עבור לתוכן

מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 1000 עד 2000 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום, בקרוב אני טס לארה"ב ורציתי לשמוע ממכם איזה מחשבים ניידים הם מומלצים כיום לקנייה

השימושים העיקריים יהיו גלישה באינטרנט, שליחת מיילים, משחקים ישנים שלא דורשים

כרטיס גרפי חזק (קווסטים בעיקר), צפייה בסרטים ובהמשך חיבור ל-LCD בבית כדי לצפות בתכני

HD על מסך גדול (42)

איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות שיהיה לי נוח גם להסתובב איתו בארה"ב?

נראה לי שאפילו 13 אינץ יעשה את העבודה אבל אני לא יודע איזה

פורסם

איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות שיהיה לי נוח גם להסתובב איתו בארה"ב?

נראה לי שאפילו 13 אינץ יעשה את העבודה אבל אני לא יודע איזה

אם אתה מסתובב עם המחשב הרבה אז אני בהחלט ממליצה מחשב קטן מ-15', כאשר אני אישית מעדיפה מחשב של 12'-13' לשימושים שדורשים ניידות גבוהה.

התקציב שלך הוא מאד נרחב, ההבדל בין מחשב ב-1000$ למחשב ב-2000$ הוא עצום. בכל מקרה, לא תהיה לך שום בעיה להשיג מחשב שיענה על צרכיך. לא ציינת האם אתה זקוק לאחריות בינלאומית (הבנתי שאתה מתכנן להשתמש בו בארה"ב) אבל זה בהחלט שיקול שכדאי לחשוב עליו.

13':

Sony Z - דגם חדש מאד שלא יצא לי לראות בעצמי אבל הוא נראה מאד מבטיח. זה מחשב סופר סקסי, קל משקל וכנראה יהיה בעל חיי בטריה ארוכים מהממוצע. איכות הבניה של מחשבים מהרמה הזו אצל סוני היא בדר"כ טובה והוא כולל יציאת HDMI. אפשרות לרזולוציה מאד גבוהה וגם הרזולוציה הנמוכה ביותר גבוהה מהסטנדרט למסכים בגודל כזה. מתחיל ב-1800$ אך לא ידועה לי מדיניות האחריות העולמית של סוני, תצטרך לברר.

Sony SR - זול בהרבה (מתחיל ב-1400$) אבל יותר כבד, איכות בניה טובה מהממוצע אך כנראה קצת פחות טובה משל ה-Z. אין יציאת HDMI/ DVI ואין אפשרות לרזולוציה גבוהה.

XPS m1330 Dell- איכות בניה וחיי בטריה נמוכים מהדגמים של Sony אולם המחיר בהתאם. ניתן לרכוש אחריות מורחבת שתהיה תקפה גם בארץ. דגם שיתאים לצרכיך יעלה הרבה פחות ממה שהקצבת. כמו כן, קיים כרגע קופון הנחה של 20% על דגמי XPS מעל 1250$ ו-25% על דגמים מעל 1500$. סה"כ המחיר יוצא מאד משתלם. יש יציאת HDMI

Toshiba U405/400 - מחשב חביב עם איכות בניה גבוהה מהממוצע לסדרה צרכנית ומחיר נמוך. אין יציאת HDMI/DVI והמשקל קצת יותר גבוה מזה של מחשבי 13' אחרים. אם אתה לא מעוניין להוציא המון כסף מחשב זה בהחלט יענה לך על הצרכים במחיר די נמוך. עד כמה שאני יודעת ניתן לרכוש אחריות בינלאומית על חלק נכבד ממוצרי טושיבה.

U3 - סדרה מעניינת של אסוס. עיצוב מוצלח ואיכות גבוהה מהרמה הרגילה של אסוס מחיר משתלם. ישנם עוד דגמים רבים של Asus ב-12'-13' אבל חלקם הגדול נותנים חיי בטריה מאד נמוכים, אני לא בטוחה עד כמה זה חשוב לך. אם חיי בטריה אינם שיקול מרכזי אז ניתן לשקול דגמים אחרים כמו F9Sg החדש.

12':

Lenovo X200 - מחשב מעולה (למרות שעלותו גבוהה מהצפי שניתן לה בחודשים האחרונים) ומאד חדש. מדובר על דגם שנותן יחס יוצא דופן של ביצועים מול חיי בטריה. חיי הבטריה הם חריגים ומגיעים למעל 6 שעות בשימוש בבטריה הסטנדרטית והביצועים הם מצויינים. איכות הבניה טובה מאד והמחשב הזה הוא אחד מהקרירים ביותר שראיתי בקטגורית ה-12' (שזה בכלל מדהים בהתחשב בביצועים). הרזולוציה של המסך היא סטנדרטית ולא ניתנת לשיפור. עם זאת, לנובו לא מציעים כרגע אחריות בינלאומית למוצר זה, יתכן שניתן לרכוש הרחבת אחריות שתאפשר קבלת שירות בארץ - דבר זה אפשרי עם חלק ממוצרי לנובו. מגיע ללא כונן אופטי מובנה (ניתן לרכוש תחנת עגינה) וללאTouchpad . כמו כן, אין HDMI או DVI

HP 2510p - דגם עסקי בעל איכות בניה מצויינת ומקלדת טובה. מגיע עם מעבדי ULV שהינם בעלי ביצועים נמוכים ממעבדים סטנדרטיים (אך מספקים לצרכיך לדעתי). יתרונו בשילוב של חיי בטריה מאד ארוכים עם כונן אופטי מובנה, Trackpoint, Touchpad ואחריות בינלאומית. המחליף של דגם זה (2530P) אמור לצאת בספטמבר או אוקטובר כך שיש עליו הנחות שונות באתר HP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים