עבור לתוכן

Q9450 ב-FoxPc משתלם או טעות?

Featured Replies

פורסם

תרשו לי להתערב בדיון הזה:

מבלי להיכנס למחירים מדויקים של מכירת מוצרים אני חייב לומר שישנם שני מפיצים רשמיים של אינטל בישראל:

1.איסטרוניקס

2.חיון הפצה.

בנוסף אני חייב לומר בזהירות שלכאורה המעבד המדובר נקנה ( גם אנו רוכשים דרכם מוצרים) משני המפיצים האלו במחיר לחנות גבוה בהרבה מהמחיר שמצהירים חנויות ברשת כמחיר סופי לצרכן.

חובה ורצוי לבדוק כאשר רוכשים מעבד אינטל, וכל מוצר שהוא מיובא ומופץ דרך יבוא רשמי ולא יבוא אפור.

אני יכול להצהיר כאן מעל דפי הפורום באחריות מלאה ששני המפיצים האלו לא מוכרים את המעבדים של אינטל במחירים הנקובים לכאורה בדיון, או כל מעבד אחר שנראה ברשת ככיכול ביבוא רשמי במחיר לא הגיוני.

אגב, היכן המחיר והלינק שדובר במחיר של 1050 שקלים?

• תגובות 44
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

-למחוק בבקשה.

פורסם

הבנתי שניתן לסיים את הדיון, בכ"מ צדקתי בכל מה שציינתי אתמול לאחר בדיקה מקיפה.

פורסם

אני חושב שנכון לפרסם בפורום "מבצעי חיסול" שכאלה.

כולנו מרוויחים בסופו של דבר.

פורסם

נכון, בדיוק יום אחרי הפירסום פה כולם מרוויחים.

פורסם

תקשיב: אם במחירון של חיון ו/או איסטרוניקס המעבד הזה פחות מ-350$( נכון להיום/אתמול) אני מצהיר פה על גבי הפורום שאני ברווז!

עכשיו תחשוב קצת..תחשוב!!!

המחיר של המעבד במזומן הוא 1050שקלים, זאת הנחת מזומן מ-1250? כאילו..דהההההההההההההה אולי תעשה חשבון שתבין שמשהו כאן לא מסתדר... :screwy: :screwy:

אם הם רוצים לעשות "הנחת מזומן" אזי מ-1250 היו מורידים את ה-2.3% מחברת האשראי והיית מקבל מחיר של 1221 שקל :lol:

אבל..מחר אני אבדוק את זה ויש לי קשרים מהעבר באיסטרוניקס( את חיון אני לא מכיר..) ואתן תשובה. אבל אני אומר לך חד משמעי שלכאורה זה מריח לי לא טוב!

אין מצב, אין מצב שהמעבד הזה נמכר ב-1050 שקלים!

עריכה: נפל לי האסימון..לפי מה שאתה אומר:תעיף מבט על מחירונים חדשים של חיון, או יותר טוב- תתקשר אליהם יש לך קשר לאחת החנויות שאיש לך גישה למחירונים???כלומר אתה מ-FXXX XX??

אל תישכח שהחנויות קונים מוצרים בכמויות של בערך 100 יחידות לדוגמא.

לכן המחיר יהיה נמוך יותר ולכן אני מאמין שהם מרוויחים טיפה יותר מאשר מה שאתה חושב.

זו הייתה כניראה מכירת חיסול מלאיי או משהו כזה.

בכול אופן אחלה דיל.

פורסם

קונים מוצרים בכמויות של בערך 1000 יחידות ? לא נראה לי שאף חנות בארץ קנתה Q9450 בכמויות של 1000 יחידות אולי בודדות קנו ביחידות של 100 וגם לא במכה.

פורסם

נראה לך שחנויות בסדר גודל שאנו מדברים קונים 100 מעבדים? השתגעתם או מה???

פורסם

גם אני קניתי מפוקס ב1050 שח

איך אני יודע מאיזה יבואן הגיע מעבד ?

באתר של חיון יש מנוע חיפוש אבל על המעבד עצמו יש מספר ID ארוך מאוד ועל הקופסה יש משהו דומה אבל לא זהה

יש איפשהו הסבר רישמי של אינטל לביעור המספרים על הקופסה ועל המעבד ?

פורסם

מעניין באמת..

שלחתי מייל לאחד העובדים בחנות/המנהל (לא יודע בדיוק של מי המייל שמפורסם שם) עם קישור ובקישתי את תגובתו

פורסם

ואני קניתי ב-785 ש"ח..

יש לך הוכחת קניה למחיר כזה?

פורסם

לאיזה מחיר?

ל-9450 ב-1050 אתה מתכוון?

וודאי. אני קניתי אחד כזה.

פורסם

לאיזה מחיר?

ל-9450 ב-1050 אתה מתכוון?

וודאי. אני קניתי אחד כזה.

אז לאיזו תגובה בידיוק אתה מצפה? אחרי שקנית במחיר כזה את המעבד..

בבדיקה שערכתי כמו שהבטחתי לא איסטרוניקס ולא חיון מוכרים את המעבדים האלו במחיר כזה.

האמת, קצת חוצפה אולי מצדי אבל לא מאמין שזה המחיר שנרכשו המעבדים האלו, באיסטרוניקס וחיון המחיר הזה לחנות הוא 350$ לפני מע"מ, אז איך בידיוק מוכרים אותו בחנות ב-1050???

כשאראה חשבונית קניה אאמין, וסליחה על החוצפה.

באתר של חיון יש מנוע חיפוש אבל על המעבד עצמו יש מספר ID ארוך מאוד ועל הקופסה יש משהו דומה אבל לא זהה

יש איפשהו הסבר רישמי של אינטל לביעור המספרים על הקופסה ועל המעבד ?

תן לי את המספר ואגיד לך מאיזה ובאיזה איזור בעולם המעבד הזה אמור היה להמכר ודרך מי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים