עבור לתוכן

שלום לכולם, חדש:) מחשב לשמוש גרפי בלבד בין 4-4.5k

Featured Replies

פורסם

הייתי לוקח את הטושיבה בעיקר בגלל כרטיס המסך שהוא מגיע איתו אבל כמובן משדרג את הזיכרון.

פורסם

הייתי לוקח את הטושיבה בעיקר בגלל כרטיס המסך שהוא מגיע איתו אבל כמובן משדרג את הזיכרון.

מה ש-averaraz אמר. :xyxthumbs:

הטושיבה ללא ספק מתאים יותר לעבודה תלת מימדית.

ניסיתי לעשות מן סקר קטן על איזה חברה של מחשב ללכת קודם כל...הגעתי למסקנה שהגיגבייט הכי טובים(תקני אותי אם אני טועה)

הם גם אמינים מצויינים ומהחוות דעת שקיבלת הם גם חזקים(הכל יחסית למחיר כן?)

כפי שכבר ציינתי בדיון הזה זה מיותר לנסות לקבוע איזו חברה הכי טובה ובטח שלא מומלץ להנעל על חברה אחת ככה. יש לבדוק כל דגם לגופו. לכל דגם יתרונות וחסרונות והחברה רלוונטית יותר בתחום השירות והאחריות. גם אם אתה מנסה להכליל את כל הדגמים של חברה ביחד, לכל חברה יהיו יתרונות וחסרונות על פני חברות אחרות. בקיצור אין "חברה הכי טובה".

אני לא כל כך רוצה ת'hp שהצעת לי למה אמרו לי שהשרות שלהם הוא מתחת לכל ביקורת(זה מה שאמרו פה אנשים)

איזה HP? לא המלצתי לך על שום דגם של HP....

אוקיי...קודם כל רציתי להגיד לך המון תודה על העזרה והסבלנות...

בבקשה. :)

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

קודם כל רציתי דעת...למה ללכת על הטושיבה דווקא?

הרי לפי הדגמים שנתתי הדגם הזה(סתם למשל...) -

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=696056

נראה יותר טוב מהדגם של הטושיבה...תקנו אותי אם אני טועה אבל המעבד של ג'יגבייט Intel Core 2 Duo T9300

נשמע יותר טוב ממעבד של טושיבה Intel Core 2 Duo T5550 (ככל השהמספרים עולים ככה הדגם יותר טוב לא? חח)

עכשיו אם אני הולך על הטושיבה...אמרתם להגדיל את הנפח...השאלה היא לכמה? ל2 ג'יגה או 3 ג'יגה?

ושאלה נוספת...אם הייתם אתם צריכים לקנות מחשב נייד...לצרכי גרפיקה וכאלה...מה הייתם קונים?איזה חברה ודגם הייתם קונים...?

יש לציין שבהתחלה המחיר היה 4000 אלף ועכשיו הוא כבר הגיע ל5000 אלף...(סופי בהחלט!).

ושאלה לא פחות חשובה...מאיפה הייתם קונים...ממקומות כמו באג ששמעתי שהם יקרנים אבל יש להם מחשבים שאין לכולם או מקומת כמו KSP למשל?

סתם לדעת בשביל לדעת:)

ו-tgolin בקשר לHP זה היה פרי דמיוני חחחח:) אז מתנצל...:)!

זהו לבינתיים מקווה שלא יהיו עוד שאלות!!!!!!!!:))))

שיהיה שבת שלום לכולם:)!

פורסם

אז ככה...

קודם כל רציתי דעת...למה ללכת על הטושיבה דווקא?

הרי לפי הדגמים שנתתי הדגם הזה(סתם למשל...) -

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=696056

נראה יותר טוב מהדגם של הטושיבה...תקנו אותי אם אני טועה אבל המעבד של ג'יגבייט Intel Core 2 Duo T9300

נשמע יותר טוב ממעבד של טושיבה Intel Core 2 Duo T5550 (ככל השהמספרים עולים ככה הדגם יותר טוב לא? חח)

עכשיו אם אני הולך על הטושיבה...אמרתם להגדיל את הנפח...השאלה היא לכמה? ל2 ג'יגה או 3 ג'יגה?

