עבור לתוכן

רציתי לדעת אם זה אפשרי (חיבור שני מערכות רמקולים למחשב אחד)

Featured Replies

פורסם

יש לי Altec Lansing ATP3, שקניתי אותו לפני 3 שנים בערך, רמקולים מדהימים.

לפני שבוע, גיליתי שגם לאמא שלי יש כאלה ושכנראה קנינו אז לשנינו.

רציתי לדעת אם אפשר לגנוב לה את הרמקולים ולהפוך את זה למערכת 4.1 באיכות מטורפת? צריך מתאמים? כרטיס קול מיוחד? תוכנה?

תודה רבה לכם.

פורסם

מפצל 2.5 לא עולה יותר מ8 שקלים

בהום סנטר או כל מקום כזה

פורסם

אתה צריך כזה

http://zap.co.il/fs.aspx?pid=328099363&sog=C-Cable

רק קח בחשבון שזה דיי מחלק את העוצמה אז בשתי המערכות שתשים על נגיד 80 אחוז תשמע כמו על 70 אחוז.

פורסם
  • מחבר

אבל יהיה לי אפשרות להשתמש בהם כמו 4 רמקולים נפרדים? זאת אומרת סראונד?

פורסם

לא תיהיה אפשרות כזאת מכיוון שזאת אותה היציאה של הקול.

המפצל סך הכל מחלק את היציאה ואם תקבע את היציאה הזאת שנגיד תיהיה רמקולים קידמיים כל הרמקולים יהיו קידמיים וכו'.

פורסם

אם יש לו כניסות אנלוגיות של 4 רמקולים אז אפשר לחבר 2.1 קדימה ו2 אחורה לא ?

פורסם

נכון. רק זה שמעלי הבין אותו.

מה שאתה עושה זה מחבר סט אחד ליציאה של הרמקולים הקידמיים ואת הסט השני ליציאה של האחוריים. ואתה מבטל את הסנטר בהגדרות של הכרטיס קול.

פורסם
  • מחבר

אוקיי...

זה 2 סטים של 2.1...

הרמקולים עצמם מחוברים אל הבאס בחיבור במיוחד, ואז מהבאס יוצא קבל ללוח אם, זאת אומרת שיהיה לי 2 באסים O_O...

יש לי בלוח אם חיבור לרמקולים וחיבורים לימין שמאל וכאלה... חיברתי אותם לשם וזה לא עבד =\

פורסם

לא עבד מה.. הגדרת בכרטיס קול שלך שישתמש בהם ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי... זה עובד אבל שניהם מוגדרים רמקולים קדמיים... הם עובדים רק אם אני מגדיר אותם קדמיים, אוזניות וסאב וופר, ובאזוניות וסאבוופר שומעים מוזר וגרוע...

אז שניהם מוגדרים כקדמיים... אז זה לא סראונד, אבל בגלל שסדרתי אותם מיוחד כזה, זה נשמע כאילו זה בא מכל הכיוונים ומדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

זה הרמקולים 2.1 אחד מהטובים ביותר שיוצרו אי פעם, כבר קיבלתי עליהם הצעות מחיר ושרצו לקנות אותם ממני... חחח ועכשיו עם מערכת מטורפת... איזה סאונדד!!!

פורסם

תגדיר את האחוריים כאחוריים ואז יהיה לך סראונד אמיתי בסרטים. (תלוי בסרטים שלך כמובן).

פורסם
  • מחבר

כרגע כתבתי שאם אני מגדיר אותם כאחוריים הם לא עובדים @_@

לא יודע למה.

פורסם

יכול להיות כי במחשב הם מוגדרים כסטריאו...

לך ללוח בקרה -> התקני אודיו -> בחר למטה מתקדם ובחר את תצורת המערכת (תקף ל-XP\2000)

אל תשכח שמוזיקה זה סטריאו ויהיה סאונד רק מהקדמיים.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאתה משתמש בויסטה...

פורסם
  • מחבר

כבר הסתדרתי....

הצלחתי לסדר אותם ככה שיהיה לי 5.1... (מתי שזה מגיע לאמצעי, זה עושה פשוט בשתיים הקדמיים ביחד, נותן תחושה 5.1)

זה 5.1 באיכות מטריפה

אז בעיקרון יש לי 4.2 שמתנהג כמו 5.1 (שניע הבאסים עושים בדיוק אותו דבר..)

פורסם

כנראה שהאחוריים לא עבדו לך בגלל שהיתה הגדרה שבמוזיקה ישמעו רק מהקידמיים והגדרת שזה יכפיל את הסטראו גם לאחוריים. אבל זה בכל זאת לא סראונד.

אם אתה רוצה לנצל את החיבור של שתי המערכות יחד תשיג סרטים בסראונד.

ואיך זה שהיה לך עוד סט כזה בבית ולא ידעת מזה? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים