פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר השאלה האחרונה שלי היא האם אפשר לחבר אליו גם ממיר של יס ושהשימושים שלו יהיו גם צפייה בטלויזיה וגם בתור מסך למחשב?בבקשה תענו לי :-\.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים לא, אתה לא יכול לחבר אליו ממיר ישירות. אתה תצטרך מכשיר שימיר את האות ביניהם (מה שנקרא TV Box).
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר אין איזה כבל שמאפשר צפיית טלויזיה במחשב חוץ מה-TV box?ומה המחיר של ה-TV box?
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים יש כל מיני דגמים בזאפ. אני יכול להמליץ לך על ה-Compro V300, אבל הוא לא אחד הזולים (ואת שאר הדגמים אני לא מכיר).
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים שאלה דחופה...אני גם רוצה לקנות את ה-2243BW ממש בקרוב אולי מחר.איך החנות מחסני חשמל בראשל"צ? כדאי לקנות שם?אם לא, איזה חנות יש בראשון ששוה לקנות ממנה את המסך מבחינת שירות+אחריות+מחיר?החנות שמוכרת את המסך בהכי זול זאת wellcom...איך הם?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים בסדר אני יודע שיש מלא (KSP, foxpc, ivory, skypc ועוד...)אבל איזו הכי עדיפה? מבחינת אחריות+מחיר+שירות?
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים אני קניתי 2243 ב-KSP רעננה. שווה לשלם במזומן, משום שישנה הנחה נאה של כמה עשרות שקלים.הבטיחו לי החלפה על כל פיקסל שרוף ב-10 הימים הראשונים. לאחר מכן, החלפה בגין לפחות מ-5 פיקסלים שרופים במסגרת האחריות. כשהגעתי הביתה, הרצתי שתי בדיקות שונות של פיקסלים שרופים, המסך היה נקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.