עבור לתוכן

מפרט AMD ב3,000 שקלים , 4870 או 4850. גיימינג [התייאשתי ניסיון אחרון לקבלת מפרט]

Featured Replies

פורסם

AMDמעבדים=לשוק הנמוך , INTEL=לגבוה

ככה זה

• תגובות 58
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה ההתלהבות מ-amd :screwy:

מהנסיון המועט שיש לי, כשניסיתי לעשות עדכון דרייברים ל-amd לחבר שלי - העדכון נפל והפיל את כל המחשב ביחד איתו. במחשבים שבניתי לעצמי עם אינטל ונבידיה לא נתקלתי בתופעה ה"מעניינת" הזו.

ולגבי 4870 - הוא מוביל רק בחלק מהבנצ'ים, לא בכולם. והוא אמנם חוסך בקנייה 70 שקל, אבל למי שמשאיר את המחשב דלוק 24 שעות הוא עולה את המחיר הזה כל חודש אם משווים את צריכת החשמל ל-260gtx כשלא משחקים.

אני לא בא להגיד שהכרטיסים החדשים של ati לא טובים, כי הם כן, אבל הם לא יותר טובים משל נבידיה. לכן, לא צריך להתלהב ולשבח ולהטעות אנשים שלא הסתכלו על בנצ'ים.

רק כדי שנבין, במשחקים היותר מעניינים שיש, crysis, mass effect, oblivion נבידיה עדיין מובילה.

וליותם, אני נאלץ להסכים לצערי עם רלף קליין amd שאמנם אתה מרבה לשבח ולהמליץ על מערכות של amd אבל לעצמך קנית מערכת intel, וזה קצת מוזר, בוא נגיד.

פורסם

זה לא שיש התלהבות מ-AMD, פשוט התקציב דחוס מדי בשביל אינטל...

פורסם

זה לא שיש התלהבות מ-AMD, פשוט התקציב דחוס מדי בשביל אינטל...

משפט חכם שאומר הכול :cool2:

פורסם

זה לא שיש התלהבות מ-AMD...

אתה טועה לצערי..

רוב המפרטים המומלצים באתר הם של amd - מגבלת תקציב אולי, אבל לא לגמרי בטוח...

ולגבי הכרטיסי מסך ההעדפה הברורה בפורום היא גם לכיוון של amd, למרות הורדות המחירים של נבידיה שהשוו את הביצועים מול התמורה.

לא יודע למה, אבל זה מזכיר לי את כל החכמים שאומרים לא לעבור לוויסטה כי היא מערכת הפעלה גרועה ולא ניסו אותה אפילו. סתם החליטו שככה זה ועכשיו מדברים הרבה בלה בלה בלה :)

פורסם

^^^ אתה מדבר שטויות לגמרי, אל תנסה לחפש קוספירציות, בד"כ הם לא קיימות.

אני חבר הפורום כבר הרבה שנים, ובשנתיים האחרונות במרבית הזמן ההמלצות נטו לטובת אינטל, עם הזמן

כנראה גם ב-AMD הבינו זאת וחתכו מחירים בצורה אגרסיבית מה שהביא לכך שהמעבדים שלהם כרגע מאוד אטרקטיבים

לפלח שוק הנמוך, שבד"כ גם לא זקוק לתוספת הביצועים של מעבדי אינטל, לכן הם כרגע מומלצים.

כמו כן, לגבי כרטיסי מסך. מאז יציאת הדור האחרון של כרטיסי המסך (4850/4870) כרטיסים אלו היו אטרקטיבים יותר

מבחינת עלות/תועלת ולכן הם מומלצים, מה שמתחיל להשתנות קצת לאחרונה. בדור הקודם ההמלצות היו הרבה יותר

חד צדדיות לכיוון NVIDIA כיוון שאז ה-8800GT/GTS שלטו בשוק.

בקיצור מרבית הפורום מתנהג בצורה הגיונית ויעילה. רק אתה ודומיך מחפשים מדי פעם קונספירציות ומכפישים לשווא.

פורסם

^^^ אתה מדבר שטויות לגמרי, אל תנסה לחפש קוספירציות, בד"כ הם לא קיימות.

עוד אחד שמדבר הרבה, אבל עם מעבד של אינטל וכרטיס של nvidia :)

יכול להיות שאתה זקוק לתוספת הביצועים של ה-8400 בשביל כרטיס המסך 9600 שלך? זה די בניגוד להמלצות באתר אם אני לא טועה.. הרי גם 5200X2 מספיק לכרטיס שלך. למה לא בחרת 3870, אותם ביצועים בדיוק כמו של nvidia?

ומי מדבר על קונספירציות בכלל, הצחקת אותי. :nixweiss:

פורסם

אתם ממש אלופים בלדבר שטויות. מזל שאתם לפחות מצליחים לשעשע אחד את השני.

למה אין לי מחשב מבוסס AMD? אז זהו שיש לי 4 מחשבים. 3 מתוכם הם של AMD, באף אחד מהם

לא היו לי את הבעיות ההזויות שאתם מתארים.

המחשב הנוכחי שלי נקנה לאחר התייעצויות רבות פה בפורום ובהתאם להמלצות.

למה יש לי 9600GT? זה היה הקירור מסך הכי טוב עם קירור פסיבי בעת שקניתי את המחשב בהתאם לתקציב שלי.

כמו כן, לגבי המעבד אני מבצע פעילויות קידוד רבות שדורשות כוח מעבד, לכן במקרה שלי ה-8400 חיוני מאוד,

דבר שלא בא לידי ביטוי אצל 90% מהקהל הרחב.

כמו כן, כל ההודעה הקודמת שלי עומדת בקנה אחד עם המקובל בכל הפורומים הגדולים שאני מכיר.

הדעות שלך ושל החבר המצחיק שלך לא עומדות בשום מבחן מציאות.

פורסם

מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box

¤375

כמות:1

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239

לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3

¤412

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496

כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB

¤365

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836

זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP

¤422

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe

¤920

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD

מארז כולל ספק Antec NSK6580 430W

¤510

http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK6580

סה"כ מחיר לכל המוצרים:3004¤

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

פורסם

ראלף את ההודעת ספאם הבאה שלך אני לא אראה בעין יפה.

אם אין לך מה להוסיף לדיון פשוט תשתוק.

ראלף - אני עברתי מזמן את הגיל של משחקים בטרולים ומנהלים, אזהרות ובאנים :s07:

אם יש לך מה לתרום מלבד חוויות אישיות מאכזבות אתה מוזמן לעשות כן, בצירוף לינקים והסברים קצת יותר אינטילגנטיים מ"קח אחי NVIDIA זה סוס עבודה חבל"ז ו-AMD סתם זבל - תאמין לבאבי!". אחרת, אשמח אם לכל הפחות תשמור על רמת הדיון גבוהה ותציין בבירור שזו חוויה אישית כאובה ופרטית שלך.

המשך הספאם פה ובת'רדים אחרים יאלץ אותנו לתת לך באן לטובת שאר המשתמשים - אין פשוט מזה אך אנא חסוך לנו את משחקי הילדים האלה.

לסיכום, אני מצטט את תשובתי אליך בת'רד דומה:

ראשית, עם כל הכבוד ותוך ניסיון אמיתי לשמור את הדיון ברמה מקצועית ועניינית, Ralf Klein Core AMD מדבר שטויות לא מבוססות וללא כל אחיזה במציאות, אולי מלבד זו הפרטית שלו מניסיונו עם רכיב פגום או מערכת הפעלה מזובלת... לא יודע.

ניסיונם של רבים וטובים מחברי הפורום המכובדים וכן זה של עשרות אתרי חומרה מקצועיים סותר את טענותיו באופן גורף ומוחלט בכל הקשור למעבדי AMD וככל הנראה התעקשותו להספים את הפורום בדיסאינפורמציה יביא לבסוף להרחקתו ממנו.

לכל השאר - עניתם יפה מאוד אך אנא אל תיגררו להבא לאותה רמת דיון שאליה כיוון ראלף - זה מאלץ אותי לעבודת עריכה מעצבנת כדי לשמר את המידע בת'רד בלי כל הספאם ואם מדובר בטרול (?) זה בדיוק משרת את מטרתו.

< ההודעות המיותרות נמחקו וכן תוכן לא רלוונטי >

פורסם

אז תסביר לי בבקשה מנהל מכובד איך אני מחבר פנטיום 4 - 3GHZ עם זיכרון מעפן 512 MB ולוח FX661 והאינטרנט עובד הרבה יותר מהר ?

עם כונן קשיח 40GB דפוק IDE

תסביר לי אתה

תוכנות שעבדו לאט עובדים פתאום חלק .. מחכה לתשובות .

ואל תרשום " וירוס / קבצי ריגול " עשיתי ב AMD מאה פעם פירמוטים וזה חוזר .

החלפתי לוח אם , זכרונות , שמתי משחה טרמית , אפילו החלפתי את הסמפרון באתלון 4000 ! חשבתי אולי מעבד חלש :nixweiss:

פורסם

^

זה לא התחום שלי ולא של פורום "מפרטי מחשב".

אם אתה מעוניין, פתח ת'רד מתאים בפורום "תמיכה טכנית" או "חלונות" עם הפרטים המלאים ואני מקווה שתמצא שם מענה לבעיה האישית שלך, בעיה שבשום צורה לא משקפת את מצב השוק או את המיצוב הטכנולוגי של אינטל מול AMD בשוק המעבדים. זה לא רלוונטי לת'רד הזה וכולי תקווה שאכן ימצא מזור לצרתך.

אם אכן יתברר לאשורו שמקור הבעיה בנחיתות טכנולוגית כזו של AMD שאפילו לא ניתן לגלוש באינטרנט עם כל המעבדים מתוצרתה, אשמח אם תידע אותנו עם עובדות מוצקות ונברר את העניין עם נציגי AMD בארץ ובעולם לטובת כל שוכני הפורום והאנושות כולה.

הודעות נוספות שאינן קשורות לת'רד ישירות ימחקו.

פורסם

ראלף, כמו שכבר נאמר בדיון קודם וכמו שכבר בערך 99אחוז מהפורום מנסה להסביר לך שאין כל רע בAMD ובATI וגם להפך...

מה שאנחנו מנסים להסביר שאנחנו אובייקטיבים, אנחנו קונים מה שנותן את היחס תמורה-מחיר הגבוה, בעיקרון במעבדים עד גבול ה400שח בערך AMD עדיפים, מעל זה אני אישית הייתי לוקח אינטל(E4500/E7200)

לגבי כרטיסי מסך... בטווח של ה400-700 שקל לATI אין כמעט שום דבר נגד NVIDIA(9600GT/9800GT) מעל זה ב4850 יש לNVIDIA את ה9800GTX+ שהוא מעט יותר יקר ומציג ביצועים פושרים יחסית למחירו, שווים ל4850 לפה ולשם(פעם יותר טוב פעם פחות טוב) אבל מכיוון שהוא עולה יותר רוב הפורום לוקח 4850...

לגבי 4870 אין מה לדבר בכלל, מחיר ממוצע שלו הוא 1400שקל, מחיר ממוצע של GTX260 הוא 1550...(את שניהם אפשר למצוא יותר בזול - רשמתי מחיר ממוצע)

בכל מקרה, שניהם מציגים ביצועים דומים(אם כי אפשר להגיד שה4870 מוביל מעט)

וה4870 עולה פחות, אותו סיפור עם ה4850...

אני חושב שההסבר שלי מספיק מפורט

פורסם

לגבי 4870 אין מה לדבר בכלל, מחיר ממוצע שלו הוא 1400שקל, מחיר ממוצע של GTX260 הוא 1550...(את שניהם אפשר למצוא יותר בזול - רשמתי מחיר ממוצע)

אבל את ההפרש במחיר אתה תשלם כל חודש לחברת החשמל.

לפחות בחורף יהיה לך תנור חימום :)

בטח אתה לא משלם את חשבון החשמל אז זה באמת לא משנה לך.. צריך לפחות להביא בחשבון את צריכת החשמל הגבוהה של הכרטיסים של ATI ואת זה בפורום שוכחים לפעמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים