עבור לתוכן

Q9450 ב-FoxPc משתלם או טעות?

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי,אתה כאילו לא מאמין שזה מה ששילמתי עבור המעבד? תקן אותי אם אני טועה..כי אם זה כך זה לא חוצפה,זה סתם מצחיק ומוזר.

בכל אופן,המעבד בא עם המדבקה,אין סיבה להאמין שזה זיוף לפי מה שהבנתי,וזה בא בתצורת BOX כמו שצריך.

נאמר לי שהסיבה היא פשוט הוצאת המעבד מלמלאי ותפיסת מקומו ע"י ה-Q9550. אכן ראיתי שמחירו של האחרון ירד לסביבת המחיר של ה-9450

• תגובות 44
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי,אתה כאילו לא מאמין שזה מה ששילמתי עבור המעבד? תקן אותי אם אני טועה..כי אם זה כך זה לא חוצפה,זה סתם מצחיק ומוזר.

לא, עד שאראה חשבונית רכישה.

נאמר לי שהסיבה היא פשוט הוצאת המעבד מלמלאי ותפיסת מקומו ע"י ה-Q9550. אכן ראיתי שמחירו של האחרון ירד לסביבת המחיר של ה-9450

שטויות, אם זה מה שאמרו לך והאמנת.

עריכה: לא קיבלתי תשובה לאיזה מייל אתה מצפה? הרי רכשת את המעבד כבר אז לא ברור לי...

פורסם

מצפה למייל של אחד העובדים/הבעלים/מנהל הסניף שיבהיר הכל. אני משוכנע שהעניין יובהר ויתברר שאלו מעבדים מקוריים ותקינים.

ואיזו סיבה יש לך להאמין לא להאמין לי ששילמתי 1050? אני לא מצליח לחשוב על אחת כזו,סלח לי.

היתי מצלם בכיף אבל "קצת" מאוחר והסורק לא בדיוק זמין...

אבל תהרוג אותי באמת למה לא להאמין לי שזה מה ששילמתי Lol

פורסם

איזה מספר אתה רוצה ?

FPO/BATCH ?

UPC ? ( מה זה ? )

EAN ? ( מה זה ?? )

PRODCODE ?

פורסם

אני צריך את המספר שיש בתחתית המעבד (בצידו העליון..הפונה ל-HEATSINK) או שתצלם לי את כולו.

אם אינך מעונין לחשוף זאת שלח לי בפרטי ואחזור אליך בפרטי גם מתי המעבד הזה יוצר ואיפה.

פורסם

איך אתה בדיוק מברר לפי זה?

חיפוש בגוגל אמור להעלות משהו?

פורסם

לא,

פורסם

ואוו פאקינג מחיר, כזה משתלם.

אם היה לי תקציב גדול יותר הייתי הולך על המעבד הזה, פשוט הכי משתלם כיום במחיר שכזה.

פורסם

שמתי לב שאף אחד לא חשב שתכסיס שיווקי כזה יכול לגרום לרווחים אחרים,אולי זה לא המקרה אבל יכול להיות שמחיר נמוך של מעבד שווה את ההבדל בשביל הרכבת מחשב.

מעבד הוא הדבר הראשון שאתה מחפשכשאתה מרכיב מחשב, ובגלל זה חנות שהמעבד זול בא יש סיכוי יותר גדול שיגשו להרכיב מחשב אצלה, לעומת זכרונות שהבדל של 30 ש"ח לא יגרום לך לבחור חנות.

פורסם

אפשר גם להתייחס לזה כאל פרסום נטו בעצם.

הינה תראו איך אתם מדברים על החנות במשך כמה וכמה עמודים והכל בגלל שהם מכרו מעבד ברווח קטן או אפילו בלי רווח בכלל,אבל עדיין חסכו פרסום יקר שהיה גורם לאותו האפקט..

פורסם

יש עוד חנויות עם מחיר נמוך ממה שהצגת.. ;)

פורסם

Adia,

אין צורך לציין שיש מחירים נמוכים,מספיק שזה באזור המחיר - שמלמד על הורדה משמעותית ועל בעצם חוסר הכדאיות של ה-9450 במחירו הקודם

פורסם

חזר למחירו הקודם...

פורסם

מtחר ונגמרו המעבדים הספורים שהיו במבצע הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים