פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש לי תקציב של 900 (וזה גם הרבה)אז מה הכי כדי? נגן MP3 על כרטיסי זיכרון או הארד דיסק או דיסקים? מיני דיסק? ווקמן (LOL)??מה שחשוב לי זה שיהיה הרבה דקות נגינה קל להכניס שיריםקומפקטי, צליל סביר (משהו ברמה של MP3) וכמה שיותר זול
פורסם 2003 ביוני 322 שנים יש את הנגן החדש של CREATIVE שאפשר להכניס לו 2000 שירים ב MP3 ובWMA 4000 שירים מכשיר ששוה את הכסף אבל הוא עולה2000 שקל + אני הייתי קונה אותו = לך להוסיף כסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump:
פורסם 2003 ביוני 322 שנים דיסקמן MP3 הוא נראה לי מתאים. הוא זול, יש בו המון זמן (כמעט200 שירים), הכנסת שירים זה צריבה.... רק שהוא לא ממש קומפקטי אבל יכול להכנס לכיס (גם של ג'ינס)
פורסם 2003 ביוני 422 שנים אם אין לך מספיק כסף לנגן HDD ואתה לא רוצה נגן מבסס זכרון או סידי, אז הדרך ללכת היא מינידיסק!
פורסם 2003 ביוני 522 שנים אני גם מתלבט (מצטער שאני נדחף לתראד אבל זה בול אותו נושא, לפתוח שני תראדים אל נושא טחון זה לא טוב). יש לי תקציב דומה, (מה זה דומה, די בול, עד 850 ככה) אבל לבזבז 850 על דיסקמן MP3 נראה לי קצת יקר אז לא להסחף.מה הדיסקמן MP3 הטוב ביותר? אולי כדאי להוריד איזה מאתיים או 300 מהתקציב (וגם ככה לא להתפרע) ולקנות גם אוזניות נורמליות בנוסף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.