עבור לתוכן

Final Fantasy X, עזרה בפיתוח דמויות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני בדילמה קטנה בFF-X בקשר לפיתוח דמויות אני ממש לא יודע לאיזה Sphere Grid לעבור אחרי שאני מסיים Grid של אחת הדמויות.

עם Auron עברתי לGrid של Tidus (מהאמצע שלו) כדי שיהיה מהיר יותר.

עם Tidos המשכתי לGrid של Yuna ולמדתי Shell ו Protect, מה הלאה ? להמשיך בגריד של Yuna ? אולי כדאי לעבור לגריד של Wakka ?

בדיוק הגעתי לסוף הגריד של Wakka גם כן, מה הלאה ? לאן כדאי להמשיך ?

אני קצת רחוק מסוף הגריד של Yuna ו Lulu אבל בהנחה שאני אגיע לסופו, לאן כדאי להמשיך ? ללמד את Yuna קצת קסם שחור ?

בנוסף לכך אני מתלבט בקשר ל"בונוסים" שכדאי לי להשים על הנשקים וחפצי ההגנה שלהם, יש הצעות ?

פורסם

חבל שאתה עובר עם הדמויות על אותם גרידים. אתה מפספס כל מיני יכולות שהיו יכולות להיות לדמויות.

אני ב40 שעות משחק ולא עליתי עם שום דמות על גריד של דמות אחרת.

פורסם
  • מחבר

מה ז"א ?

אני סיימתי את כל הגריד של דמויות מסויימות ואני צריך לפתוח Node נעול ולהגיע לגריד של דמות אחרת.

צברתי כבר 60 שעות משחק ניראה לי. עכשיו במיוחד אני מנסה לפתוח את הנשקים המיוחדים של כולם ולתפוס את המפלצות בשביל הMonster Arena.

ראיתי שאנשים שחרשו 160 שעות+ עברו את כל הגרידים של כולם עם דמויות מסויימות, איזה טירוף.

פורסם

טוב אז במקרה שלך אתה פשוט אוהב להילחם הרבה ולפתח את הדמויות.

אני פשוט אוהב להתקדם בעלילה, יש מעל ומעבר קרבות גם במינימום שצריך כדי לסיים את המשחק.

אני הייתי בmonster arena באזור ה30 שעות.

אישית, אני לא כל כך אוהב את הקטעים האלה שאתה בשטח פתוח, אתה הולך וכל 10 שניות יש לך קרב חדש. זה פשוט מייגע וזה גרם לי לדלג על חלק מהקרבות בעזרת היכולת flee. גם דילגתי על לאסוף את המפלצות בarena בגלל שאחרי שמצאתי כמה מפלצות מצאתי את עצמי עושה מעגלים בכל המפה ומחפש את היצורים שחסרים לי וזה הרגיש די מטופש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים