פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים Former SCEE boss Chris Deering believes that Sony and Nintendo will TIE in hardware sales by 2011. He predicted that collectively with all their hardware combined, Sony and Nintendo will have sold 230 million machines each. And for the Xbox 360, Deering says it have 'decent growth' with an installed base of 40 million by 2011.http://www.gamesindustry.biz/articles/sony-and-nintendo-will-tie-in-hardware-race-says-former-scee-boss
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אולי ברגע שהם יתחילו לחלק PS3 בארוחות ילדים במקדונאלדס, אני עדיין חושד שנינטדנו מחביאה לבנת קוקאין בכל WII אחרת אין שום סיבה הגיונית שהצעצוע הקיקיוני הזה ימכור כלכך הרבה.בכל מקרה, הוא מתייחס לPSP/PS2/PS3 ומהצד השני בDS/GBA/DSL/WII וואט אבר הם מוכרים לצד עסקי הסמים שלהם, ככה שעוד 20 מיליון קונסולות 360 תוך שנתיים יהיה הישג יותר מרשים מPSP לכל ילד בסין, אבל לדעתי כל הערכות האלה מוגזמות להחריד.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים גם אם הPS3 יגיע למספר של הWII ב2011 זה לא ישנה הרבה סיכוי מאוד גבוה שבסביבות 2011 יצא הסופר WII או איך שלא יקראו לו כי אז כל הקונסולות צפויות להיות מאוד זולות והחיסרון של הWII בחוסר תמיכה בHD יהיה כנראה מורגש הרבה הרבה יותר מהיום ודובי הWII מוכר מהרבה סיבות האחת העיקרית זה כנראה המחיר יש גם את המשחקים של נינטנדו עצמה את השליטה את האהבה המנופחת מידי של התקשורות יש כל מיני סיבות הWII גם משמיד הרבה משוק הרטרו דרך ה"חנות הוירטואלית" ותמיכה של 100% במשחקי גימקיוב ובכלל השיווק של נינטנדו מצוין בדור הזה אני לא חושב שהייתה תקופה יותר טובה בהיסטוריה של נינטנדו בפרסום ושיווק גם בתקופת הNES אני לא חושב שהיה דבר כזה
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים חבל רק שמשחקים הם לא מוכרים, מה שמחזק את הטענה שהWII נקנה ע"י שוק עקרות בית שלא היה קיים קודם
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני חושב שלמכור כמו PS2 כשהשוק גדל , זה יעד סביר בטווח הרחוק.קרירין - עם נינטנדו ב2011 מוציאה סופר WII, ובדרך עוד 1000000 תוספים כמו שמסתמן הכיוון עכשיו , אני יודע שלמרות כל הבלעדיים (שעל איכותם אפשר לדבר רבות... ולרוב לא לטובה) זה יהיה הקונסולה הביתית האחרונה של נינטנדו שנכנסת אלי הבייתה.פרסום ושיווק עושה הייפ זמני , משחקים טובים ותמיכה לטווח ארוך עושים מכירות מצוינות (ודוגמאות לזה של נינטנדו יש בקונסולות הניידות).בקשר למכירות צד שלישי , כמו שזמןתה אמר (תרגום לקרירינית) , לי נותר רק לחזק ולתת לינק:http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30392או בקצרה - הWII לא מוכר הרבה צד שלישי , לא בכמויות משחקים תכלס ובטח שלא פר קונסולה.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אני לא חושב שלא סוני ולא MS יכולות לצפות מהדור הנוכחי למכור בכמויות של הפס2. אולי שניהם ביחיד יגיעו למספר של הפס2 לבדו. מה שמוזר הוא שמחיר הקונסולות, גם שלוש שנים אחרי ההשקה נשאר מאד גבוהה.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים ליביו MS מדברת מי תקופת ההשקה של הWII עד היום מאז עבר המון זמן וה360 התחילה אם 10 מיליון יחידות שהWII רק הושקה בינתיים עולמית מכירות המשחקים בWII רק צמחו כולל מחירות צד שלישי אבל על זה MS לא מדברת ... בעניין משחקים עד היום יצאו "לא עוד גיבורים" \מטרואיד קורפשין "\"מאריו גלקסי" \SSBB \מאריו מרוצים \זלדהTPZack & Wiki \גרסאות טובות של אוקמי וRE4 WarioWareמשחקים מקורים כמו טראומה סנטר \Blast Works \Boom Blox ועוד חנות ענקית למשחקים ישנים וכמובן תמיכה במשחקי גימקיוב יחסית לשנתיים בשוק ואם תמיכה גרוע של חברות צד שלישי בהתחלה זה בכלל לא רע לערכתי 2009 תניב בציר הרבה יותר טוב של משחקים
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים קרירין , איזה תמיכה גרועה של צד שלישי בדיוק?על מה אתה מדבר?מה עם זה שהם מכרו פחות משחקים לקונסולה מPS3?ואין צורך לחזור על אותם 10 משחקי גיימרים כל פעם , אני מכיר אותם ויש לי את רובם.בקשר ל2009 נחכה ונראה.TeaTime - לדעתי אתה טועה קצת בגלל שנפח השוק תמיד גודל והמעבר לפיתוח רציני יותר בקונסולות בהחלט משפיע.ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים קרירין, יש לי את ה Wii ואני מאוד מרוצה ואין לי שום כוונה לקנות קונסולה אחרת, אבל עובדתית הרשימת משחקים הזאת שאתה אומר לא השתנתה כבר חצי שנה.המשחק הטוב היחיד שיצא ל Wii מאז שקניתי אותה היה אוקאמי.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים תראה זה לא שמאריו מרוצים יצא לפני שנה כרגע יש בצורת ובבצורת התאימות למשחקי גימקיוב עושה פלאים תקופות כאלו היו ויהיו עוד גם ב360\PS3 יש כל מיני שמועות על משחקים כל מיני משחקים שבסימן שאלה מבחינת איכות ומשחקים שהוכרזו אבל בלי תאריך השקה או הרבה מידע אין מה לעשות כרגע בעלי WII צריכים לחכות אחרי LBP וקילזון 2 גם בעלי PS3 יצתרכו לחכות פינל פנטזי\RE5\וGT5 לא קרובים אפילו חבל רק שמשחקים הם לא מוכרים, מה שמחזק את הטענה שהWII נקנה ע"י שוק עקרות בית שלא היה קיים קודם בדקתה את המספרים העולמים של החודשים האחרונים או רק מה שMS מראה לך ? הWII שני רק לDS במכירות משחקים MS הולכת הרבה אחורה וגם אז רק לארצות הברית להראות מספרים בטח גם ב2001 היא תגיד שב2006 היא מכרה הרבה יותר משחקים :lol: חומרה הWII כבר מעל 10 מיליון מעל ה360 ותזכור מי יצא שנה לפני 46.8% משוק הנייחות החדשות לWII לשם השווה ה360 30.8% והPS3 22.4% בנידות לDS 67.8% וליביו המשחקים לDS היו צולעים בהתחלה מה שיש היום זה הרבה בגלל ההצלחה במכירות חומרה וצפוי אותו הדבר לWII בעתיד
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים גם אם מחשבים רק מרגע יציאת הWII עדיין ה360 מוביל ב20 מליון יחידות משחקים צד שלישי. 20 מליון. אין לך מה להתווכח, אנשים פשוט לא קונים משחקי WII.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים TeaTime הWII קרוב לשנתיים בשוק למה אתה לא בודק שנה אחורה ועולמית ? וזה למרות שהXBOX360 פתח אם 10 מיליון חומרה יתרון עולמית שבוע אחרון שנבדק ויצא Soul Calibur IV לPS3\360 ואף משחק גדול לWII Soul Calibur IV היחיד מהנייחות שמכר יותר מי Wii Fitלמעשה זה ככה Soul Calibur IV כל גרסה -PS3+360 ואז יש לך Wii Fit-להזכיר לך 100$ -WII -WII Mario Kart WiiWii Play-זול ודפוק אבל מאוד ריווחי -WIIרק אז Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots -PS3ועבר רק בקצת את Super Smash Bros Brawl ולשם השווה SSBB מכר כבר 6,511,448 מול 2,738,570 לMGS4 ואז NCAA Football 09 -360 Mario & Sonic at the Olympic Gamesכמובן הסוניק הזה מכר מעל 5 מיליון -WII וזה ממשיך ככה לאורך אבל עזוב תבדוק לבד http://vgchartz.com/weekly.phpאתה צריך את ה360 והPS3 ביחד לעבור את מכירות התוכנה של הWII פעם דובי אמר שאין מוכרי מיליונים בWII -Wii Fit-6,254,696Mario Kart Wii-6,770,392 Wii Play-13,970,032 Super Smash Bros Brawl-6,511,448Mario & Sonic at the Olympic Games- 5,197,189Carnival Games- 1,886,341Guitar Hero III: Legends of Rock- 3,058,353Super Mario Galaxy- 6,761,763Game Party- 1,162,708 זה רק מהטבלה בלי משחקים שכבר לא בטבלה דרך אגב הילו 3 נעלם מזמן ואם זה מכשיר של הקרות בית -אז הן קונות המון משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.