עבור לתוכן

בעיה חמורה של וירוסים ורוגלות

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה מחשב חדש אבל ברב חוכמתו הוא נכנס לאינטרנט בלי שום אנטיוירוס וכתוצאה מזה נכנסו לו המון וירוסים ותוכנות ריגול הבאתי כמה תוכנות נגגד הריגול ואת הnod 32 נגד וירוסים הבעיה היא כאשר אני מנסה להעלות את הוינדוס הוא עולה ממש לאט ורואים רק את הרקע של שולחן העבודה אז הבנתי ששולחן עבודה לא עולה אז גרמתי לו לעלות בכך שלחצתי ctrl+alt+del ועשיתי תהליך חדש שקוראים לו explorer.exe וכן העליתי את שולחן העבודה והכל אבל הבעיה שנוצרה היא שהמחשב עובד כמה שניות ואז הוא מביא מסך כחול מסך מוות כזה וזה חוזר על עצמו כמה פעמים חייב עזרה דחוף תודה

פורסם

תגיד, על נקודה ופסיק שמעת? בלתי אפשרי לקרוא את ההודעה שלך.

אם המחשב חדש, אז שיפרמט ויתקין מחדש windows (בהנחה שהוא לא הספיק לאגור עליו חומר חשוב). נראה לי הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל לנסות להתקין כל מיני אנטיוירוסים למיניהם שיפתרו את הבעיה באופן חלקי.

פורסם

ואם מגלישה בלבד ללא אנטי וירוס נכנסו לו כ"כ הרבה וירוסים ורוגלות - אני חושב שהוא צריך לשנות את הרגיל הגלישה שלו.

אני שנה בלי שום תוכנת הגנה כלשהי וכשאני מדי פעם מוריד אחת כדי לבדוק - המחשב שלי נקי.

בכל אופן,אם זה המצב צריך Nod32 ותוכנה נגד רוגלות וספייוור. בנוסף מדי פעם צריך Trojan remover

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים