פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לאOCZ Vendetta 2 יהיה הרבה יותר תשתלם וגם יביא ביצועים יותר טובים!http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2966
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר ומה עם הטרמאל לייט 120 אולטרה אקסטרים ועוד שאלה כמה מאווררים אפשר לחבר ל OCZ שהצעת
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים ומה עם הטרמאל לייט 120 אולטרה אקסטרים ועוד שאלה כמה מאווררים אפשר לחבר ל OCZ שהצעתכרגע OCZ Vendetta 2 זה הקירור הטוב בעולם כך שהוא לא רב שיוויון לאף אחד מהקירורים.... אין לו ווסת, הוא בא עם מאוורר אחד ואין אפשרות להוסיף עוד אחד.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר OK ועם נגיד אני לוקח את האולטה 120 או את ה IPX14 + שני מאוררים ה OCZ עדיין עדיף?(לא מבחינה כלכלית אלה רק ביצועים ) ונ.ב (קצת לא קשור אבל ) ראיתי קירור ל מוספטמה זה בכלל ?
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים עשרת הקירורים הטובים בעולם לפי הסדר מהראשון לאחרון ... מחצית מהם אין בארץ אז זה לא כלכך רלוונטי... חפש בגוגל ישראל ותשווה מחירים. Sunbeam Core Contact FreezerXigmatek HDT-S1283Thermalright Ultra 120Coolermaster Hyper Z600IbuyPower IBP-Z0013Rsystem Iceage 120Zerotherm FZ120Xigmatek HDT-SD964Thermalright Ultra 120 Extreme SilenX iXtreme IXC-120HA2
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר אחי ממש תודה על המידע אבל זה לא ממש עוזר לי בבעיה שלי אני אסביר את הדילמה ואולי אתם תוכלו לעזור ליאני מחפס HEETSINK עד 500 ש"ח ללא מאוררים שאפשר למצוא בחנות בארץ (לא מעניין אןותי גודל לא רעש לא כךום חוץ מזה שזה לא יעבור את ה500 ש"ח רק לא כולל מאווררים) ובנוסף מזה המוספט
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים הרשימת קירורים על פי FROTYTECH מבוססת כל פי טמפרטורה למעבדי INTEL.על מעבדי AMD התוצאות קצת שונות.ה TR ULTRA 120 ו ה 120 EXTREME מגיעים ללא מאוורר והסיבה שה EXTREME קיבל פחות מה 120 ULTRA הרגיל אצל FROSTYTECH זה בגלל שימוש במאווררים שונים מתוך שיקול גם של רעש.ה VENDETTA 2 של OCZ מגיע עם מאוורר חלש יחסית והוא לא משתווה למובילים בקירור עד ששמים לו מאוורר יותר חזק, אבל כל הקטע שלו זה שילוב של קירור מול רעש.והוא לא הכי טוב לקירור כמו שBASHASH טוען.לא לכל קירור אפשר להוסיף עוד מאוורר אבל ל TRUE ו IFX14 אפשר, ולכן עם 2 מאווררים הם ינצחו את כל האחרים שיש להם מאוורר אחד.שמעתי שה TRUE עם מאוורר אחד מנצח את ה IFX14 עם מאוורר אחד, אבל IFX14 עם שני מאווררים ינצח את ה TRUE עם 2 מאווררים.אבל אני לא יודע את זה בוודאות.בכל מקרה ה TRUE הוא אחלה קירור עם אופציה להרכבת שני מאווררים במידת הצורך.מכיוון שאתם לא יודעים איזה מעבד תקבלו מבחינת יכולות OC וצריכת חשמל, כדאי שיהיה אופציה לשידרוג הקירור אם אתם מתכננים OC חזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.