ושאלה נוספת...אם הייתם אתם צריכים לקנות מחשב נייד...לצרכי גרפיקה וכאלה...מה הייתם קונים?איזה חברה ודגם הייתם קונים...?

יש לציין שבהתחלה המחיר היה 4000 אלף ועכשיו הוא כבר הגיע ל5000 אלף...(סופי בהחלט!).

ושאלה לא פחות חשובה...מאיפה הייתם קונים...ממקומות כמו באג ששמעתי שהם יקרנים אבל יש להם מחשבים שאין לכולם או מקומת כמו KSP למשל?

סתם לדעת בשביל לדעת:)

ו-tgolin בקשר לHP זה היה פרי דמיוני חחחח:) אז מתנצל...:)!

זהו לבינתיים מקווה שלא יהיו עוד שאלות!!!!!!!!:))))

שיהיה שבת שלום לכולם:)!

הג'יגבייט מגיע עם כרטיס מסך יותר חלש מהטושיבה וגם הכרטיס מסך שלו נחשב לבעייתי(מתחמם מהר מאוד) כך שכדאי להימנע מכל כרטיסי 8400GS.

נכון המעבד של הג'יגבייט יותר טוב אך אתה לא יכול להינות מכל העולמות בתקציב מוגבל והמטרות שלך הן גרפיקה לכן עדיף להשקיע בכרטיס מסך איכותי.

כך עוד מחשב שיכול להתאים

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143&products_id=21708

יש לו כרטיס מסך

ATI 3470 256MB

פורסם

בדיוק. אתה לא יכול לקבל גם כרטיס מסך חזק וגם מעבד חזק בכזה מחיר. הטושיבה הזה הוא למען האמת מציאה לא קטנה שכן אני לא מכירה אף דגם אחר במחיר של 4500 ש"ח שנותן כרטיס מסך שמתקרב לרמה הזו (הופתעתי לגלות את האפשרות הזו בכלל). יש הבדל מאד משמעותי בביצועים בין 8400m GS ל-HD 2600.

בקשר ל-5920G של Acer, לדעתי זו בחירה פחות מוצלחת מכיוון שה-HD 3470 חלש משמעותית מה-HD 2600 ושאר הספסיפיקציות כמעט זהות (חוץ מהזכרון שזה הבדל לא גדול במחיר לשדרג). כמו כן איכות הבניה של ה-A200 יותר טובה.

אתה יכול לשדרג ל-2gb בשלב זה. תמיד ניתן לשדרג עוד כשיהיה לך את התקציב.

אני מרגישה כאילו אמרתי את זה כבר הרבה פעמים בדיון הזה אבל :P....השורה התחתונה היא:

אם אתה רוצה ביצועים גרפיים טובים אתה צריך כרטיס מסך סביר - תתפשר על המעבד ולך על הטושיבה.

אם אתה רוצה לוותר על ביצועים גרפיים תלת מימדיים טובים תתפשר על הכרטיס הגרפי ואז אתה יכול לבחור ב-Gigabyte או באחת האפשרויות האחרות שעלו (אני ממליצה יותר על ה-N200 בגלל הרזולוציה הגבוהה)

אני לא יכולה להמליץ על מקומות לקנות לצערי :)

אני הייתי הולכת על הטושיבה. בהצלחה בלימודים!

פורסם
  • מחבר

טוב הודעה אחרונה בהחלט שלי:)

ההתלבטות שלי הייתה בין 3 מחשבים:)

אחד הטושיבה

satellitr a200-23n

או ללכת על lg

e500 s.ap9de

או ללכת על dell

1525 v800

בסוף קניתי את הדללללללללללללללללללללל

מקווה שהבחירה נכונה בדיעבד?:)

פורסם

תתחדש, בהצלחה בלימודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים