עבור לתוכן

E7200 במחשב חדש לבינתיים עד שה7i יגיע?

Featured Replies

פורסם

האם המעבד יספק אותי למשחקים?

עד שנהלם יגיע ואז אני ישדרג את המעבד?

רעיון טוב?

P45 יתמוך בנהלם?

המפרט

4870

ep45 ds3r

4gb

פורסם

לא, אומנם הכתבה הזו מאוד חובבנית

http://hwzone.co.il/news/1218561930/73812/

אבל בשביל ה I7 אתה צריך לפחות לוח אם X58 בינתיים ובטח שנה הבא יצא הדור למחשבים רגילים P53/P55 שיתמוך בו (וגם תצטרך להחליף כנראה זיכרון מ DDR2 ל DDR3 עד שיצאו הדגמים הזולים יותר).

פורסם

איך אתה מצפה ש-P45 יתמוך בנהלם כשאינטל משנה סוקט:

P45 - LGA775

Nehalem - LGA1366

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בכל זאת הE7200 יהיה טוב למשחקים סרטים בHD?

מה הפער בינו לבין הE8400

ובין הQ9450

FOXPC מוכרת את הQ ב1050 ש"ח!!!

פורסם

אם יש לך 1050 שקל וזה לא טעות קח את ה9450, אם לא אז לך חופשי על ה7200, ותעשה לו OC קצת ל3GHZ (עם כל לוח תומך FSB 333 רשמי זה לא יקח יותר מ10 דקה)

חוץ מזה, כל המשחקים עומדים לצאת בסוף השנה (GTA, STALKER, ועוד) אז אם אתה לא מת לשחק הייתי ממליץ לך לחכות (רק) 3 חודשים

פורסם
  • מחבר

חחחח אין לחכות אני עם מחשב P4 וMX440!!!!!

הפירוש לא יכול לשחק משחקים בכלל!!!

יש לי פערים להשלים!

פורסם

אלירן, גם אני הייתי במצב שלך... וגם אני עשיתי את הטעות... אל תעשה זאת! אל תרכוש מחשב חדש... האמן לי... קניתי לפני שנה כמעט ואני מצטער.... בתכלס לי עוד הייתה סיבה (מסך ענק בחדר שצריך לחבר אליו מחשב נורמלי.. למשחקים\HD) אבל אם אין לך סיבה... תאמין לי שאתה לא מפספס כלום, כי בתכלס - CRYSIS לא ייפעל לך על HIGH וגם לא ייפעל על MEDIUM... ושום משחק בקיצר לא ייפעל לך כל כך טוב... עדיף לך לחכות שייצא הדור החדש של המעבדים... וגם לכרטיסי מסך הבאים.... בן כמה אתה? אם אתה לא יותר מ16 אין לך מה לקנות

פורסם

עצוב.

פורסם

אני ההפך אני בעד שתקנה עכשיו כי אם תחכה תמיד יצא משהו יותר טוב...

וד"א בינואר יוצאים רק מעבדי האקסטרים לפי הבנתי.. מה שאומר שתצתרך לחכות כשנה+ למעבדים לשוק הרחב

שלמרות שהם נקראים מעבדים לשוק הרחב והלוגו שלהם כחול עדיין יעלו יותר מהמעבדים של היום(במיוחד בארץ)

תוסיף לזה DDR 3 וגם הלוחות החדשים X\P 55 58 למיהם שגם הם אמורים לעלות יותר

וכל זה אחרי שנה שחיכית וחיכית והכל לשווא..

כי אז הם יכריזו על ערכת שבבים חדשה X\P 65 68 וכרטיסי מסך חדשים HD5870 ומעבדים בתהליך יצור קטן יותר

של 32 ננו ואז תחשוב ותגיד שיט נדפקתי אולי נחכה עוד קצת..

ומה המוסר השכל: לך תקנה לפני שיצא עוד משהו חדש :xyxthumbs:

פורסם

אלירן, גם אני הייתי במצב שלך... וגם אני עשיתי את הטעות... אל תעשה זאת! אל תרכוש מחשב חדש... האמן לי... קניתי לפני שנה כמעט ואני מצטער.... בתכלס לי עוד הייתה סיבה (מסך ענק בחדר שצריך לחבר אליו מחשב נורמלי.. למשחקים\HD) אבל אם אין לך סיבה... תאמין לי שאתה לא מפספס כלום, כי בתכלס - CRYSIS לא ייפעל לך על HIGH וגם לא ייפעל על MEDIUM... ושום משחק בקיצר לא ייפעל לך כל כך טוב... עדיף לך לחכות שייצא הדור החדש של המעבדים... וגם לכרטיסי מסך הבאים.... בן כמה אתה? אם אתה לא יותר מ16 אין לך מה לקנות

במשחקים יש עדיפות לכרטיס מסך יותר מאשר למעבד, הכל תלוי איזה כרטיס מסך הוא יקנה, ואני מתערב איתך כשיצא נהלם יצא בטח CRYSIS 2 (או משהו דומה)

שיהיה תובעני ואז הוא יצטרך לחכות עוד כמה חודשים עד שתצא חומרה שתריץ את המשחק בהגדרות גבוהות

אגב אם הוא לא גיימר כבד אפשר לשחק גם בהגדרות בינוניות

פורסם

דווקא CRYSIS 2 הולך להיות פחות טובעני וינצל חומרה הרבה יותר טוב מ-CRYSIS הנוכחי... ככה לפחות המפתחים מפתיחים...

פורסם

לא הייתי בונה על זה יותר מדי ראינו איזה דרישות היו למשחק ולדעתי הדרישות רק יגדלו...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאין פערים במשחקים בין E7200 לE8400 וQ9450?

אני ישקיע בכרטיס מסך HD4870 או HD4850 יש לי מסך 22 אינץ'

E7200 סוחב את ויסטה טוב?

פורסם

כן בלי שום בעיה אני אישית ממליץ לך (אם אתה לוקח 4850 שתקח את הגרסה הזאת) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=4358 בעלת קירור עדיף מקירורים אחרים

פורסם
  • מחבר

טוב אז אני יקנה כנראה E7200 עם HD4850

הבעיה שאין את הכרטיס בKSP חבל:\

(אני קונה מKSP היחיד שקרוב אלי-ירושלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים