עבור לתוכן

כדאי לקנות E8400 משומש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע ל59 מעלות בOC לפי מה שהבנתי,כשהוא מומהר ל3600 מגהרץ

זה נורמלי?

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה אמור לדעת את זה עם כל הדרגות שיש לך לא ? " אחראי מדור "

פורסם

אתה אמור לדעת את זה עם כל הדרגות שיש לך לא ? " מנהל צוות "

אני לא אלוהים...ועובדה שחוץ ממך אף אחד לא יודע...

אז אני מחכה לתגובה/ביסוס או כל דבר אחר שיוכיח שאנחנו טועים... :smile1:

פורסם

אם אתם לא יודעים שיש חיישן / מכשיר שבודק היסטוריה חום OC ותוכנה שבודקת היסטוריה של פקודות בביוס DOS אז אתם עוד לא מומחים כמו שחשבתם

חובבנים שכל הידע שלכם בא מגלישה באינטרנט .

לא זכור לי שמישהו מהמגיבים פה טען שהוא "מומחה" בנושא, מה שכן יש לנו ידע מסוים שהבענו אותו כאן במטרה לעזור לפותח הנושא...

כמו שאמרתי, נשמח לשמוע על הדברים הללו שציינת, יש לך איזה שהם מאמרים או כל דבר שמראה שאכן יש חיישנים כאלה, או תוכנות לבדיקת היסטוריה של הBIOS?

בכל מקרה, לבוא לכן ולהתבטא בצורה די מתנשאת כלפי שאר חברי הפורום, זה לא לעניין, כמו שאנחנו מכבדים אותך ושואלים לגבי אותם דברים, אנחנו מצפים ליחס דומה...

הוא מגיע ל59 מעלות בOC לפי מה שהבנתי,כשהוא מומהר ל3600 מגהרץ

זה נורמלי?

במנוחה או במאמץ? אם במאמץ אז זה כנראה מעבד טוב, [תלוי בקירור שיש עליו, טמפ' החדר וכו'] רק קח בחשבון שאם אתה קונה את המעבד בלבד ללא לוח האם, תצטרך לבצע למעבד OC בעצמך, כל הOC הנוכחי קיים בלוח אם בו המעבד נמצא כרגע...

פורסם

ההיפך אני בא בצורה אובייקטיבית ומקבל אזהרה בפרטי 1 / 3 .

כל מי שלא רושם ATI , AMD , DELL , GIGABYTE מעיפים אותו מפה ?

אני רושם עם ניסיון שנים של מעבדות .

כל אחד עם שנתיים ניסיון במעבדה נורמלית יודע שנרשמו פה הרבה שטויות אז למה אסור לי להגיב ?

עברו לי ביד מאות מחשבים מבוססי AMD גם בתקופה של הפרסקוט ו PD אז הם היו טובים יותר ? בואו לא נסחף .. תקלות מוזרות ומלא באגים .

עם הלוחות אם של AMD ועם המעבדים צרה צרורה .

סתם לידע כללי אלפי חנויות בארץ לא רוצים " להסתבך " עם הסחורה של AMD ואתם תראו שאצל יבואנים AMD זה לא בדיוק במחסנים ואם כבר יש הכמות מאוד קטנה שלא נדבר על חנויות שעובדים רק עם אינטל .

אני לא ארשום שמות של יבואנים אבל ברוב המקומות שעובדים עם קהל איכותי AMD לא קיים .

פורסם
  • מחבר

במאמץ עם קירור רגיל שלו..

הבעיה היא איך לבדוק שהוא יציב ותקין והכל בסדר איתו..יכול לקנות ואחרי שעה שעתיים הוא יעשה בעיות והבנאדם יעלם

בעיה

פורסם

אתה זורק טענות לא מבוססות באוויר שנוגדות דעה של מומחים רבים, לא יכול להוכיח אף שטות שאתה פולט (חיישן OC חחח), ומעליב אנשים\מנהלים על ימין ועל שמאל.

אה, ויש לך כתיבה של ילד בן 12, ולא של איזה מומחה. אז מאיפה הנסיון שלך ואיפה עבדתה?

נ.ב. שוב אתה טועה, כל החנויות שמתעסקות עם מביני עניין מוכרות AMD כמובן, ורבות מוכרות מערכות AMD GAME כמפרטים מומלצים.

וכן בתקופת הפנטיום D אז ה3800X2 היה הרבה יותר טוב מהD930 לדוג'.

ומה שמות של יבואנים? פה סיבכתה ת'עצמך... כמות היבואנים ניתנת לספירה על כף היד, וכולם ידועים לציבור

נסכם, אתה נשמע לי כמו ילד בן 12 שממציא שטויות, סותר את עצמו, וסתם גורר ספאם.

ban_him_sm.jpg

פורסם

כל אחד עם שנתיים ניסיון במעבדה נורמלית יודע שנרשמו פה הרבה שטויות אז למה אסור לי להגיב ?

עברו לי ביד מאות מחשבים מבוססי AMD גם בתקופה של הפרסקוט ו PD אז הם היו טובים יותר ? בואו לא נסחף .. תקלות מוזרות ומלא באגים .

סתם לידע כללי אלפי חנויות בארץ לא רוצים " להסתבך " עם הסחורה של AMD ואתם תראו שאצל יבואנים AMD זה לא בדיוק במחסנים ואם כבר יש הכמות מאוד קטנה שלא נדבר על חנויות שעובדים רק עם אינטל .

אני לא ארשום שמות של יבואנים אבל ברוב המקומות שעובדים עם קהל איכותי AMD לא קיים .

ומה זה קשור עכשיו ?

במאמץ עם קירור רגיל שלו..

הבעיה היא איך לבדוק שהוא יציב ותקין והכל בסדר איתו..יכול לקנות ואחרי שעה שעתיים הוא יעשה בעיות והבנאדם יעלם

בעיה

פותח התרד הסיכוי שמעבד יצא תקול מהמפעל הוא קטן עד אפסי..הסיכוי שמעבד ידפק בגלל OC הוא גם אפסי...

אתה רוצה להיות בטוח..תריץ תוכנת מאמץ OCCT או PRIME95 נטו במבחני המעבד..ותראה מה קורה..ניחוש שלי..הוא יעבור כמו גדול...

ולמגיבים לתרד..בוא לא נסטה מהדיון..הרי אנחנו כאן לעזור לפותח התרד..בבקשה לא להיגרר לדיון שלא יועד לכך..תודה. :smile1:

פורסם

חובבנים :-\

פורסם

אני קורא את כל הת'רד ההזוי הזה, ואיפה לעזאזל המחיר של המעבד המשומש????? :s07:

פורסם

מעבד נדיר נדיר שהוא נשרף או מתקלקל אם עובד כל החיים הוא ימשיך לעבוד

לגבי זה שAMD לא משווקים במקומות נחשקים זה פשוט שטויות

כולם משווקים באותה מידה וכל אחד לוקח לפי הצרכים שלו

פורסם

מסכן הבנאדם שאל שאלה הסיתו את הדיון למשהו אחר :S

ושוב מה המחיר שהציעו לך על המעבד ואיזה לוח יש לך בכלל ???

פורסם

אני לא רוצה להשמע מתנסה, אבל בנאדם, אתה לא יודע - אל תכתוב, וגם אל תטעה אנשים אחרים ותבייש את עצמך, כי כל מה שכתבת עכשיו זה רק מראה את הישראלי המצוי שלא מבין כלום מהחיים שלו...

AMD לא AMD אינטל לא אינטל זה לא משנה החברה, זה משנה מה החברה יודעת לעשות ואיך היא עומדת מאחורי ההבטחות שלה...

כרגע המעבדים שאנחנו קונים הם של אינטל כי היא מציעה יחס של עלות>תמורה מאוד גבוה. אם היית מסתכל בתקופה שבה יצא הA64 אז הייתה לAMD תקופה מזהירה שבה שום מעבד של אינטל לא השתווה למעבדים שלה וגם בעת יציאת דור הכפולי ליבה(X2)

AMD הייתה הראשונה לפתח את הטכנולוגיה והראשונה אשכרה להביא לעולם מעבדי כפולי ליבה אמיתיים שחשוב לציין עד היום נחשבים לא רעים כלל וכלל(סתם להשוואה.. X2 6000 מבוסס על כמעט אותה ארכיטקטורה שעליה מבוסס הX2 4800 בסוקט 939 שהוא מעבד כפול הליבה הראשון שראה העולם)

לא משנה, לא בזה עסקינן.

נחזור לנושא - אין, לא היה ולא יהיה שום דרך לבדוק אם מעבד/לוח אם/זיכרונות/כרטיס מסך עברו OC לאחר איפוס ביוס ופורמט של הדיסק הקשיח...

פשוט אין(פורמט של הדיסק הקשיח או מחיקה של תוכנות האוברקלוק לכרטיס המסך)

פשוט אין לזה שום זכר, אתה יודע מה היה קורה אילו היה זקוק להישמר LOG של הביוס? דבר ראשון הביוס היה צריך מקום לשמור בו את הLOG הנ"ל ועל מנת לשמור LOG מסויים וכדי שלא יימחק יש לך צורך בסוללה מסויימת, סוללה, קטנה ככל שתהיה לא יכולה להיות בלתי נראית והסוללה הנראית היחידה היא הסוללה ששומרת על ההגדרות של הביוס כאשר המחשב כבוי (מדובר על סוללת ה3V שאותה ניתן לשלוף בקלות ואחרי 10דקות כל מה שהיא שמרה עליו בעצם נמחק) לכן, כל עוד לא תוכיח שישנה עוד סוללה על לוחות האם...(ולא לא קבלים כי קבלים מתפרקים בזמן קצר יחסית..) סוללה שמסוגלת לאחסן על צ'יפ אחר בלוח האם מין קובץ LOG כזה של הביוס, אני לא אאמין לשום דבר שתגיד בקשר לעניין.

יומטוב.

פורסם

ניסית לצאת חכם ?

עוד חובבן ...

בתקופה הכי גרועה של אינטל { פרסקוט } AMD בארץ לא מכרו 20 אחוז .

עשיתם מאתלון 64 של אז טיל שיהאב סה"כ היה מעבד פחות חמים

פורסם
  • מחבר

מסתבר שעם קירור של חברה אחרת הטמפ' נמוכה ככה

עם המאוורר של אינטל הרגיל לא יודע כמה,כמה אמור להיות?עם מאוורר רגיל ?

והוא יותר זול ב200 שקל ככה

אם הקבלה רשומה על שם של מישהו אחר עדיין יתנו לי אחריות עליו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים