פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים שלום, קניתי לפני מספר ימים מחשב ויש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני מפעיל את המחשב (עד לרגע שבו הווינדוס נטען) יש מלא תקתוקים מוזרים שבאים מהמחשב (ככל הנראה מהלוח אם) זה נשמע כמו רעש של מתג שנפתח ונסגר או משהו כזה... בכל אופן, כאשר יש את הטעינה של הווינדוס (ויסטה) התקתוקים חוזרים וכאשר יש את התקתוק אז הטעינה של הווינדוס (מד ההתקדמות) נעצר ל3 שניות ואז הווינדוס עולה... כאשר המחשב מופעל הרעש הזה נשמע אחת ל-4 שעות. מזה יכול להיות?? ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי משהו מיוחד, זה ממש רעש פיזי ולא צפצוף רגיל של הלוח שהמחשב נדלק, כאילו מתג זז לאון ואוף... המחשב שלי: מעבד E8200 לוח אם: Asus P5K Se זכרון מושקין 2 כפול 2 גיגה (סה"כ 4) דיסק קשיח 1 (מערכת הפעלה): 500 גיג'ה של סיגייט 32 מגה באפר סאטה 2 דיסק קשיח 2 : מקסטור 16 מגה באפר סאטה 1 מארז מקורי thermaltake סופרנו ספק כח מקורי thermaltake 450 וואט כרטיס מסך : HD3650 של גיגה בייט את הדיסק הקשיח (1) ואת הספק כח קניתי לפני חודש והיה מותקן במחשב הישן חודש בלבד, לאחר מכן העברתי לחדש. יש להדגיש כי המחשב עובד מצוין, לא נתקע לשניה לא משנה כמה אני מעמיס עליו והכל עובד בצורה חלקה, גם שיש את הרעש הזה פעם ב4 שעות המחשב לא נתקע באותו רגע תודה על העזרה !
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים נשמע כמו רעש של ההאצה של המאווררים.תכבה את המחשב, תפתח את הדלת של המארז ואז שוב תדליק את המחשב.סתכל שם על המאווררים, ואם אין מהם רעש נסה לברר מאיפה הרעש בא.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים "תקתוק", או "רעש של מאוורר"?אם תקתוק, הרץ בדיקה לדיסק הקשיח, בעזרת MHDD או תוכנת ניטור של יצרן הדיסק (מדריך בסטיקי).
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר תודה לכל העוזרים, זה בוודאות לא רעש מוזר של מאוורר, אולי זה באמת משהו בלוח שמנסה לעשות משהו למאוורר, בשביל זה שאלתי אתכם, בכל אופן זה רעש של תקתוק כאילו מתג פיזי מנסה לזוז ולא מצליח... ככה אני חושב [br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 13:03:50 אוקי פתחתי את המחשב, והרעש נבע ככה"נ מהצורב (אופטיראק X16) שהוא IDE ולא SATA, ניתקתי אותומהמחשב, הרעש לא היה אבל היה שגיאה במסך כחול לפני טעינת ווינדוס שקובץ אחד או יותר לא נמצאים בגלל הפסקת חשמל, בכל אופן שניתקתי את הצורב לא היה את הרעש עד להודעת שגיאה, אחרי זה עשיתי תיקון מחשב והוא השלים את הקובץ החסר הזה ב2 דקות... האם הקול הזה מבשר על מותו של הצורב? כי הוא צורב חדש יחסית, איך אני יכול לטפל בבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.