עבור לתוכן

בעיה עם עדכון ביוס של ASUS

Featured Replies

פורסם

שלום,

ניסתי לעדכון את הביוס ללוח אם של המחשב שלי (אסוס P4S533-VM ) ופעלתי לפי ההסבר של החברה וגם הגעתי לתוצאה שהם מראים שצריך להגיע כמו שמופיע באתר שלהם הנה כל הסבר: http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us

הגעתי לתמונה החמישית מלמעלה.

אך לא הבנתי מה לעשות עכשיו...

אם אני עושהESC אז זה חוזר למסך שרשום בו \:A

אם אני מכבה את המחשב אז הוא ישר עושה בוט דרך הדיסקט (כלומר כל התהליך של העדכון מתחיל מחדש).

אם אני לא מכניס את הדיסקט אז זה רושם שצריך להכניס דיסקט....

מה לעשות?

פורסם

הועבר לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות.

פורסם

הקישור שנתת הוא כללי ולכן אני לא יכול להכנס לפרטים, אבל זה נראה שדפקת את הביוס וכעת תוכנת השיחזור המובנית בלוח האם נכנסת לפעולה.

פורסם
  • מחבר

סליחה... זה הקישור הראשון...

אם אני עושה ריסט יש הודעה של ERROR CHECKSUM ואז הוא חייב דיסקט...

בעקרון אם אני שם עוד פעם את הדיסקט אני יכול לעדכן עוד פעם וזה כל פעם מגיע לאותו מצב (שאמור להיות בסדר ע"פ המדריך)

פורסם

תנסה לאפס את הביוס, תוציא את הסוללה שעל לוח האם לכמה דקות תוך כדי שהמחשב מנותק מהחשמל.

לפני שעדכנת את הביוס, שמרת את הביוס הנוכחי שלך על דיסקט, כמו שרשום בקישור, או שדילגת על השלב הזה?

פורסם
  • מחבר

תנסה לאפס את הביוס, תוציא את הסוללה שעל לוח האם לכמה דקות תוך כדי שהמחשב מנותק מהחשמל.

ניסתי כבר לאפס את הביוס ולא עזר....

לפני שעדכנת את הביוס, שמרת את הביוס הנוכחי שלך על דיסקט, כמו שרשום בקישור, או שדילגת על השלב הזה?

חחחח.... דילגתי. אמת חשבתי לעשות את זה ואז אמרתי שבטח יש את זה איפשהו באנטרנט...

אני עוד מעט יעלה תמונות של כל מצב שקורה כדי שהבעיה תיהיה יותר ברורה...

פורסם

השלב הזה נועד בדיוק ע"מ להתאושש ממצבים כמו שלך, אני לא ממש מבין למה בחרת להתעלם ממנו.

תנסה להוריד מהאינטרנט גירסה שונה של הביוס ולעדכן איתו.

פורסם

מקווה בשבילך שלא דפקת את הלוח

פורסם
  • מחבר

השגיאה שמופיע כאשר אין דיסקט היא:

http://www.siz.co.il/my.php?i=wdhadymtv3jo.jpg

כאשר אני מכניס את הדיסקט אם העדכון אז כל התהליך עובד רגיל עד השלב האחרון

njdlfdhijom4.gif

*** התמונה מהאתר של אסוס...

פורסם

כניראה באמת שהעדכון לא עבר כמו שצריך, בדרך את ה REV של הלוח בנוסף לדגם לפני שעדכנת ?

לפחות המחשב נדלק... ככה שאין בעיה ללכת למחשב אחר להוריד ביוס ולצרוב מחדש...

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי.... בסוף ראתי שיש עדכון יותר חדש וניסתי אותו ועובד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים