פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים על תתקינו תדרייבר הזה!!! חרא דרייבר ניסיתי לשחק עכשיו בGRID בדרייבר הקודם ה177.39 משהו כזה הוא רץ חלק על 8XCQ ....עכשיו הוא עושה טובה שהוא רץ על הX8 הרגיל בפילטרים האלה !!!!!!!!!1 לא צריך ליהיות פה חח
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים צחי,אני אשנה את ההסבר שלי לעברית (אגב, אני מציע לך לשפשף את האנגלית שלך, זה יועיל לך מאוד בכל תחום המחשבים/משחקים וכו').1) התחל --> לוח בקרה --> מערכת2) בחר את הטאב "חומרה".3) בחר "מנהל ההתקנים".4) קליק על "מתאם מסך" (או "כרטיס מסך", לא בטוח איך זה בעברית).5) קליק ימני על שם כרטיס המסך שלך, בחר מהתפריט "הסרת התקנה".6) אתחל את המחשב (ריסט), ותעלה אותו על SAFE MODE ("מצב בטוח", לא בטוח איך זה בעברית).7) הרץ את התוכנה "דרייבר קלינר" והסר את שאריות הדרייבר.8) לאחר מכן, לך שוב לאותו מקום ב"מנהל ההתקנים". אמור להיות לך שם סימן שאלה צהוב על כרטיס המסך. קליק ימני על זה ובחר התקנת דרייבר. אתה צריך לבחור "מתוך דיסק" ולבחור את הדרייבר שהורדת.אם כל זה לא עובד ואין לאף אחד אחר עצות עבורך - פרמט את המחשב והתקן מחדש ווינדוס.
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים מחבר רגעבתוכנה driver cleaner יש לי כמה דברים למחוק זאת הרשימה מה צריך למחוק:ATIATI HYDRAVISIONATI MMCATI REMOTE WONDERATI UNINSTALL UTILITYATI WDM?וגם שאני עושה סייף מוד ומוחק הכל אז לצאת מסייף מוד ואז להיכנס לרגיל ולהתקין או ישר?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 17:54:00שניה עוד משהו..בעוד תוכנה שאומרת תפרטים של המחשב רשם לי של הכרטיס מסך שאני צריך :ATI Radeon 9550 / X1050 Series ATI Radeon 9550 / X1050 Series Secondary משהו יכול להביא לי אותם אבל אותם במדיוק לא רק radeon 9550אולי זה יעזורמערכת XPתודה
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים לא הבנתי כלום עמית האא אופסXDD טעות שלי חח רציתי לשלוח את זה בנושא השני על החבילה החדשה סורי חח
פורסם 2008 באוגוסט 1417 שנים רגעבתוכנה driver cleaner יש לי כמה דברים למחוק זאת הרשימה מה צריך למחוק:1. לדעתי, עליך לבחור ATI2. נסה להתקין ב-SAFE MODE3. ברוב המקרים, קבצי ההורדה של ATI הם כללים ומזהים לבד את סוג הכרטיס המתאים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.