עבור לתוכן

כתבה לא נכונה עם המון שגיעות וחלק כאן מופיע

Featured Replies

פורסם

אני בעל כרטיס קול זה וחייב לומר שיש לי המון השגות נגד הכתבה

שמשום מה דומה מאוד לכתבות בעולם רק מתורגם לעברית

http://hwzone.co.il/reviews/auzen_x-fi_prelude_7_1/

1

ציטוט

המתחרה החדש ביותר בשוק, ה-X-Fi Prelude של חברת Auzentech

הכרטיס בן שנה ונמכר כבר מעל חצי שני בארץ כך שלא הגיע היום או אתמול ובטח לא חדש

http://www.nvnews.net/reviews/auzentech_xfi_prelude/index.shtml

להלן קישור מספטמבר 2007 על הכרטיס כך שזה לא חדש

2.

ציטוט

מההבטחות עדיין נשארות בגדר הבטחות, ולא ממומשות. לדוגמא, אפשרות ה-DTS Interactive אשר הובטחה לנו עדיין לא ניתנת למימוש. גם אופציית ה-DTS NEO אשר נפוצה יחסית בשוק עדיין לא קיימת בכרטיס הזה. החלופה היחידה שיש כרגע לכרטיס ה-X-Fi Prelude להציע לאלו מכם אשר ירצו לשמוע מקורות סטריאו בכל הרמקולים שלהם היא ה-CMSS של Creative אשר מכפילה את הסאונד. כרגע אין שום אפשרות ליצור צליל היקפי על ידי אלגוריתם כלשהו. Auzentech מבטיחה להוסיף אפשרויות אלו בגרסאות עתידיות של הדרייברים. אך עד שהן יהיו זמינות, כדאי לקחת עובדה זו בחשבון.

אני כבר מעל חצי שנה ממתין לדרייברים שיביאו את ההבטחות לכרטיס תחת ויסטה

לצערי החברה כבר שנה מבטיחה ללקוחות עוד כמה שבועות

ואין פתרון להמון בעיות תחת מערכת הפעלה של ויסטה 32

ולכן לא ממליץ לבעלי ויסטה

3.

ציטוט

גם הפעם בדומה לשאר הביקורות בחרנו להריץ את הבדיקה ברזולוציות של 16bit ו-24bit ובתדרי דגימה של 44.1KHz, 48KHz ו-96KHz. חשוב לזכור כי תדר דגימה של 44.1KHz הוא הנפוץ ביותר במוזיקה סטריאופוניות, 48KHz הוא תדר נפוץ לשימוש במשחקים מחשב, ו-96KHz הוא תדר נפוץ לסרטי DVD בפורמטים השונים (DD, DTS ושאר הפורמטים החדשים יותר).

טעות חמורה 48 KHZ הוא הנפוץ למשחקים , סרטים DVD גם דולבי דיגיטאל וגם DTS

96KHZ ישנם מספר זהום ביותר של תקליטורים ורובם של אספנים ( לארץ אולי מגיעים רק עפ"י הזמנה מיוחדת מחו"ל ) ובטח לא היה תקליטור ישראלי 1 שהגיע עם 96 KHZ

צער לי זה מונח בסיסי שכותב הכתבה חייב להכיר

פורסם

אנתולי?

תגובה?

פורסם

בדר"כ אני לא מגיב לשטויות, אבל הפעם אכבד אותך בתגובה.

1. אף אחד לא אמר שהוא חדש. אלא שהוא החדש ביותר בשוק.

2. לא הבנתי מה הבעיה. רשמת בדיוק מה שאני רשמתי.

3. טעות לא חמורה בכלל. אולי DD בא ב-48KHz, אך DTS מאפשר 96K בלי שום בעיה, ואני נתקלתי כבר בלא מעט סרטים שכאלה. אני בכלל לא מדבר עם הפורמטים החדשים יותר.

אז פעם הבאה לפני שרושמים דברים שגואים, ועוד באים בטענות לבן אדם שהשקיע, כדאי לוודא לפחות שמדברים לעניין ולא רושמים סתם שטויות.

אגב, לא יודע למה אתה מנסה לרמוז כשאתה אומר שהיא דומה מאוד לכתבות אחרות בעולם, אך תהייה בטוח שהושקעה כמות עצומה של עבודה בהכנתה, וכל דבר נבדק בצורה דקדקנית כמו בכל ביקורות כרטיסי הקול הקודמות שביצעתי. אם המסקנות של הביקורת דומות, אז זה אומר סך הכל שכולם מסכימים בנוגע ליתרונות ולחסרונות של הכרטיס.

עריכה:

אגב, אם תעבור על "כתבות בעולם", תראה שהביקורות אצלנו מקיפה הרבה יותר, ומכילה הרבה יותר מכל דבר. חבל מאוד לראות שמישהו שלא מבין הרבה במיוחד רושם טעויות גסות כמו שרשמת. אני לא ראיתי שום אתר שבדק את הכרטיס בהשוואה לכל הכרטיסים שאנו בדקנו. לא ראיתי שום אתר שבדק עם כמות גדולה של באנצ'ים כמו שאנחנו בדקנו. לא ראיתי שום אתר שעשה השוואה מדוקדקת של איכות הקול והרכיבים כמו שאנחנו בדקנו. ולא ראיתי שום אתר מעולם שעשה בדיקה גרפית מעשית של ה-Crystalizer וה-Bit Matched Playback.

חבל לראות שבמקום לפרגן לאנשים שמשקיעים ועושים כל מה שרק אפשר לבקש בביקורת, אתה מחפש שגיאות קלות (שלמעשה אינן שגויות כלל), בכדי לנסות ולהראות כמבין גדול בתחום.

Anatoli.

פורסם

בכיצור, קטבה לו נחונא אם עמון שגיאי קטיב... :D

פורסם

אני את דעתי כבר אמרתי לך אישית בהודעה פרטית, אז אגיד שוב

ביקורת מעולה :xyxthumbs::yelclap:

אני קראתי לא מעט ביקורות בחול, ואף אחת לא מגיעה לקרסוליים של הכתבה שלך, מה עוד שרוב הביקורות מתייחסות בעיקר לנושא של משחקים או סרטים, אהבתי גם את ההתייחסות לנושא מוסיקה וסטריאו

מעולה :xyxthumbs:

פורסם

תודה עוז. אכן נחמד לשמוע פידבק חיובי אחרי השקעה ועמל רב כל כך. במיוחד כשזה בא ממישהו כמוך שאני יודע שאכן קרא המון כתבות ואיכפת לו מאוד מאיך הציוד נשמע :)

Anatoli.

פורסם

מה שכן איכזב אותי, זה שהכרטיס עולה לא מעט, ובסופו של דבר לא ממש "מספק את הסחורה".

דרך אגב

רק שאנשים יבינו כמה השקעה אנטולי עושה - כנסו לאתרים בחול, אנשים שם שואלים אין ספור שאלות (גם כיום!) על ASUS D2X ועל אוזנטק

ועל רוב השאלות אנטולי ענה!!!

אם אנשים בארה"ב היו יודעים לקרוא עברית, מבטיח לכם שהוא היה מקבל הרבה תשבוחות על הביקורה היפה מאוד שעשה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

1.

96KHz הוא תדר נפוץ לסרטי DVD

אני במקרא עובד בתחום התקליטורים ובגלל זה רכשתי את הכרטיס קול במחיר 1200 ש"ח

DVD לא מגיע בכלל ב- 96 KHZ רק 48 KHZ ככלל

ישנם קמצוץ של DVD בעולם שמוקלטים ב- 96 KHZ ורק ביבוא ניתן לקנות אותם

אולי יצאו 100 תקליטורים ב- 96 KHZ בעולם

וכדי שתבין אתה טועה בענק שאתה כותב שזה תדר נפוץ !

ומכאן אני מאוד ב- דילמה באם אתה כתבת את הכתבה כי הדבר הזה הוא מונח בסיסי

2.

אף אחד לא אמר שהוא חדש. אלא שהוא החדש ביותר בשוק

הכרטיס יצא לפני שנה

מאז יצאו כרטיסים רבים לשוק גם של קריאטיב

כך ששוב הוא לא הכי חדש

3. מצורף לכם כתבות של הכרטיס בגוגל שאני קראתי את רובם בשקיקה

וקטעים רבים מתורגמים לעברית בכתבה באתר זה

http://www.google.co.il/custom?hl=iw&inlang=iw&client=pub-5675572288465854&cof=FORID%3A1%3BGL%3A1%3BS%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.uzit.co.il%3BL%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.uzit.co.il%2Fimages%2Fuzitlogow.gif%3BLH%3A80%3BLW%3A260%3BLBGC%3A336699%3BLP%3A1%3BLC%3A%230000ff%3BVLC%3A%23663399%3BGFNT%3A%230000ff%3BGIMP%3A%230000ff%3BDIV%3A%23336699%3B&domains=www.uzit.co.il&q=X-Fi+Prelude%2BReview+&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&sitesearch=&meta=

אני מסכים איתך שעשית עבודה יפה של תרגום אבל שוב רק תרגום , לא בדיקה טכנית

4. אדם שלא מבין במונח בסיסי שאין כמעט בעולם DVD 96KHZ

לא יודע גם לבחון ומדוד כרטיס קול !!!!

