עבור לתוכן

בעיה - משחקי אונליין לא פועלים כראוי בPS3

Featured Replies

פורסם

אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע.

פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד

חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים.

יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות.

אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט...

עכשיו

אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB.

הHUB מחובר למחשב שלי

המחשב שלי מחובר למודם.

עוד שני מחשבים מחוברים לHUB

קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר.

עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות.

עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי!

ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט עובד כל הזמן וגם הFRIENDS... זה קורה רק במשחקים! (WARHAWK BF BC

פורסם

לצערי שירות ה PSN לא מסתמך על שרתים ייעודיים למשחקים ולכן לרוב תרגיש איטיות מכפאת המרחק הגדול.

גם כן היתי מציע לך להתחבר לבזק בינלאומי מכיוון שיש להם עדיפות עליונה לשירותי רשת כגון ה LIVE וה PSN וזה יכול לתרום לך לחוויה נעימה יותר...

פורסם

אצלי 012 סמייל בתשתית בזק במהירות 1.5Mbs פועל ח-ל-ק (באמצעות ראוטר אלחוטי)

אולי הגדרת משהו לא נכון

פורסם

ה-ICS די מעלה את הפינג, אבל גם עם ראוטר ה-PSN בקושי עובד כמו שצריך, פינגים מורגשים של יותר מחצי שניה, בקיצר על הפנים...

פורסם

ה-ICS די מעלה את הפינג, אבל גם עם ראוטר ה-PSN בקושי עובד כמו שצריך, פינגים מורגשים של יותר מחצי שניה, בקיצר על הפנים...

אין לי שום פינגים מורגשים ועוד הראוטר פעל על כ30% וגם אז הוא פעל מעולה בCOD4 ONLINE עכשיו העברתי את המיקום של הראוטר למקום קצת יותר קרוב ועכשיו זה על 60% ופועל אפילו עוד יותר מעולה.

פורסם

לא יודע לגבי COD4 אבל GTA4 ובדמו של BF:BC הפינג מורגש, במיוחד ב-GTA4 כאשר השרת מאפשר נעילה על שחקנים, זה פשוט בלתי אפשרי בגלל הפינג, אלא אם תבוא אל מישהו מאחור, אתה מת...

פורסם

חברים שלי משחקים בGTA 4 ללא שום איטיות אני חושב שזה קשור לספקית של הבנאדם - זה לא סוד שלבזק בינלאומי הפינגים הכי נמוכים בארץ אבל זה תלוי עובדה שאצלי פועל מצויין

פורסם

גם הספקית שלי היא בזב"ל.

פורסם

גם הספקית שלי היא בזב"ל.

מוזר מאוד- לחברים שלי זה לא ככה בכלל ולי בCOD4 ONLINE ובMGS4 ONLINE זה לא ככה ושלי זה 012 סמייל

פורסם

לי עם בזק - אין שום בעיה.

בחיים לא הגעתי לפינגים של חצי שניה.

הכל פועל לא רע בכלל.

בתקופת ההשקה הGT5 עבד מעפן , עכשיו זה עובד לא רע בכלל (עם הפאטצ' האחרון במיוחד - שהם שינו חלק מהסרברים.

ליביו

פורסם

אתה אולי לא מרגיש, אבל בטח שאין שום דרך לדעת מה הפינג שלך, אני עוד לא ראיתי משחק אחד שמראה את הפינג.

אלא אם אתה יודע את ה-IP המרוחק ויכול לבדוק עם מחשב.

פורסם

אולי אתה לא מרגיש?

נו באמת...

א. אתה יכול לבדוק תמיד את הIP המרוחק (לוגים בראוטר)

ב. כמו שאמרתי - אני משחק משחקי נהיגה גם , ושם כל פיפס פשוט לא מאפשר לך בערך לשחק עם עוד מכוניות על המסלולל ככה ש....

ליביו

פורסם

לי יש חיבור דרך הוט ובזב"ל. 6 מגה.

אני משחק 3 משחקים און ליין COD4, BF:BC ו Soul Calibure4.

ב COD4 אין בעיה אף פעם. תמיד מוצא משחק שהחיבור אליו מהיר (אפשר לבדוק את זה במשחק עצמו)

ב SC4, לרוב אין בעיה, אם כי המשחק לא תוכנן מראש לאון ליין ויש לאגים מורגשים לרוב הם זניחים לחלוטין.

הבעיה היא ב BF:BC, כל היום ישנם לאגים מטורפים, ממש אי אפשר לשחק.

בלילה זה משתנה מבערך השעה 3 בבוקר (לחיות הלילה שבינינו :P) החיבור סופר מהיר. הבעיה היא שצריך לקום ב 3 בלילה כדי לשחק.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תומר אם תוכל להביא לי את ה- PSN שלך גם לי יש SC4 ובא לי לשחק אונליין

דרך אגב אם תשחק עם מישהו מישראל לא היו לאגים או פשוט היו פחות :xyxthumbs:

אני מוחבר NIV15

פורסם

לי יש חיבור דרך הוט ובזב"ל. 6 מגה.

אני משחק 3 משחקים און ליין COD4, BF:BC ו Soul Calibure4.

ב COD4 אין בעיה אף פעם. תמיד מוצא משחק שהחיבור אליו מהיר (אפשר לבדוק את זה במשחק עצמו)

ב SC4, לרוב אין בעיה, אם כי המשחק לא תוכנן מראש לאון ליין ויש לאגים מורגשים לרוב הם זניחים לחלוטין.

הבעיה היא ב BF:BC, כל היום ישנם לאגים מטורפים, ממש אי אפשר לשחק.

בלילה זה משתנה מבערך השעה 3 בבוקר (לחיות הלילה שבינינו :P) החיבור סופר מהיר. הבעיה היא שצריך לקום ב 3 בלילה כדי לשחק.

הלאגים ידועים בשעות שיש עומס ואני בטוח שהבעיה נעוצה בשרתים של EA

בזב"ל מודעים לבעיה ואין להם ממש פיתרון כי שוב, אנחנו תלויים בשרתים שלפעמים מאוד מרוחקים

אם יש לך ראוטר תגדיר את ה PS3 כ DMZ זה יכול לעזור.

בעיקרון, השעות הכי טובות לשחק זה במהלך היום/צהריים/אחה"צ בערב קשה למצוא שרת טוב

וכמובן מהשעה 02:30 בלילה שאז הכל פנוי ואין עומסים מיותרים.

הכינוי שלי ב PS3 הוא SamOnYou להזמנות של BF:BC קשה לי בדר"כ לסרב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים