עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב של עד 10K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המצלמה למחשב נייד במחיר של ע 10K עפ"י הקריטריונים הבאים:

גודל מסך עד 14 (מעדיף אפילו 13.3).

משקל עד 2+- ק"ג.

כרטיס מסך סביר הכוונה כאן היא שאני יודע שיש בעיה עם סדרה 8 אבל האם יש משהו מקביל ב ATI? - אני בעיקר אשחק איתו פה ושם אבל לא מי יודע מה. (CNC וכאלה..)

מעבד מספיק חזק לסחוב מכונות וירטואליות וVISUAL STUDIO 2008

למישהו יש המלצה?

פורסם

מחשבי 14' בדר"כ לא שוקלים 2 ק"ג.

מחשבי 13' לא מיוצרים עם כרטיסי מסך לגיימינג.

אנא פרט יותר טוב את המשחקים שבהם מדובר (CNC זה C&C? אני לא מכירה את הקיצור הזה). יתכן וכרטיס מסך בסיסי יספיק לך. כמו כן, האם אתה מעדיף להתפשר על רמת משחק או משקל/גודל?

פורסם

כן, T61 הוא דגם מצויין עם איכות בניה טובה מאד, מקלדת טובה ואחריות ל-3 שנים. ה-NVS 140m אכן מבוסס על הליבה של ה-8400m GS. זה לא כרטיס אידיאלי לגיימינג אבל אם אתה מוכן להתפשר על ההגדרות והרזולוציה של המשחק אז תוכל להריץ משחקים נוכחיים. איכות המשחק במשחקים כבדים לא תהיה טובה.

מחליפו של ה-T61, ה-T400 כבר הושק בארה"ב ואולי יגיע לארץ בקרוב. יתרונותיו יהיו בפלטפורמת מונטבינה שתאפשר חיי בטריה גבוהים יותר ובאפשרות לכרטיס מסך חזק בהרבה מה-NVS 140m. אם דברים אלו משמעותיים בשבילך ואתה יכול להמתין קצת יתכן וזה כדאי שכן סביר שתוכל לרכוש אותו בתקציב שלך. אם זה לא מאד משמעותי גם ה-T61 הוא קניה מצויינת.

בתקציב שלך ניתן להשיג את ה-T61 גם עם ספיסיפיקציות יותר גבוהות ורזולוציה יותר גבוהה, זה תלוי בהעדפותיך האישיות. לדוגמא:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9534

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים