עבור לתוכן

האם OC יכול לשפר בהרבה את הביצועים של..

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל.

Intel Core 2 Duo E8400

Gigabyte GA P35 DS3L

Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2

Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb

case :S

Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak)

תודה

פורסם

שיפור יהיה..עד כמה הוא יהיה משמעותי זה תלוי בכמה OC...ומכן נגזר שאתה חייב קירור וכו..

כמו כן המפרט שלך מספק ביצועים מעולים לכל שימוש..ככה שחוץ מלהתנסות/תחביב..אני לא רואה סיבה לעשות OC...

פורסם

גם אני חושב כך...

לומרות שאני היתי ממליץ לך לרכוש עוד GB1 זכרון נוסף כי זה ממש זול!! וזה היה משתלם למפרט כזה!!

נ.ב

OC של 35% אם לא יותר יתן לך שיפור מורגש!!!

לגביי הזכרון היתי ממליץ לך על frezer 7 pro כ100 שח בערך!!

פורסם
  • מחבר

תודה חברה אבל מה אתם חושבים על המעבד וכרטיס מסך? הם טובים? אמרו לי זה המעבד כפול ליבה האחרון של אינטל כל האחרים מעליו הם 4 ליבות , ומה אתם חושבים בקשר לכרטיס מסך?

פורסם

כרטיס מסך מיושן, אך עדיין יפעיל את כל המשחקים אם תתפשר בהגדרות התצוגה.

מעבד + לוח טובים ל oc, תקח רק קירור מתאים (תלוי בתקציב) ותהנה.

תתחדש. :)

פורסם
  • מחבר

כן אמרו לי שזה כרטיס לא מהחדישים אבל אני עכשיו ב כרטיס בערך 6200 או אפילו פחות כך שזו קפיצה טובה , עדיף לשדרג את כרטיס המסך בעוד שנה או שנתיים , תודה.

פורסם

9600GT לא יעלה לך הרבה יותר ויתן לך ביצועים טובים בהרבה (אין בכלל מה להשוות). מעבר לכך המפרט נחמד מאוד ולשם OC תצטייד בFREEZER 7 PRO לפחות.

פורסם

אני ממליץ לך להחליף את הלוח ל-P43. המחיר שווה פחות או יותר והצ'פסט יותר וחדש ויתן לך יותר תמורה לכסף.

בנוסף - אני ממליץ נחרצות לא(!) לקנות לוחות של ג'יגה בייט בעלי האות L בסוף שם הלוח! הלוחות האלו ממש לא מצטיינים ב-OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים