עבור לתוכן

מחשב לעיצוב גרפי בלי מארז ב 4000-4500

Featured Replies

פורסם

בעבודה אין שום שיפור לא ברינדור ולא בעבודה יום יומית

כול מה שכתוב בדפי מידע שהוספת לינק אליהם זה אפליקציות לא פרקטיות בשימוש יום יומי

זה שמוסיפים אותם לתחנות עבודה זה קשור לתמיכה שלהם בבעיות בדריוורים וזה רק בארה"ב ולא בארץ .

אם אנשים ממש רוצים אפלקציות openGL אז שיקנו כרטיסים רגילים ובסופט מוד בריבה טונר יכולים להמיר כרטיס של 500 ש"ח לכרטיס "פרו" שעולה 3000 ש"ח .

אני לא אומר פה שיקנה מק אני רק אומר שלרינדור זה החבילה הטובה ביותר (מארז מצויין,מעבד של שרתים אמין חזק ומהיר ,זיכרון ברמה ,בקר סקזי וכרטיס לא "מקצועי" )אם תחשב את כול זה רק בחומרה ללא תוכנה זה יוצא זול מלקנות את זה בחנות זולה שבכול מקרה לא תשיג כי זה ציוד לשרתים וחנויות כאילו עובדים רק אם חברות גדולות.

פורסם

אוקיי..אינני עוסק בעריכה גרפית, והמלצותי בנושא אך ורק לאחר קריאה בפורומים של Autodesk ולפי ההמלצות למפרטים שם.

על כל פנים, חיפשתי בנצ'ים של Quadro אל מול כרטיסים 'רגילים' ולא מצאתי שום דבר כזה, עד עכשיו.

r601.jpg

לא בטוח עד כמה המבדק הזה אמין, ומודע לכך שכרטיסי Quadro עם אופטימזציה טובה ל-OpenGL והתוכנות נבדקו עליהם, אבל לפחות לפי מה שרואים כאן, יתכן וצריך ללכת לכיוון אחר ובהתאם למה שאמר dingerstner.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה כרטיס מסך כדאי לי להוציא את הון כספי בסופו של דבר ?

בקשר למארז ה TT שלי באמת נורא רועש והמאוררים עם חיישנים ועובדים כמו מטורפים כשחם .

ה אנטק זה לא מוגזם קצת 15 ק"ג למארז רייק ?

בקשר למסכים אני חושב ש 3 אלפיות יספיקו לקניית שני צגים, אני חושב ש 19 יהיה אידיאלי בישבילי, כמובן ש 16 :9 ?

תודה

פורסם

בנוגע למסך, בחריגה של 200/300 ש"ח אפשר לקחת שני Samsung 971P, או ללא חריגה מסך 24" של Dell דגם 2408WFP, כולם מבוססי פאנל איכותי VA.

יתרונות למסך 24:

שטח עבודה גדול ללא הפרעת מסגרת באמצע כפי שיש עם שני מסכים, אפשרות לעבודה עם שני מסמכי Word או שני דפי אינטרנט במקביל?כמו עם שני מסכים, מצב PIVOT יעיל שיכול לעזור בעבודה עם התוכנות הנ"ל.

חסרונות:

לפחות לפי המשתמע מעוסקים בתחום, היעילות בעבודה עם שני מסכים גדולה יותר. אולי גם רזולוציה גבוהה יותר עם שני מסכים (2560X1024) מהווה פקטור.

בנוגע לכרטיס, אולי כדאי לשמוע מגוון דעות בפורום כרטיסי מסך מעוסקים בתחום. הייתי פותח ת'רד נוסף בפורום מסכים לשמוע מגוון דעות בקשר לדגמים הנ"ל, וכן אם כדאי לעבוד עם 24" בודד או עם שני 19".

אם אתה לא הולך עם המארז למסיבות רשת, לא חושב שהמשקל המארז אמור להוות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים