פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים שלום,אני מנסה להדליק את המחשב, הוא עולה עד למסך הטעינה הראשון שבו יש את הלוגו של ווינדוס בגדול,לאחר כמה שניות, יש קפיצה של מסך כחול לכמה מאיות השניה, ומכאן המחשב עושה לעצמו ריסט וחוזר לאותו המצב בלופיםתודה לעוזרים.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים האם ביצעת OC כלשהו? אם כן (וגם אם לא), תאפס את לוח האם (בחלק מהלוחות יש ג'אמפר שעושה את זה, בשאר מוציאים את סוללת הגיבוי לכמה דקות) ותנסה שוב.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים תתקן את הכותרת שלך, המחשב נדלק ועולההווינדוס לא פועלתנסה להפעיל את הווינדסו במצב בטוח, או לפי הפעלה טובה אחרונה
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר ניסיתי לעשות ריסט ללוח אם וזה לא הלך תראו, צילמתי סרטון וידיאו וככה הספקתי לתפוס את החלון הכחול, לדעת מישהו כדאי לי לבצע עדכון ביוס?
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים אל תיגע בכלל בביוסכמו שכבר אמרתי המחשב שלך נדלק ועולה והבעיה היא בכלל בעיה של ווינדוסמה שאתה צריך לעשות זה להעלות את המחשב מהדיסק של הווינדוס או מLIVE-DISK של לינוקס כל שהוא, ולמצוא את הקבצים האחרונים שנמצאים בספריה minidumpבקבצים האלה יש את השגיאה של הווינדוס.במידה ואין לך יותר מידי מידע ותוכנות על כונן C ניתן להתקין מערכת הפעלה מחדש ....אחרת אפשר לנסות להציל לפי הקבצים האלהוכמובן שהאשכול אמור לעבור לפורום ווינדוס, ושם יעזרו לך יותר בנושא
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים בדוק את הדיסק הקשיח עם MHDD או עם תוכנה המיועדת לכך של יצרן הדיסק, ואת הזיכרונות עם MEMTEST (מדריכים בסטיקי).
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר בשני דיסקים קשיחים שבהם מותקן ווינדוס, המחשב לא עולה, ושניהם תקינים (ניסיתי להפעיל אותם דרך מחשב אחר)ואת הזכרונות שמתי על לוח אם אחר והכל פעל כרגיל..לדעתי זה איזה וירוס שיושב איכשהו על הלוח אמ... אנלא מבין כבר בכל מה שקשור לזה \:
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אה... לא נעים לי לצער אותך אבל לי זה נראה כמו תקלה חמורה בקבצי המערכת של וינדוס, יכול שחלקם חסרים או פגומים...פחות כמו בעיה של חומרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.