עבור לתוכן

כדאי לקנות E8400 משומש?

Featured Replies

פורסם

כן זה לא משנה ממש מי קנה..המעבד באחריות..לפי מספר סידורי החנות יודעת מתי/איפה הוא נקנה..ונותנת בהתאם אחריות...

כמובן שעדיף שיהיה חשבונית לכל מקרה...

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט אין לזה שום זכר, אתה יודע מה היה קורה אילו היה זקוק להישמר LOG של הביוס? דבר ראשון הביוס היה צריך מקום לשמור בו את הLOG הנ"ל ועל מנת לשמור LOG מסויים וכדי שלא יימחק יש לך צורך בסוללה מסויימת, סוללה, קטנה ככל שתהיה לא יכולה להיות בלתי נראית והסוללה הנראית היחידה היא הסוללה ששומרת על ההגדרות של הביוס כאשר המחשב כבוי (מדובר על סוללת ה3V שאותה ניתן לשלוף בקלות ואחרי 10דקות כל מה שהיא שמרה עליו בעצם נמחק) לכן, כל עוד לא תוכיח שישנה עוד סוללה על לוחות האם...(ולא לא קבלים כי קבלים מתפרקים בזמן קצר יחסית..) סוללה שמסוגלת לאחסן על צ'יפ אחר בלוח האם מין קובץ LOG כזה של הביוס, אני לא אאמין לשום דבר שתגיד בקשר לעניין.

יומטוב.

אחי, אני חושב שאתה טועה, לא צריך סוללה בשביל לשמור LOG אפשר לשמור אותו בצ'יפ פלאש (קטן) על הלוח אם.

אבל זה לא נעשה ואין בזה כל שימוש, ואני דיי בטוח שייצרני לוחות האם/כל רכיב אחר ששומר LOG יהיו מחוייבים לדווח זאת במקום כלשהו (בכל זאת חוקים להגנת הפרטיות)

אז ralf כל עוד אתה לא מביא פה הוכחה אין שום סיבה שנאמין לך... ואני מאוד בספק אם אתה באמת עבדת אי פעם במעבדה...

פורסם

כל טכנאי מחשבים סוג ז' יודע שיש מכשיר ( חיישן ) שבודק כוויות או עבר של ניסיון OC במעבד וכן תוכנה עם היסטוריה של ביוס שמופעלת בתצורה DOS .

ח.י. :smile1:

פורסם

מצטער, אתה אידיוט.

אתה טוען טענות לא מבוססות ן/או מוכחות, ואז כתגובה כל מה שיש לך זה "חובבן", מעניין מי החובבן כאן.

אןי דבר כשה "חיישן OC", רוצה לדעת למה? כי OC לא מתבטא בפקודת "OC" שהולכת אל המעבד, אלא פשוט כהעלאת FSB / מכפלה ואין שום דרך לעשות לזה LOG או כל דבר אחר.

למה?

1) למעבד אין BIOS או כל דבר אחר שאפשר לשמור בתוכו את המידע

2) למעבד אין שום צ'יפ פלאש שאפשר לשמור בתוכו את המידע

וכשמוסרים מעבד לתיקון, מוסרים רק מעבד, לא לוח.

עכשיו בקשר ל LOG ל BIOS של הלוח, לא אפשרי.

LOGGING ל BIOS זה דבר טיפשי ומטומטם, דבר ראשון זה מנפפח בצורה אסטרונומית כל צ'יפ שעליו יאוכסן ה LOG.

דבר כזה בכלל לא קיים בכלל, אין שום צ'יפ פלאש על הלוח שיכול לאכסן LOGGING.

בקשר לעניין הוצאת הסוללה, מי שאמר את זה התכוון לקח שברגע שמוציאים את הסוללה הביוס מתאפס להגדרות יצרן.

אין שום עקבות של OC ו/או LOGGING ולכן אי אפשר לדעת שהמעבד עבר OC.

הסיכוים שמעבד ישרף בגלל OC הם קלושים ואתה יכול לקנות א תהמעבד בראש שקט, אך עדיין, מומלץ לבדוק אותו.

עכישו מעניין מי פה החובבן.

תנעלו את האשכול, ותתנו BAN לאידיוט הזה (מצטער).

עריכה:

עוד משהו שמעיד על קח שאתה לא יודע כלום מהחיים שלך,

תקופת ה P4 של אינטל הייתה התקופה הכי מוצלחת בחיים שלה.

פורסם
  • מחבר

קודם תודה על התגובות

דבר שני

נניח והבנאדם סחט לו את המיץ בOC וניסה לעבור את ה4000 מגהרץ והעלה מתחים ולך תדע מה עוד הוא עשה.

אבל המעבד עובד והכל בסדר..

לא יכול להיגרם לו נזק מכל זה שיורגש בחודשים הבאים?

פורסם

מי שלא יידע לשמור על תרבות הדיון וישתמש בביטויים מעליבים יקבל אזהרה ויורחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים