פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה שמתאים ל הוט.מעוניין לקבל המלצה על כרטיס טוב במחיר סביר.חומרהE84004 גיגה זיכרוןמערכת הפעלה XP או vistaתודהחנן
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כמובן.בנוסף, הכרטיס מגיע עם שלט שכולל blaster, שאותו אתה מדביק ל"צג" הממיר וככה יכול להעביר ערוצים דרך השלט של הכרטיס, ולא זקוק לשלט של הממיר.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים SLAX איזה גרסה של הכרטיס בדיוק ? MCE עם REMOTE ? *מזמן לא שיחקתי עם SLAX .. הזכרת לי
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים SLAX איזה גרסה של הכרטיס בדיוק ? MCE עם REMOTE ? כן.. *מזמן לא שיחקתי עם SLAX .. הזכרת לי ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כן.דגם מומלץ - hauppauge pvr-150.תתרחק ומינסיון.. יש לי שתי כרטיסים מסוג זה! יש אבל ים של בעיות במיוחד על XPהיתי ממליץ לך על אחד הדגמים של AVerMedia + שלט אורגנל של מקרוסופט זה יצא אותו הדבר...
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים תתרחק ומינסיון.. יש לי שתי כרטיסים מסוג זה! יש אבל ים של בעיות במיוחד על XPהיתי ממליץ לך על אחד הדגמים של AVerMedia + שלט אורגנל של מקרוסופט זה יצא אותו הדבר... יותר פרטים בבקשה ??? איזה דגם איזה "שלט אוריגינל" מה עם ויסטה64 ?
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר על איזה כרטיס אתה ממליץ? כמה פשוט להוריד לוח שידורים של הוט אליו? מהי איכות ההקלטה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.