יותר מכך חלק מהמכשירים שמודדים את הכרטיס קול ואתה כתבת

גם אצל הטכנאים בחברתי אין להם שלא לדבר על תואר מהנדס כדי להבין איך מבצעים בדיקות כמו שכתבת והצהרת !!!!!!

5. אני לא מבין גדול בתחום אבל תאמין לי שגם אתה לא מבין גדול !!!!

ועוד במיוחד שאתה כותב ש- DVD מגיע ב- 96 KH Z

6. טענת בכתבה שתוך כמה שבועות יצא דריברים חדשים

מעניין זה גם כתוב בכל המבדקים לפני שנה

ועד היום דריברים שצריכים להבטיח תקינות ואלמנטים בויסטה לא יצאו

יותר מכך אני כבר מיואש מלשלוח מייל לחברה על "הפאקים " של הכרטיס קול בויסטה

שבמשך שנה לא סודר , ואתה כותב שבעוד או שתוך כמה שבועות זה יסודר ???????????

במשך שנה לא הוציאו

חצי שנה אני משתגע מהמיילים שאני כותב לחברה

ואין תיקונים

אפילו אתה כותב על צרות של דרייברים בכרטיס לויסטה

פורסם

הגרסא הראשונה של הפוסט הזה הייתה נחמדה הרבה יותר. אך לאחר שראיתי מה כתבת (גם בפרטי), אני ממש לא מתכוון לנסות ולהיות נחמד.

מכעיס שאנשים כמוך מלכלכים את האתר הזה. במקום לתת כבוד ולפרגן לאנשים שמבינים יותר מהם, ותורמים הרבה יותר מהם, בוחרים לכתוב מלל שטותי ושגוי ועוד לנסות ולהוריד את עשרות (אם לא מאות) שעות העבודה שישנן בכתיבת ביקורת לפח.

Anatoli.

פורסם

אנטולי לא יפה!!!

לא צריך לרדת לרמה של אנשים כאלו.

זכותו להגיד מה שרוצה, בעיה שלו תאכלס.

עזוב, באמת שלא שווה לך את המאמץ ואת המריבות.

אתה עשית כתבה מעולה, תמיד יהיה אנשים שיחשבו אחרת - זכותם.

פורסם

תודה יואל. טוב לראות תגובה מאדם שמבין משהו :)

אגב, תקופות בחינות, אבל אחריה אני אצלך לשמוע את ה-QUADים :D

ואכן טרולים לא צריכים לקבל תגובה. לצערי חטאתי והגבתי פעם אחת יותר מדיי.

Anatoli.

פורסם

לא נורא, אתה מתמודד יפה ;)

בכל מקרה, בהצלחה בבחינות!

אני מקווה לסיים במהלך השבוע הקרוב עוד כמה חיזוקים נוספים לתיבה והוספה של ספייקים משולבים עם בסיס מאסיבי,

בינתיים ה-setup נשמע לא רע בהתחשב בהגברה "הרעועה", ייתכן ועד שתגיע זה ישמע אפילו יותר טוב.

פורסם

מר juyt76 היקר,

אני לא יודע מי אתה ומהיכן הגעת אלינו אך על דבר אחד איני מוכן לעבור לסדר היום, כשמישהו מגיע וטוען שהכתבות שלנו מועתקות מאתרים אחרים בעולם. זאת לאחר שאנחנו משקיעים משאבים רבים מאוד על מנת לבדוק בעצמנו כל מוצר ומוצר שסוקר באתר בשנים האחרונות. אני יכול לומר לך בוודאות שאנטולי בדק באופן אישי את הכרטיס המדובר ולא רק אותו אלה גם כרטיסים אחרים שמופיעים בכתבה לצורך השוואה. אם באת לכאן כדי ללכלך סתם על הכתבות שלנו, אני ממליץ לך לעזוב שכן אנשים כמוך בהחלט לא רצויים פה. ולא, אני ממש לא מבטל ביקורת שאנשים מעבירים על התוכן שלנו, אנחנו מברכים ומקבלים בברכה כל ביקורת, אבל כשבן-אדם כמוך מגיע ומעיז לומר שאנחנו מעתיקים את הכתבות שלנו מחו"ל? לא ולא!

הדיון ננעל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים