פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים שלום יש לי שני HD במחשב בזמן האחרון אני שומע הרבה תיקתוקים מאחד ההארד דיסקים ובנוסף מדי פעם מופיע לי מסך כחול לפחות משניה ועושה לי ריסט למחשב והכל חוזר לפעול כרגיל (חוץ מהתיקים) איך אני יכול לבדוק איזה מHD הולך "למות" לי? תודה מראש!
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים האפשרות הטובה והאמינה ביותר היא לפתוח את המארז ופשוט לשמוע מאיזה דיסק זה מגיע.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר תודה על התגובה! חשבתי לעשות את זה אבל לשבת ליד המארז ולחכות שאחד מהם ישמיע רעש זה קצת מבאס... אני אנסה את זה בכל זאת. שוב תודה
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יש לי שני דברים להגיד בהקשר הזה.- סביר להניח שההרד דיסק שבו מותקנת מערכת ההפעלה הוא זה שבעייתי, אחרת לא היית מקבל מסך כחול.- על דיסקים מודרניים יש נתונים שתוכנות שסוקרות דיסקים יודעות לפענח, ומהנתונים האלה אפשר להבין מה מצב ההרד דיסק (למשל, אם הוא כבר השתמש ברוב הבלוקים העודפיים (ספיירים) שלו). תוכנה שעולה לי לראש היא HDTune שהשתמשתי בה פעם לזהות דיסק גוסס.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר שוב תודה! אני עכשיו אבדוק עם התוכנה הזאת בכל מקרה.. כבר ישבתי קצת ליד המארז וזה אכן מההארד דיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, הוא גם הישן מבין השניים , למרות שזה לא תמיד משנה. תודה לכם
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים אפשר גם להוריד מהאתר של ייצרניות ההארד דיסקים תוכנות בדיקה ולהשתמש בהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.