid=rt207#fanהתעסקתי קצת עם הפרופילים ויצרתי לעצמי אחלה טמפ' במהלך סביבת 3D.עד עכשיו הייתי משחק עם מהירות מאוורר AUTO מנוחה: 69 מעלותעבודה: 74 מעלותאחרי הפרופילים החדשים ב-RIVATUNERמנוחה: 51 מעלות(מהירות מאוורר 30%)עבודה: 60 מעלות(מהירות מאוורר 40%)הכרטיס ב-OC של (800\1050)שקט לא נורמלי ואין צורך לכוון ידנית, מהירות המאוורר נקבעת לפי הטמפ' של ה-GPU.שתיהן תוכנות טובות אך אני מעדיף את הריוה טיונר בגלל היכולת לראות את ה-FPS והטמפ' באמצע משחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.