עבור לתוכן

מעוניין בחוות דעת על הקיור הנ"ל

Featured Replies

פורסם

שווה להשקיע בקירור של טרמל לייט IPX14

פורסם
  • מחבר

הוא יותר משתלם מבחינה כלכלית או יש לו ביצועים עדיפים

פורסם

גם וגם. תקרא... הוא יותר זול ונותן יותר ביצועים.

פורסם

שאלה...

האם יש ל ocz ווסת מהירות כמו שיש ב v1 למשל?

פורסם
  • מחבר

ומה עם הטרמאל לייט 120 אולטרה אקסטרים ועוד שאלה כמה מאווררים אפשר לחבר ל OCZ שהצעת

פורסם

ומה עם הטרמאל לייט 120 אולטרה אקסטרים ועוד שאלה כמה מאווררים אפשר לחבר ל OCZ שהצעת

כרגע OCZ Vendetta 2 זה הקירור הטוב בעולם כך שהוא לא רב שיוויון לאף אחד מהקירורים.... אין לו ווסת, הוא בא עם מאוורר אחד ואין אפשרות להוסיף עוד אחד.

פורסם
  • מחבר

OK ועם נגיד אני לוקח את האולטה 120 או את ה IPX14 + שני מאוררים ה OCZ עדיין עדיף?(לא מבחינה כלכלית אלה רק ביצועים )

ונ.ב (קצת לא קשור אבל ) ראיתי קירור ל מוספט

מה זה בכלל ?

פורסם

עשרת הקירורים הטובים בעולם לפי הסדר מהראשון לאחרון ... מחצית מהם אין בארץ אז זה לא כלכך רלוונטי... חפש בגוגל ישראל ותשווה מחירים.

Sunbeam Core Contact Freezer

Xigmatek HDT-S1283

Thermalright Ultra 120

Coolermaster Hyper Z600

IbuyPower IBP-Z001

3Rsystem Iceage 120

Zerotherm FZ120

Xigmatek HDT-SD964

Thermalright Ultra 120 Extreme

SilenX iXtreme IXC-120HA2

פורסם
  • מחבר

אחי ממש תודה על המידע אבל זה לא ממש עוזר לי בבעיה שלי

אני אסביר את הדילמה ואולי אתם תוכלו לעזור לי

אני מחפס HEETSINK עד 500 ש"ח ללא מאוררים שאפשר למצוא בחנות בארץ (לא מעניין אןותי גודל לא רעש לא כךום חוץ מזה שזה לא יעבור את ה500 ש"ח רק לא כולל מאווררים) ובנוסף מזה המוספט

פורסם

קח את ה Thermalright Ultra 120 ותגמור עניין

פורסם
  • מחבר

תודה על ההממלצה

נץב מזה מוספט

פורסם

הרשימת קירורים על פי FROTYTECH מבוססת כל פי טמפרטורה למעבדי INTEL.

על מעבדי AMD התוצאות קצת שונות.

ה TR ULTRA 120 ו ה 120 EXTREME מגיעים ללא מאוורר והסיבה שה EXTREME קיבל פחות מה 120 ULTRA הרגיל אצל FROSTYTECH זה בגלל שימוש במאווררים שונים מתוך שיקול גם של רעש.

ה VENDETTA 2 של OCZ מגיע עם מאוורר חלש יחסית והוא לא משתווה למובילים בקירור עד ששמים לו מאוורר יותר חזק, אבל כל הקטע שלו זה שילוב של קירור מול רעש.

והוא לא הכי טוב לקירור כמו שBASHASH טוען.

לא לכל קירור אפשר להוסיף עוד מאוורר אבל ל TRUE ו IFX14 אפשר, ולכן עם 2 מאווררים הם ינצחו את כל האחרים שיש להם מאוורר אחד.

שמעתי שה TRUE עם מאוורר אחד מנצח את ה IFX14 עם מאוורר אחד, אבל IFX14 עם שני מאווררים ינצח את ה TRUE עם 2 מאווררים.

אבל אני לא יודע את זה בוודאות.

בכל מקרה ה TRUE הוא אחלה קירור עם אופציה להרכבת שני מאווררים במידת הצורך.

מכיוון שאתם לא יודעים איזה מעבד תקבלו מבחינת יכולות OC וצריכת חשמל, כדאי שיהיה אופציה לשידרוג הקירור אם אתם מתכננים OC חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים